Dodaj do ulubionych

dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchacza

02.09.04, 13:47
Tak oto trUjka dezinformuje swoich słuchaczy:

www.radio.com.pl/trojka/zasieg/europa.asp
A tak swoich słuchaczy informuje Jedynka:

www.radio.com.pl/jedynka/static/czestotliwosci.asp
Panie Laskowski, nie wstyd Panu?
Jura
Obserwuj wątek
    • tuhanka Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:15
      Na Cyfrze+ wciaz przy Zd3 popoludniowym figuruje, ze autorem audycji jest
      Michal Kowalewski...
      • Gość: Preslaw Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:24
        Już kilka razy dało się zauważyć bałagan na internetowych stronach trójki. Co
        oni tam robią w tym radiu, czym się zajmują. Układaniem nowej ramówki,
        tworzeniem nowych, fantastycznych audycji?
        • jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:27
          Gość portalu: Preslaw napisał(a):

> Już kilka razy dało się zauważyć bałagan na internetowych stronach trójki. Co
          > oni tam robią w tym radiu, czym się zajmują. Układaniem nowej ramówki,
          > tworzeniem nowych, fantastycznych audycji?

Może zajmują się czytaniem forum, a jak przeczytają wypowiedzi tych
          niewdzięcznych, wiecznie niezadowolonych słuchaczy, to załamują się i nic już
          nie robią?
          Jura
      • jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla słuchac 02.09.04, 14:25
        tuhanka napisała:

> Na Cyfrze+ wciaz przy Zd3 popoludniowym figuruje, ze autorem audycji jest
        > Michal Kowalewski...

Dziadostwo i amatorszczyzna. A podobno wraz z nową dyrekcją wszystko miało być
        robione bardziej profesjonalnie. No i wyłazi ten profesjonalizm.
        Jura
    • Gość: ... dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 14:40
      Szanowny Panie, prosze wejsc na strone Trojki, na dole kliknac na "ramowka i
      zasieg" i zobaczyc co jest tam napisane /a jest tak od dawna/.
      szacuneczek.
      • jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... 02.09.04, 14:53
        Gość portalu: ... napisał(a):

> Szanowny Panie, prosze wejsc na strone Trojki, na dole kliknac na "ramowka i
        > zasieg" i zobaczyc co jest tam napisane /a jest tak od dawna/.
        > szacuneczek.

Znalazłem. To co tam przeczytałem odpowiada rzeczywistości, niestety sprzeczne
        jest z informacją (a raczej dezinformacją) zawartą tutaj:
        www.radio.com.pl/trojka/zasieg/europa.asp
        Może by tak ściągnąć tę dezinformację z serwera?
        Jura
        • Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:09
          Szanowny Panie, do podstrony ktorej adres Pan zamiescil, nie prowadzi zeden
          link z naszej strony, wiec i nikt tam nie zaglada /oprocz Pana/. Takie uspione
          strony to norma w internecie, usypia sie strony nieczynne, chwilowo zawieszone
          ale i takie ktore pojawia sie za dzien, tydzien lub miesiac, wtedy gdy sa
          potrzebne umieszczany link na stronie.
          szacuneczek
          • Gość: Janusz Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.85.227.* 02.09.04, 15:16

> szacuneczek

jaki luzik
            • Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:21
              Szanowny Panie, to nie luzik, to ironia.
              Szacuneczek
              PS. Zeby przyspieszyc korespondencje z Panem, dododam, juz tylko do panskiej
              wiadomosci, ze ironia dotyczy temetu tego watku.
          • jureek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... 02.09.04, 15:24

> Szanowny Panie, do podstrony ktorej adres Pan zamiescil, nie prowadzi zeden
            > link z naszej strony, wiec i nikt tam nie zaglada /oprocz Pana/. Takie uspione
            > strony to norma w internecie, usypia sie strony nieczynne, chwilowo zawieszone
            > ale i takie ktore pojawia sie za dzien, tydzien lub miesiac, wtedy gdy sa
            > potrzebne umieszczany link na stronie.

Nie wiem co ma Pan na myśli pisząc "nasza strona". Czy chodzi o
            radio.com.pl/trojka, czy też www.radio.com.pl?
            Nie sądzę, żeby nikt oprócz mnie tam nie zaglądał, ponieważ wchodzi się tam
            bardzo prosto i logicznie. Przedstawię Panu drogę, którą tam doszedłem,
            nieświadomy tego, że poruszam się drogą w Pańskim ujęciu nielegalną.
            Gdy chcę dowiedzieć się na jakich częstotliwościach nadaje polskie radio
            publiczne, wpisuję adres www.radio.com.pl. W lewym górnym rogu jest napis
            "częstotliwości", pod spodem jest "3" i już dochodzi się do podanego przeze mnie
            linku. Przepraszam najmocniej, że wybrałem drogę na skróty, a nie jak Pan Bóg
            przykazał przez www.radio.com.pl/trojka.
            Z wyrazami należnymi
            Jura
            • jureek Re: uzupełnienie 02.09.04, 15:27
              jureek napisał:

> Nie wiem co ma Pan na myśli pisząc "nasza strona". Czy chodzi o
              > radio.com.pl/trojka, czy też www.radio.com.pl?
              > Nie sądzę, żeby nikt oprócz mnie tam nie zaglądał, ponieważ wchodzi się tam
              > bardzo prosto i logicznie. Przedstawię Panu drogę, którą tam doszedłem,
              > nieświadomy tego, że poruszam się drogą w Pańskim ujęciu nielegalną.
              > Gdy chcę dowiedzieć się na jakich częstotliwościach nadaje polskie radio
              > publiczne, wpisuję adres www.radio.com.pl. W lewym górnym rogu jest napis
              > "częstotliwości", pod spodem jest "3" i już dochodzi się do podanego przeze mni
              > e
              > linku.

Już się nie dochodzi. Zamiast tego co widziałem wcześniej pojawia się napis
              "Strona o podanym adresie nie istnieje na serwerze".
              Czyli jednak warto było zwrócić uwagę.
              Z wyrazami szacunku
              Jerzy Ochman
              • Gość: ... Re: uzupełnienie IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:56
                Szanowny Panie Jerzy, naprawili i dziala jak trzeba, jeszcze raz dziekuje za
                sygnal, ale prosciej i skuteczniej byloby meilem na trojka@radio.com.pl, bo i
                tak Pana informacja dotarla do mnie meliem /ktos przeslal Pana wpis/.
                Szacunek
                ps. byly klopoty z serwerem i zrobil sie ambaras.
                • jureek Re: uzupełnienie 06.09.04, 09:49
                  Jeśli chodzi o skuteczność kontaktu mailowego pozwolę sobie nie zgodzić się z
                  Panem. Mam po prostu niezbyt zachęcające doświadczenia.
                  Jura
            • Gość: ... Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: 195.245.217.* 02.09.04, 15:33
              Szanowny Panie, sprobowalem ale napisalo ze nie ma takiej strony, ale to
              jeszcze gorzej niz bylaby stara. Dzieki za sygnal, poprosimy kolegow z malcza
              zeby naprawili.
              Szacunek.
              • Gość: Lesiek Re: dezinformacja,czyli brak szacunku dla ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 20:06
                > Szanowny Panie, sprobowalem ale napisalo ze nie ma takiej strony, ale to
                > jeszcze gorzej niz bylaby stara. Dzieki za sygnal, poprosimy kolegow z malcza
                > zeby naprawili.

Czy taki język teraz obowiązuje na Myśliwieckiej, przepraszam, na myślu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka