un1 16.09.04, 12:03 Stronka Ludzie Trójki znikła z www.radio.com.pl/trojka/ Czyżby...? Hosanna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pjo. Re: Ludzie Trójki! IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 12:26 znikła dolna stopka, czyli także ramówka, czyżby... Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Ludzie Trójki! 16.09.04, 12:29 Nie znikł za to klawisz PlayLista. Też czyżby:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Ludzie Trójki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:36 Właśnie sobie przeczytałem o tym jaka szczęśliwa jest Anna Perek z tego powodu, że pracuje w Trójce i z powodu śwoetnej atmosfery, która istnieje na korytarzach Trójki. I wzruszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
sorc1 Re: Ludzie Trójki! 17.09.04, 12:06 nie martwcie sie jak zniknie strona trojki. zaklopotana pisala niedawno, ze bardzo chetnie beda nam przysylac ramowke listem poleconym:) Odpowiedz Link Zgłoś
sorc1 Re: Ludzie Trójki! 17.09.04, 12:11 a nie, przepraszam, to zdumiona pisala: "A może mamy wam listem poleconym wysyłać? Może być?" Odpowiedz Link Zgłoś
punkaddidle Re: Ludzie Trójki! 17.09.04, 14:21 Zastanawia mnie tylko dlaczego na stronie: www.radio.com.pl/trojka/ludzie/ nie sa wymienione najwazniejsze nazwiska Trojkowych redaktorow muzycznych. Brakuje m.in. Janusza Kosinskiego, Piotra Klatta, Marcina Kydrynskiego i kilku innych redaktorow muzycznych. Czemu??? Moze mi to ktos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś