Dodaj do ulubionych

do słuchaczy Listy Przebojów Trójki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:49
Nie głosuje na listę (mam pewne problemy z zalogowaniem się) ale sugerowałbym
aby głosować na "Nie było" Sweet Noise (ostatnio na 4 miejscu) - to być może
ostatnia piosenka w której można usłyszeć p. Edytę Górniak.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:44
      ale po co?
      • Gość: P-77 Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:47
        > ale po co?
        Choćby dla pokazania, że słuchacze "Trójki" są mądrzejsi niż czytelnicy
        tabloidów.
        • Gość: Jarek Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:41
          trUjka jest teraz na poziome wspomnianych "tabloidów", zaś muzyka niech się
          broni sama.
          • Gość: Kejt Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.ols.vectranet.pl 03.08.04, 21:55
            Chyba mylisz radiową Trójkę z regionalną telewizją!!!
    • Gość: Janusz Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 20.07.04, 21:45
      Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Nie głosuje na listę (mam pewne problemy z zalogowaniem się) ale sugerowałbym
      > aby głosować na "Nie było" Sweet Noise (ostatnio na 4 miejscu) - to być może
      > ostatnia piosenka w której można usłyszeć p. Edytę Górniak

eee...Pani Górniak przeprowadza, jak mi się wydaje, całkiem przemyślaną akcję
      promocyjną. Teraz cała prasa się rozpisze jak to artystka jest beszczelna, albo
      jakie to niektóre media wstrętne i nieetyczne, i że w depresję artystów
      wprowadzają itp. A za pół roku te wszystkie media znowu roztrąbią o wielkim
      powrocie, o tęsknocie za publicznością i o nowych twórczych siłach naszej
      gwiazdy.
      • Gość: P-77 Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:33
        > eee...Pani Górniak przeprowadza, jak mi się wydaje, całkiem przemyślaną akcję
        > promocyjną. Teraz cała prasa się rozpisze jak to artystka jest beszczelna,
        albo
        >
        > jakie to niektóre media wstrętne i nieetyczne, i że w depresję artystów
        > wprowadzają itp. A za pół roku te wszystkie media znowu roztrąbią o wielkim
        > powrocie, o tęsknocie za publicznością i o nowych twórczych siłach naszej
        > gwiazdy.
        Nie ukrywam - lubię E. Górniak choć niekoniecznie jej repertuar. Natomiast
        przez sługi okres sądziłem, że jej nieco infantylny wizerunek to chwyt
        reklamowy pod publiczkę i że w rzeczywistości jest inna. Teraz nie wiem co o
        niej myśleć.
        Może jednak jej drugie muzyczne życie ( o ile do nego dojdzie) będzie lepsze
        niż pierwsze, bardziej przemyślane.
        • Gość: Jarek Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:00
          skończy się kasa i zrobimy comeback:-) (...EG cokolwiek nieskromne ma
          porównania, więc niech będzie i tak) jak The Doors.
        • Gość: Lesiek Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 07:26
          > Nie ukrywam - lubię E. Górniak choć niekoniecznie jej repertuar. Natomiast
          > przez sługi okres sądziłem, że jej nieco infantylny wizerunek to chwyt
          > reklamowy pod publiczkę i że w rzeczywistości jest inna. Teraz nie wiem co o
          > niej myśleć.
          > Może jednak jej drugie muzyczne życie ( o ile do nego dojdzie) będzie lepsze
          > niż pierwsze, bardziej przemyślane.

P-77, jak pani Górniak publicznie opowiadała różne rzeczy stawiające w
          niekorzystnym świetle jej byłych i niedoszłych partnerów, a także jej rodzinę,
          to wtedy było w porządku? Wtedy to Ci nie przeszkadzało? Jak już się
          zdecydowała wystawiać na sprzedaż nie tylko swoją muzykę, ale i swoje życie, to
          może wypadałoby zachować odrobinę konsekwencji.
    • neandertalski nieźle 21.07.04, 14:43
      znaczy, że jednak można zaszczuć człowieka ze świecznika ...
      • Gość: P-77 Re: nieźle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:00
        > znaczy, że jednak można zaszczuć człowieka ze świecznika ...
        A co, uważasz, że jak ze świecznika to bardziej moralnie?
        • neandertalski Re: nieźle 22.07.04, 09:21
          przecież tego nie powiedzialem, raczej smutno sobie westchnąłem. Szczucie każde
          jest dla mnie tak samo byle jakie. Włażenie z butami w czyjąś prywatność to
          zresztą coś o czym na tym forum już kiedyś próbowano dyskutować. Uważam, ze
          ludziom często się mylą osoby publiczne z osobami z domu publicznego, którym
          się płaci i w związku z tym, przy których można zaspokajać swoje najbardziej
          niewymyślne dewiacje i tyle. Fanem Górniakowej nie jestem, ale pamiętam zachwyt
          nad nią po eurowizji, który był prawie równy późniejszemu medialnemu deptaniu
          po piętach, podobnie jak z Małyszem. Zagłosowałem na jej piosenkę, nie abym ją
          lubił ale właśnie ot tak bo jako ja tyle w zasadzie mogę zrobić w takiej
          sytuacji. Uznałem Twój apel po prostu i tyle.
          • Gość: P-77 Re: nieźle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:48
            > przecież tego nie powiedzialem, raczej smutno sobie westchnąłem. Szczucie
            każde
            >
            > jest dla mnie tak samo byle jakie. Włażenie z butami w czyjąś prywatność to
            > zresztą coś o czym na tym forum już kiedyś próbowano dyskutować. Uważam, ze
            > ludziom często się mylą osoby publiczne z osobami z domu publicznego, którym
            > się płaci i w związku z tym, przy których można zaspokajać swoje najbardziej
            > niewymyślne dewiacje i tyle. Fanem Górniakowej nie jestem, ale pamiętam
            zachwyt
            >
            > nad nią po eurowizji, który był prawie równy późniejszemu medialnemu deptaniu
            > po piętach, podobnie jak z Małyszem. Zagłosowałem na jej piosenkę, nie abym

> lubił ale właśnie ot tak bo jako ja tyle w zasadzie mogę zrobić w takiej
            > sytuacji. Uznałem Twój apel po prostu i tyle.
            W takimrazie przepraszam, źle zrozumiałem.
    • Gość: plugawy Re: do słuchaczy Listy Przebojów Trójki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.04, 20:43
      a co sie stalo z Edyta Gorniak? Bo ja z puszczy badenskiej pisze...nie mam
      pradu..nie mam gazet...;((
      • neandertalski oświadczenie 22.07.04, 09:24
        www.edytagorniak.prv.pl/

Hej! Mam dla was Super Newsa!

Ten news z pewnością dla wielu będzie ekscytujący.
        Nadszedł bowiem oto dzień waszego zwycięstwa!! Możecie świętować - wasz trud
        zniechęcenia mnie do życia publicznego nie poszedł na straty. Przekroczyliście
        już wszystkie granice, gubiąc po drodze człowieczeństwo(zupełnie dziś
        niemodne), wszelką godność i etykę zawodową. No i udało się!! Nie mam już
        wątpliwości, że nie odnajdę żadnej! przyjemności w wychodzeniu na scenę i
        rozdawaniu siebie innym!

Nie mam wątpliwości, że na tym świecie są ludzie i POTWORY, które nigdy! nie
        powinny były się urodzić. Nie tylko ci, którzy mordują w prezencie urodzinowym
        dla kolegi, ale rownież ci, którzy zlecają zabójstwa, żeby się tym pożywić.
        Choć w przypadku tych drugich nie widać śladów mordu, to chcę, żebyście
        wiedzieli, pierdolone szczury, że macie na swoich rękach KREW.

Zniszczycie choćby największe świętości, żeby mieć swojego NEWSA. A
        potem jecie kolację i wkurwia Was do nieprzytomności nasze szczescie i
        nasza KONSEKWENCJA. To, że nikomu z Was nie udało sie nas przekupić.
        W waszych wyszukanych historyjkach widać, jak straszliwie was to BOLI!

Nasza rodzina jest naszą twiedzą! Zapamiętajcie to sobie! Możecie oczywiście
        doprowadzić do zawału mojej Matki, albo mojej Teściowej. Możecie zniszczyć
        artystę, którego kiedyś kochaliście i o którym tak lubicie mówić - Ona jest
        Nasza - ale nie zniszczycie CZŁOWIEKA. Mam swoją godność i od tego momentu nie
        obchodzi mnie, czy się na nas zesracie, czy wyrzygacie.

Nachapcie się, ile się da, może dostaniecie 100zł podwyżki, bo pomnika nikt wam
        za to nie postawi. Za to przysięgam wam - pod koniec waszego pustego i
        szkodliwego życia dopadnie was sumienie i oby targało wami nawet, jak już
        będziecie zarobaczeni.

Konkurs odwołuję. Choć mam nadzieję, że jest wielu zdolnych w tym
        zakłamanym kraju ludzi. Wierzę, że ktoś jeszcze da im szansę. Przykro mi, że
        tak się to wszystko zakończyło. Ale nie mam już najmniejszej ochoty śpiewać i
        tworzyć dla ludzi. Nie będę się zmuszać i walczyć z robactwem, żeby jeszcze
        ktoś przy okazji mojej uczciwej pracy mógł się nakraść. Żeby ktoś moje
        kilkumiesięczne przesiadywanie w studio po nocach skomentował tym, jak byłam
        ubrana.

Kiedyś nie mogłabym tego zrobić, dziś na szczęście Bóg dał mi wybór. Tak więc
        wybieram Rodzinę. Wybieram miłość, o jakiej możecie sobie tylko pomarzyć. Gdyby
        taka w waszym życiu istniała, bylibyście innymi ludźmi. Mielibyście jakieś
        wartości i zasady w swoich durnych głowach, a tak zestarzejecie się sami.

Od tego momentu nie będę zaglądać na strony żadnych portali, które są jak
        chorągiewki, ani nawet na swoją stronę. Możecie więc dać upust swojej
        fantazji i histeryzować na temat mojej rodziny ile chcecie. Chociaż tym razem -
        tak dla zasady - nie szkoda mi będzie pieniędzy na najlepszych w Polsce
        Prawników, tak więc ciąg dalszy nastąpi.
        Ale póki co, możecie świętować. Artysta - choć nie widać śladów morderstwa - z
        n i s z c z o n y. Niech trudzą sie dla Was inni - mnie się nie chce.

Poddaję się. Wygraliście. Czy to tak bardzo chcieliście od tylu lat usłyszeć ?
        To dam wam jeszcze jeden prezent - nie mam już naturalnego mleka dla
        Naszego syna. Wasza nienawiść przebiła w końcu moją skórę. Brawo! Jesteście
        genialni!

Żeby było jasne, ci którzy dali powody kupując te wszystkie szmatławce,
        utwierdzili redaktorków, że warto jest NISZCZYĆ.

Teraz już rozumiem, dlaczego Świętej Pamięci Czesław Niemen przestał
        dla Was śpiewać. A ile był dla was wart, dowiedział się po swojej śmierci. Cóż
        za refleks! Może i ja się w taki sposób dowiem.

Edyta Górniak
        • Gość: świętojebliwy Re: oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:02
          Pozostaje tylko wniebowstąpienie błogosławionej EG:-)
          • Gość: P-77 Re:no i nie wyszło mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:17
            ...znowu tylko 8 miejsce.
            Proponowałbym także aby głosować na nowy utwór Alanis Morissete.
            • Gość: jarek Re:no i nie wyszło mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:43
              > Proponowałbym także aby głosować na nowy utwór Alanis Morissete.

Ona też jakieś oświadczenie wysmażyła???:-))
              • Gość: P-77 Re:no i nie wyszło mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:45
                > Ona też jakieś oświadczenie wysmażyła???:-))
                Nie, po prostu jest dobrą piosenkarką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka