Gość: ABW BRAWO! USTRZELONY LATOWICZ CHAJZER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:50 No, nareszcie!!! Pan "redachtór" Chajzer da nam od Siebie odpocząć. Został zawieszony do czerwca za proszek do prania. Ale się uprał!!! Szkoda, że tylko do czerwca, bo niestety, grozi nam jego pojawienie się w Lecie z Radiem. A może tak reszta "trzódki" by coś zareklamowała. Jakieś knurry czy podpaski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: BRAWO! USTRZELONY LATOWICZ CHAJZER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:41 Dobrze, że ustrzelony, szkoda, że tylko do czerwca, ale o tym jest osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipico Re: ANTYFANKLUB LATA Z RADIEM IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.11.04, 15:58 Zgadzam sie w całej rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk uczciwy PROSZĘ O ZAWIESZENIE PANA DUDKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 09:52 Czy pan Antoni Dudek, historykiem zwany, zastępuje zawieszonego pana Chajzera? Jeśli tak to ja przepraszam, ale wolę już tego drugiego. To co ten młodociany badacz dziejów najnowszych wygadywał w "Sygnałach dnia" kompromituje go jako historyka. Szkoda powtarzać. Przypomina on trochę swoim stylem różnych nadwornych historyków minionej epoki, z tym że w przeciwieństwie do nich nie dysponuje żadnymi wiarygodnymi materiałami źródłowymi. Natomiast chętnie powołuje się na dokumenty i materiały, do których nie dotarł, bo zostały w karygodny sposób zniszczone. Ot, logika. Dorośnie, to może zmądrzeje. Chyba, że weźmie korepetycje u pana Paczkowskiego, to nie zmądrzeje. Szkoda, że młodzi zdolni biorą się za tematy całkowicie ich przerastające. Szkoda młodych sił. Za czasów Stalina potrzebni byli "pożyteczni idioci". Ale teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent ZAPRASZAMY DO REKLAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:55 Wszystkich prowadzących Lato z Radyjem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanklubowicz YENNI - CO TO ZA DZIDZIA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:49 Yenni, możesz poczekać chwilę w sieni? Do lata... Odpowiedz Link Zgłoś
yenni Re: YENNI - CO TO ZA DZIDZIA? 16.01.05, 10:29 A czy Ty "antyfanklubowiczu" miałbyś tyle godności i odwagi, aby logować się na to forum, a nie ukrywać jako gość?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: YENNI - CO TO ZA DZIDZIA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17 Dziecko drogie, gdyby godność i odwaga była zależna od zalogowania się na jakimkolwiek forum, to ręczę, że wszyscy antyfanklubowicze byliby pierwszymi zalogowanymi forumowiczami. Na szczęście jest inaczej. Więcej logiki, mniej złości... Odpowiedz Link Zgłoś
yenni Re: YENNI - CO TO ZA DZIDZIA? 16.01.05, 17:03 > Więcej logiki, mniej > złości... A czy mogę zapytać, w którym momencie mojej wypowiedzi wyraziłam złość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUGUST B.-W. NIEDOUCZONY PREZENTER "SYGNAŁÓW DNIA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:29 W piątkowym przeglądzie prasy pan prezenter poleca artykuł w "Tygodniku Powszechnym" autorstwa uwaga: "Marka Króla". Zdumiony sięgnąłem do źródła i oczywiście okazało się, że chodzi o MARCINA Króla. Niby drobna różnica, bo obaj na "M", ale po tylu latach obecności obu panów w życiu polityczno-społeczno- kulturalnym kraju, wypadałoby odróżnić znanego historyka idei i pisarza z kręgów katolickich - Marcina Króla od lewicowego publicysty i naczelnego "Wprost" - Marka Króla. A pan prezenter z wielką beztroską dwukrotnie powtórzył ten błąd. Cóż, zauroczony salonami władzy, zapewne nie dopuszcza myśli, że jeszcze jakiś inny Król, poza lewicowym, może istnieć. Ciekawe, czy słyszał o Trzech Królach? Wtedy miałby kłopot - żaden z nich nie był Markiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny słuchacz Re: NIEDOUCZONY PREZENTER "SYGNAŁÓW DNIA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:35 Też byłem zdziwiony, gdy to usłyszałem. Ale to chyba było w czwartek, a prezenterem był pan Szrubarz bodajże. Bo ten drugi, pan Grzesiowski, rzeczywiście na salonach władzy biesiadował wywiadując czołowego wodolejcę Kraju. A co do Trzech Króli, to pragnę zaznaczyć, iż jeden z nich też był na "M". Tak więc duża szansa dla pana prezentera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta LOGYKA BYZNESU WG TERKOTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:19 W informacjach biznesowych w Sygnałach dnia jak zwykle wystąpił byznes- terkotek pan Robert Lipke. I cóż takiego ciekawego powiedział? Ano to, że Brytyjczycy chcą sprowadzać polskich stomatologów, gdyż szkolenie przyszłych dentystów jest u nich zbyt drogie. Jak to skomentował pan terkotek? Oczywiście po swojemu. Z przekąsem stwierdził, że w Anglii nie opłaca się to, co u nas za państwowe pieniądze się opłaca. Czyli w domyśle: marnujemy państwowy grosz. I jeszcze się dziwił jak to możliwe. Panie byznes, a może to dobrze, że u nas się opłaca. Bo jak i to upadnie, to będziesz pan po protezę do Angoli zaiwaniał. Mam nadzieję, że za swoje, a nie państwowe ciaćki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista DENTYŚCI - SADYŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:33 Jakby się zmówili, dzisiaj w Sygnałach dnia ciągnęli temat polskich stomatologów. Pan redaktor dyskutował z panem doktorrrkiem. Horrendum!!! Oczywiście przerost kadry denystycznej kształconej za państwowe pieniądze, brak perspektyw zatrudnienia, marnowanie grosza itp. ecie pecie. Pan redaktor w pewnym momencie kategorycznie stwierdził, iż nie chce aby jego podatki szły na kształcenie niepotrzebnych specjalistów. A pan doktorek zamiast odrobiną solidarności zawodowej i przyzwoitością się wykazać zaprezentował typowy dla urzędasów dyletantyzm i serwilizm wobec mediów. A czy pan redaktorek woli aby jego podatki szły na cyrkową bandę parlamentarzystów, na urzędasów- pierdzistołków, na rządową hołotę i prezydenckie tałatajstwo? To go nie razi? A może policzy ile kosztuje roczne utrzymanie tej zgrai nierobów i porówna sumy z kwotami wydawanymi na edukację kadry medycznej. Trochę odwagi i logiki szanowni panowie redaktorzy. Urzędasy, parlamentarzyści, prezydenckie przydupasy nie uleczą Was. I tego dziadostwa nigdy nie zabraknie, jeszcze Wam zapłacą za wywiad. A lekarzy niedługo możemy nie mieć. MYŚLEĆ PRZEDE WSZYSTKIM!!! I NIE STOSOWAĆ TANICH CHWYTÓW, BO DO ZUPEŁNYCH IDIOTÓW NIE MÓWICIE!!! Chyba że oceniacie słuchaczy według siebie... Cóż, jakie czasy, takie radio... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW POSŁOWIE SPECJALNEJ TROSKI W SYGNAŁACH DNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:19 Naprawdę nie wiem, czemu w dniu swojego święta radio funduje słuchaczom od rana popisy tak antymedialnych typów jak posłowie Dorn i Schetyna. To rzeczywiście istny POPiS. Stękają i dukają bez ładu i składu. Żywy przykład na to, że polytyka i władza ogłupia i deprawuje. Każdego, bez wyjątku. Precz z polytyką i polytykami! Oby do niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUGUST B.-W. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO POLSKIEGO RADIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:26 A tak w ogóle to chciałbym całemu Polskiemu Radiu i Ludziom z nim związanym złożyć w tym dniu jubileuszu serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: ANTYFANKLUB LATA Z RADIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:41 UWAGA! UWAGA! NADCHODZI... Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: ANTYFANKLUB LATA Z RADIEM 04.06.05, 20:37 Z tymi samymi nakręcanymi lalkami? Mdli mnie na wpomnienie słodziutkich żarcików Chajzera i Czejarka. Rola tych panów w radio powinna być ograniczona do czyszczenia butów Sznukowi i otwieraniu i zamykaniu za nim drzwi. Słucham tylko audycji Sznuka po 10 w niedzielę i w tygodniu reportarzy po 20. Poziom muzyki w PR I padł na pysk, zapowiada się wyjątkowo głupawe LzR. Nie ma już w tym kraju radia na poziomie (z wyłączeniem PR II) ale i ludzi do słuchania takiego radia została garstka. Może utworzymy własne Państwo? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: ANTYFANKLUB LATA Z RADIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:36 A może lepiej wychować tych narcyzów z Lata z Radiem? Albo najlepiej zastąpić ich prawdziwymi radiowcami. Tylu dobrych odeszło z tej firmy w ciągu ostatnich lat. Z tego co wiem, chętnie by wrócili. Dobrze by było, gdyż obecnie poziom tej tandety zwanej "jedynką" sięgnął dna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADIOMAN Re: ANTYFANKLUB LATA Z RADIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:25 Dobrze, ze moje radyjo trzeszczy podczas miernych audycji, szkoda, ze bedzie to trwalo ponad 100 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC LATO ZERO ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:20 Ludzie! Pomocy! Zaczęło się to badziewie! Trzymajcie mnie, bo skonam! I ten od brudnych skarpet też jest!!! Tragedia!!! I ten konkurs! LATO ZEROOOOOOOOOO ZEROOOOOOOOOOOO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: LATO ZERO ZERO !!! IP: 217.97.251.* 21.06.05, 09:44 chcesz kroplowke? czy maryche? stworz program , ktory cieszylby sie podobna popularnoscia przez 33 lata tak jak LzR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: LATO ZERO ZERO !!! IP: 194.29.137.* 21.06.05, 11:48 ja tam sadze, ze lato z radiem jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: LATO ZERO ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:37 Ja tez Lata z Radiem nie lubię. Ale nie lubię, to nie słucham i nie stanowi mi czy sobie jest na antenie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: LATO ZERO ZERO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:35 Niby tak, ale ja na przykład od zawsze słucham programu I i muszę z tego na 100 dni zrezygnować, bo grono infantylnych amatorszczyków dossało sie do mikrofonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYFANKLUBOWICZ LzR 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:01 I co sądzicie? Czy może być gorzej? Chyba nie. Ale z roku na rok tak. Ciekawe, jak oni to robią? Odpowiedz Link Zgłoś