Gość: waza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:23 Chodzi zapewne o prrzesa Vision, Włodzimierza Otulaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkj znowu będzie klapa IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:00 Nowy film Bromskiego...czyli kolejna spektakularna klapa... A najbardziej to mnie śmieszą ci tajemniczy dystrybutorzy z USA, zawsze jak tylko powstaje coś za granicą lub z nieco większym budżetem to ponoć się pojawiają. Jeśli jednak któryś obejrzy gotowe dzieło (jeśli ma pecha, i się zdecyduje) to wieje czym prędzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator lata Re: Polacy kręcą w Chinach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 12:32 Długą zimę mają w tych Chinach :-) przełom grudnia i października to lekko licząc jakieś 10 miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratbart Piskorz to taka ryba? IP: 81.210.22.* 14.07.04, 13:47 Reżyserem filmu "Pręgi" jest Magdalena Piekorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Nie no Żebrowski to do filmu sie nie nadaje... IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 18:38 jak mówi to jakby pozeje deklamował z takim patosem i dozą sztuczności. Może do poezji albo teatru to pasuje ale w filmie to mnie skręca jak widzę tego pana tak razi mnie jego aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Nie no Żebrowski to do filmu sie nie nadaje.. IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:38 Wszyscy to zauważyli, ale nie polscy "tfucy", ciekawe czemu? Po obejrzeniu gniota o ogniu i mieczu wszystkie kobity zakochały się w złym charakterze, czyli w Bohunie i, jak to ktoś stwierdził, nie mogły pojąć dlaczego ta modelka lata za niuniem Żebrowskim. Zresztą ja też nie mogłem tego pojąć. A teraz okazuje się, że pan Żebrowski jakiejś Chińce dupę będzie też truł. I pewnie z powodzeniem, i pewnie zaś nikt tego nie zrozumie. Itp. itd. P.S. Czymu tymu Bromskiemu Łoskara ni chcom doć? Tak mondrze gado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Zebrowski nie wyglada jak maslak, IP: *.158.9.209.Dial1.Chicago1.Level3.net 15.07.04, 00:03 Wiekszosc polskich aktorow niestety tak wyglada; zapadnieta klata, rece jak patyki i geba jak maslak. A Zebrowski to jeden z niewielu ktory z powodzeniem moglby grac role Pitt'a, Willis'a. Filmowi potrzebne sa mocne charaktery nie tylko slabelusze jak to jest w polskim filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth czyżby Wie Dzi Min dotarł aż do Chin? IP: *.icpnet.pl 14.07.04, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: Tylko, że ta kobieta ze zdjęcia wcale nie jest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 04:47 Tylko, że ta kobieta ze zdjęcia wcale nie jest piękna, ani nie wygląda na 16 lat... raczej na trochę więcej... No chyba, ze może ją jakoś przebiorą... W sumie Pan Tadeusz też udawał Wieśmina - szkoda, że tylko udawał, nawet jeśli nie całkiem źle... Odpowiedz Link Zgłoś