Gość: deINO IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.09.04, 19:39 tanich biletow do kina albo lacza szybkiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlee Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 19:57 hehe zgadzam sie z moim przedmufcom ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Amerykanskie szmiry w Polsce IP: *.co.us.ibm.com 09.09.04, 20:14 Dlaczego w Polsce pokazuje sie te najgorsze z Amerykanskich filmow? Tydzien temu poszedlem z Polakiem to kina na "Garden State", i po filmie mowil ze to napewno nie Amerykanski film, bo sie nie strzelaja i nie zabijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin naiwna kicha... IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 10.09.04, 13:52 jako fana sztucznej inteligencji (szczególnie sieci neuronowych), ten film mnie rozczarował i to bardzo. tam się nic nie dzieje, akcja nie ma zbytniego sensu no i te czerwone lampki hehehe... nie mówiąc już o końcowej scenie, którą jakby wycięli z jakiegoś starego westernu, normalnie - samotny amerykański kałboj wypędził złych indian i teraz wdzięczni meksykanie wybiorą go na swojego wodza, a w ich pueblo do końca świata zawita spokój i harmonia... ten film jest tak naiwny, że aż strach... całe szczęście, że przynajmniej pani asystent profesora jest całkiem przyjemna dla oka :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: naiwna kicha... IP: *.mad.east.verizon.net 11.09.04, 04:04 Sieci neuronowe nie maja za wiele wspolnego ze sztuczna inteligencja. Jezeli masz ochote na prawdziwa stymulacje wyobrazni i intelektu, idz tu www.asimovlaws.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:24 Kolejne gówno z tym debilowatym uszatkowatym aktorzyną w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.khe.siemens.de / *.khe.siemens.de 10.09.04, 11:07 U mnie raczej szybkie lacze;)) Przecietny film, na dlugie jesienne wieczory, kiedy juz sie nie ma nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noko Asimov pewnie sie w grobie przewraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:22 To juz ktos musi miec naprawde niesamowity talent zeby tak spieprzyc film majac prawie gotowy scenariusz(Ksiazki Asimova).Kolejna amerykansak komercha.A moglo byc tak fajnie.Mam nadzieje ze Asimov bedzie nawiedzal w nocy cala ekipe ktora pracowala przy tym filmie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Pomidor Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.ecard.pl 10.09.04, 14:59 Kolejny efekciarski film jednego aktora (bynajmniej nie robota SONnY) z fatalnie wkomponowanymi product placement Audi, JVC, Convers i FedEx, szkoda kasy i czasu lepiej iść na rower... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky "Ja, rower" :) IP: *.citicorp.com 10.09.04, 15:15 A do mnie powiedział mój rower tak: A "Ja, rower"? Patrzę w niebo... pogoda ładna... dlatego nie wybiorę sie na ten film tylko na rowerek. I póki co radzę wszystkim tak zrobić, a film zostawić sobie na listopad, jak na dworzę będzie do dupy pogoda... :) pozdro sky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek jak zamawiac recenzje to tylko w warszawie IP: *.cable.mindspring.com 10.09.04, 16:14 jak polak napisze to nawet taki beznadziejnie durnowaty gniot jak tutaj omawiany sprawia pozory dziela kinomatografii siwatowej. krotko, lubisz dobre i kino i fimy, ktore zmuszaja do myslenina, szkoda pieniedzy. lubisz boom, boom, klik, klik, dla bezmozga ktory lubi wypelnic czaszke prazona kukurydza to jest to fim ktory pokochasz. kolejne "dzielo" amerykanskich tworcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekio Re: jak zamawiac recenzje to tylko w warszawie IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 10.09.04, 16:27 film musi zmuszac do myslenia? poszedles na ja robot bo chciales film do myslenia?ludzie-relax,kup sobie popcorn,potrzymaj dziewczyne za reke,posmiej sie troche,wyjdz z kina i mysl o czym sobie chcesz.za jakies moze 100 lat polska wersja ja robot bedzie dostepna w kinach,jestem pewien ze trzeba sie bedzie niezle wysilac zeby zrozumiec co rezyser chcial nam "powiedziec"!!! t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: jak zamawiac recenzje to tylko w warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:12 O tak, polska kinematografia to dopiero zmusza do myslenia! ohoho, zmusza do myslenia nt "jaka to jeszcze lekture zekranizujemy", oraz "ile jeszcze durnych filmow o mafiozach?". Ewentualnie "o tym, jak spieprzyc Sapkowskiego". Daleki jestem od chwalenia amerykanskiego kina akcji. Ale twierdzenie, ze film ma zmuszac do myslenia i jesli tego nie robi jest zly, to juz lekka przesada. I, moim zdaniem, fanaberia ludzi, ktorzy nie maja fajnej dziewczyny, by z Nia isc do kina, poprzytulac sie, zobaczyc cos przy czym sie mozna zapomniec i odstresowac.... Stare dziadki siedza w zadymionej sali, pospolu sobie podobnymi, ogladaja jakis klasyk rosyjski z 1954. Albo Almodovara. Czuja sie Lepszymi. PS. Czekam na dobre polskie SF, na podstawie Ziemkiewicza albo Zajdla. Dobrze zrobione bylo by niezapomniane. Na calym swiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl` czekaj IP: *.range217-42.btcentralplus.com 11.09.04, 01:50 czekaj na dobry polski film fantastyczny, czekaj zdrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: jak zamawiac recenzje to tylko w warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.04, 11:40 Ty sie od Almodovara odstosunkuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: jak zamawiac recenzje to tylko w warszawie IP: *.unifr.ch 11.09.04, 12:38 Odezwal sie kolejny pseudo-intelektualista. To, czy cos cie zmusza do myslenia czy nie, to zalezy wylacznie od twoich predyspozycji umyslowych. Mnie akurat film sklonil do glebszych przemyslen (zaznaczam, ze cenie rowniez Bergmana, Formana itd). Jak mowi chinskie przyslowie: "nawet z belkotu glupca madry cos dla siebie wyciagnie";-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrobiony Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.09.04, 22:59 ogladalem ten film i musze przyznac, ze calkiem dobry film. Na poczatku jak go ogladnalem to wydawal mi sie nie najlepszy, lecz pozniej stwierdzilem, ze jesdnak nie jest taki zly. ==S=T=R=Z=A=Ł=E=C=Z=K=A==> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: 207.34.47.* 10.09.04, 23:10 uwielbiam s-f, jednak "I' robot" to gniot, sorry. szkoda mi $10.25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a&r Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.it / 62.233.189.* 11.09.04, 00:35 Generalnie to mam wrażenie że takim którzy książek nie czytają to jakby pokazać arcydzieło kinematografii to i tak by od przerwy na reklamy nie odróżnili. Co do 'I robot' to przeczytawszy książki Asimova muszę stwierdzić że Amerykanie schrzanili jak zwykle wrzucając wstawki reklamowe(te super trampki All Stars przypadkowo najmodniejsze w tym sezonie;) i nie unikając powszechnego w amerykańskiej kulturze kiczu.Jednak 'I robot' jest i tak o niebo lepszy od 'Spidermana 2' bo to jest dopiero dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinhead Szmira jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:53 Smith znowu nie potrafi zagrać porządnie roli i dopasować się do sytuacji.Jego postać nigdy sie nie denerwuje, nigdy się nie boji i gada sama do siebie dziecinne "żarty".Bardzo ciekawy pomysł w słabym wykonaniu kierowanym dla młodszej widowni (dzieci ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emplo Re: Szmira jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:23 Ogladalismy ten sam film ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy prawda jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 01:35 Kiedy wy dzieci zrozumiecie, że wszyscy jesteście owocami sezonowej mody, lubicie to, co inne dzieci, nie ma to nic wspólnego z tym czego byście słuchali gdybyście nie kierowali się sugestiami. Generalnie ta cała muzyczka jest śmieszna (chociaż są małe wyjątki, np bądź a klękne) i niedługo zgaśnie. Teraz w modzie zaczyna być krytykowanie meza, chociaż niedawno wszyscy byście mu loda zrobili, tymczasem na polskiej scenie większość robi "piosenki do tańczenia" a reszta nieudolnie podrabia gangsterkę ze stanów i jest to równie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: prawda jest taka IP: *.range217-42.btcentralplus.com 11.09.04, 01:52 cos ci sie gosciu pokrecilo, radze przygasic skreta, przeczekaz. bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawajdalej film z przesłaniem... IP: 217.79.145.* 11.09.04, 11:58 przynajmniej ja tak to odczytałem, rzeczywiście są pościgi wybuchy "ładna pani", ale którym dzisiejszym filmie tego nie ma?? ja teraz boje sie juz swojego komputera,telewizora a najbardziej lodówki, że jak ją wyłączę to sie światełko w środku przez roboty nie zgasi:) a swoją drogą to film ma jak sie temu głebiej przyjrzeć tytuł, o to bowiem robot stwierdza że istnieje!! mnie sie podobało i nie chcę zdradzać szczegółów, ale film daje do myślenia nad rozwojem robotyki i mechatroniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tha_Maro Dajcie sobie spokoj !!! IP: *.lodz.mm.pl 11.09.04, 13:11 Nie polecam tego filmu. Jezeli ktos liczy na porywajaca akcje, to niech obejrzy sobie "Dzieciaki z klasa" na TVN !! Bezsensowny film a'la rozprawka 12 letniego Maciusia pt. "Wspolne zycie z robotami - podaj argumenty za i przeciw" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Pawlak Ja, robot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:28 Cholera, znow cos sie mnie czepiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Dajcie sobie spokoj !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:21 Do robotow tez trzeba dorosnac. musi dorosnac ludzkosc, musza dorosnac pojedyncze jednostki. niektorzy jednak wola zachwycac sie po raz n-ty nad filmami o gejach albo (jeszcze lepiej) perypetiach prostytutek i zdradzanych zon. tak, to naprawde jest ciekawe! :/// bylem na tym filmie. i nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaj Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.idealan.pl / *.idealan.pl 11.09.04, 14:06 hehe racja :D fajny film, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sting Re: Premiera filmu "Ja, robot" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:34 Poprawne to powinno być 'Pozytonowy mózg' - taki jest chyba tytuł powieści Asimowa. Książka jest lekka - bardzo lekka zresztą jak większość jego powieści. Film musiałby być o niebo lepszy od książki a to sie hcyba nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś