jureek 02.09.04, 13:47 Tak oto trUjka dezinformuje swoich słuchaczy: www.radio.com.pl/trojka/zasieg/europa.asp A tak swoich słuchaczy informuje Jedynka: www.radio.com.pl/jedynka/static/czestotliwosci.asp Panie Laskowski, nie wstyd Panu? Jura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuhanka Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:15 Na Cyfrze+ wciaz przy Zd3 popoludniowym figuruje, ze autorem audycji jest Michal Kowalewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:24 Już kilka razy dało się zauważyć bałagan na internetowych stronach trójki. Co oni tam robią w tym radiu, czym się zajmują. Układaniem nowej ramówki, tworzeniem nowych, fantastycznych audycji? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:27 Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Już kilka razy dało się zauważyć bałagan na internetowych stronach trójki. Co > oni tam robią w tym radiu, czym się zajmują. Układaniem nowej ramówki, > tworzeniem nowych, fantastycznych audycji? Może zajmują się czytaniem forum, a jak przeczytają wypowiedzi tych niewdzięcznych, wiecznie niezadowolonych słuchaczy, to załamują się i nic już nie robią? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:25 tuhanka napisała: > Na Cyfrze+ wciaz przy Zd3 popoludniowym figuruje, ze autorem audycji jest > Michal Kowalewski... Dziadostwo i amatorszczyzna. A podobno wraz z nową dyrekcją wszystko miało być robione bardziej profesjonalnie. No i wyłazi ten profesjonalizm. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 14:40 Szanowny Panie, prosze wejsc na strone Trojki, na dole kliknac na "ramowka i zasieg" i zobaczyc co jest tam napisane /a jest tak od dawna/. szacuneczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... 02.09.04, 14:53 Gość portalu: ... napisał(a): > Szanowny Panie, prosze wejsc na strone Trojki, na dole kliknac na "ramowka i > zasieg" i zobaczyc co jest tam napisane /a jest tak od dawna/. > szacuneczek. Znalazłem. To co tam przeczytałem odpowiada rzeczywistości, niestety sprzeczne jest z informacją (a raczej dezinformacją) zawartą tutaj: www.radio.com.pl/trojka/zasieg/europa.asp Może by tak ściągnąć tę dezinformację z serwera? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:09 Szanowny Panie, do podstrony ktorej adres Pan zamiescil, nie prowadzi zeden link z naszej strony, wiec i nikt tam nie zaglada /oprocz Pana/. Takie uspione strony to norma w internecie, usypia sie strony nieczynne, chwilowo zawieszone ale i takie ktore pojawia sie za dzien, tydzien lub miesiac, wtedy gdy sa potrzebne umieszczany link na stronie. szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.85.227.* 02.09.04, 15:16 Gość portalu: ... napisał(a): > szacuneczek jaki luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:21 Szanowny Panie, to nie luzik, to ironia. Szacuneczek PS. Zeby przyspieszyc korespondencje z Panem, dododam, juz tylko do panskiej wiadomosci, ze ironia dotyczy temetu tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... 02.09.04, 15:24 Gość portalu: ... napisał(a): > Szanowny Panie, do podstrony ktorej adres Pan zamiescil, nie prowadzi zeden > link z naszej strony, wiec i nikt tam nie zaglada /oprocz Pana/. Takie uspione > strony to norma w internecie, usypia sie strony nieczynne, chwilowo zawieszone > ale i takie ktore pojawia sie za dzien, tydzien lub miesiac, wtedy gdy sa > potrzebne umieszczany link na stronie. Nie wiem co ma Pan na myśli pisząc "nasza strona". Czy chodzi o radio.com.pl/trojka, czy też www.radio.com.pl? Nie sądzę, żeby nikt oprócz mnie tam nie zaglądał, ponieważ wchodzi się tam bardzo prosto i logicznie. Przedstawię Panu drogę, którą tam doszedłem, nieświadomy tego, że poruszam się drogą w Pańskim ujęciu nielegalną. Gdy chcę dowiedzieć się na jakich częstotliwościach nadaje polskie radio publiczne, wpisuję adres www.radio.com.pl. W lewym górnym rogu jest napis "częstotliwości", pod spodem jest "3" i już dochodzi się do podanego przeze mnie linku. Przepraszam najmocniej, że wybrałem drogę na skróty, a nie jak Pan Bóg przykazał przez www.radio.com.pl/trojka. Z wyrazami należnymi Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: uzupełnienie 02.09.04, 15:27 jureek napisał: > Nie wiem co ma Pan na myśli pisząc "nasza strona". Czy chodzi o > radio.com.pl/trojka, czy też www.radio.com.pl? > Nie sądzę, żeby nikt oprócz mnie tam nie zaglądał, ponieważ wchodzi się tam > bardzo prosto i logicznie. Przedstawię Panu drogę, którą tam doszedłem, > nieświadomy tego, że poruszam się drogą w Pańskim ujęciu nielegalną. > Gdy chcę dowiedzieć się na jakich częstotliwościach nadaje polskie radio > publiczne, wpisuję adres www.radio.com.pl. W lewym górnym rogu jest napis > "częstotliwości", pod spodem jest "3" i już dochodzi się do podanego przeze mni > e > linku. Już się nie dochodzi. Zamiast tego co widziałem wcześniej pojawia się napis "Strona o podanym adresie nie istnieje na serwerze". Czyli jednak warto było zwrócić uwagę. Z wyrazami szacunku Jerzy Ochman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: uzupełnienie IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:56 Szanowny Panie Jerzy, naprawili i dziala jak trzeba, jeszcze raz dziekuje za sygnal, ale prosciej i skuteczniej byloby meilem na trojka@radio.com.pl, bo i tak Pana informacja dotarla do mnie meliem /ktos przeslal Pana wpis/. Szacunek ps. byly klopoty z serwerem i zrobil sie ambaras. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: uzupełnienie 06.09.04, 09:49 Jeśli chodzi o skuteczność kontaktu mailowego pozwolę sobie nie zgodzić się z Panem. Mam po prostu niezbyt zachęcające doświadczenia. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:33 Szanowny Panie, sprobowalem ale napisalo ze nie ma takiej strony, ale to jeszcze gorzej niz bylaby stara. Dzieki za sygnal, poprosimy kolegow z malcza zeby naprawili. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 20:06 > Szanowny Panie, sprobowalem ale napisalo ze nie ma takiej strony, ale to > jeszcze gorzej niz bylaby stara. Dzieki za sygnal, poprosimy kolegow z malcza > zeby naprawili. Czy taki język teraz obowiązuje na Myśliwieckiej, przepraszam, na myślu? Odpowiedz Link Zgłoś