tomcio6776 13.08.04, 12:22 ...wejść na nie można poprzez: www.windowsmedia.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcio6776 Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 15.08.04, 00:38 Posłuchajcie-warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 15.08.04, 01:45 tomcio6776 napisał: > Posłuchajcie-warto ! > ------------------ "Jedno co warto, ubespiecz sie z VARTĄ" :P Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 15.08.04, 15:30 mariusz.max.kolonko napisał: > tomcio6776 napisał: > > > Posłuchajcie-warto ! > > > ------------------ > "Jedno co warto, ubespiecz sie z VARTĄ" :P A co ma piernik do wiatraka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:22 > A co ma piernik do wiatraka ??? Jas pod kurtka nosil szelki bo kapelusz byl za wielki. A ze kurtka byla mala to skarpetka opadala. Z tego taki sens wynika co ma wiatrak do piernika ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 15.08.04, 16:48 Gość portalu: ja wiem napisał(a): > > A co ma piernik do wiatraka ??? > > > Jas pod kurtka nosil szelki bo kapelusz byl za wielki. > A ze kurtka byla mala to skarpetka opadala. Z tego taki sens wynika co ma > wiatrak do piernika ? Bardzo dobrze ! Spamujmy dalej ! Energy FM w górę ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 27.08.04, 00:07 Lepszej muzy w necie-nie znajdziecie ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 27.08.04, 01:17 piernik = 7liter wiatrak = 7liter matematyka synu, matematyka. Po co nam net jak jest FM? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 27.08.04, 11:39 mariusz.max.kolonko napisał: > piernik = 7liter > wiatrak = 7liter > matematyka synu, matematyka. > Po co nam net jak jest FM? Po co FM gdy jest net ?! :))) Trza iść z duchem czasu,synu. Nie stać w miejscu i nie gadać pierduł o wiatraku i pierniku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.max.kolonko Re: Energy Radio FM - polecam w necie ! 27.08.04, 12:23 tomcio6776 napisał: > mariusz.max.kolonko napisał: > > > piernik = 7liter > > wiatrak = 7liter > > matematyka synu, matematyka. > > Po co nam net jak jest FM? > > > > Po co FM gdy jest net ?! :))) > Trza iść z duchem czasu,synu. > Nie stać w miejscu i nie gadać pierduł o wiatraku i pierniku. :))) > > ------------------------------ nie mów do mnie synu, nie jestes moim ojcem..... słuchaj sobie tego nrj jak chcesz. "Polska dla polaków reszta niech s....." Odpowiedz Link Zgłoś