Gość: poncjusz IP: *.chello.pl 07.09.04, 22:45 Czyżby Pani Sylwia Pawłowska nie pasowala do nowej ramówki RMFu,jej osoba zniknęła z załogi stacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sóhacz Re: Sylwia Pawłowska IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 10.09.04, 07:02 z dobrze poinformowanego źrodla wiem, że "otrzymała" propozycje pracy w RMF MAAAX, cóż a dobra była pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Sylwia Pawłowska IP: *.chello.pl 10.09.04, 21:47 A co to takiego RMF MAAAX ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Sylwia Pawłowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:41 Sylwia była wspaniała, najlepsza, genialna zawsze jej słuchałem wieczorami w RMF ... to były piękne czasy. RMF popełniło wieeelki błąd !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:14 Gość portalu: p napisał(a): > A co to takiego RMF MAAAX ?? RMF MAXXX. to nowy projekt RMF-u skierowy do młodych. ma nadawać w Krakowie na częstotliwości Radia Region. gdzie jeszcze? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:17 Biedaczka. Pewnie będzie się musiała teraz do mikrofonu zachwycać hiphopem. Chociaż może jest autentyczną fanką tego gatunku, kto tam wie. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:19 viking73 napisał: > Biedaczka. Pewnie będzie się musiała teraz do mikrofonu zachwycać hiphopem. i mówić do słuchaczy per "ziomale" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:25 Mam nadzieję, ze nie będą jej kazać mówić o sobie, że jest "suczką". Chociaż - życzenia mas słuchajacych są dla dyrekcji rozgłośni rozkazem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:40 Przez bodajże 6 lat pracowała w ESCE w Lublinie, więc wybaczcie ale wasze wywody są idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:50 Kiedy pracowała w ESCE w Lublinie to wtedy też tam już grali hiphop? Mam porównaie na ESCE krakowskiej. Ta z poczaąku 2003 r. i ta obecna to dwie różne rozgłośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
messer4 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 15:53 A to myślisz że np. w Warszawskiej ESCE tak się obnoszą z hiphopem? 14.00-15.00 ANASTACIA / SICK AND TIRED KOMBII / SEN SIE SPELNI NADIYA / PARLE-MOI SMASH MOUTH / I'M A BELIEVER MARCIN ROZYNEK / NIE PASUJ¨ SAFRI DUO / RISE (LEAVE ME ALONE) DIDO / SAND IN MY SHOES BELLINI / SAMBA DE JANEIRO KRZYSZTOF KRAWCZYK/EDYTA BARTOSIEW / TRUDNO TAK (RAZEM BYC NAM ZE SOBA.. DA BUZZ / DANGEROUS JOE COCKER / NEVER TEAR US APART KATE RYAN / MON COEUR RESISTE ENCORE 15.00-15.38 JAM & SPOON / SET ME FREE KASIA KOWALSKA / TO CO DOBRE VANILLA NINJA / DON'T GO TOO FAST JENNIFER LOPEZ / WAITING FOR TONIGHT ANN WINSBORN / JE N'AI PAS COMPRIS BRYAN ADAMS / OPEN ROAD NINA SKY / MOVE YA BODY LADY PANK / STACJA WARSZAWA ERICA / I DON'T KNOW NELLY/JAHEIM / MY PLACE Normalnie elo ziomale. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 16:15 W większości przyzwoita komercha. Mam nadzieję, że lubelskiej Esce bliżej do Eski warszawskiej, a nie krakowskiej. Bo tu Eska walczy z Regionem czy Radiostacją (a ostatnio nawet z Planetą) o słuchacza głównie przez granie hip- hopu. Zadarzają się jakieś pojedyncze wynalazki w postaci np. nagrania zespołu 13 senses, ale to teraz naprawdę rzadkość. Zakładając, że RMF MAXX będzie kontynuować linię muzyczną Regionu moje obawy o to, że Sylwia Pawłowska będzie zmuszona do zachwycania się hiphopem są jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sylwia Pawłowska 22.09.04, 16:35 viking73: - Bo tu Eska walczy z Regionem czy Radiostacją (a ostatnio nawet z Planetą) o słuchacza głównie przez granie hip-hopu. Sorry, powyższe zdanie wyraża inny sens niż było w zamiarze. Eska walczyła przecież z Planetą także wcześniej, zanim ta wprowadziła na swoją playlistę hiphop. Powinno raczej brzmieć: "Rozgłośnie typu Eska, Region czy Radiostacja (a ostatnio także Planeta) walczą o słuchacza głównie przez granie hiphopu". Odpowiedz Link Zgłoś