Dodaj do ulubionych

Waldemar Dąbrowski: Jestem spokojny o polską ku...

IP: *.qld.bigpond.net.au 22.09.04, 12:33
No wlasnie...przynajmniej powiedzial szczerze ze pracowali pol roku jak
siegnac po pieniadze z UE.... a mzoe popracowalibyscie nad tym jak zarobic na
wlasnie utzrymanie i jak przestac zebrac..a do tego miec pretensje do calego
swiata ze malo wam daja........ Lenie
polskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bibliotekarka Re: Waldemar Dąbrowski: Jestem spokojny o polską IP: *.szczytna.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 08:12
      Tylko nie powiedział, że korzystanie z bibliotek ma być odpłatne.
      • Gość: Bartosz Nowy lepszy Pałac kultury i Nauki !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 09:51
        Oto właśnie - nowy PeKiN !

Projekt na miarę Nowego Wieku i Tysiąclecia! Zjednoczona Europa na pewno da
        pieniądze na taką kulturę. Pod jego wrażeniem poeci będą pisali wiersze jakich
        świat nie widział, malarze obrazy jakich świat nie oglądał, a muzycy ech, kto
        wspomni Chopena kiedy teraz ...

Chociaż łatwiej i taniej byłoby przemienić Sejm RP w Cyrk - wystarczy zmienić
        tablicę przed wejściem - albo może nie -z tą co jest będzie śmieszniej

No to zrzutka, WSZYSCY , czy kto nie dał na Świątynię Opatrzności czy nie,
        wizja jest śmiałą i naprzód wybiega świetlistą .....
    • Gość: JWK Re: Waldemar Dąbrowski: Jestem spokojny o polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:56
      Dopóki jakikolwiek artysta wyłudzi choćby grosik z budżetu, dopóki będzie gówno
      a nie rozwój kultury, Panie Ministrze. Daj pieniądze biednym dzieciom na wsi na
      podręczniki i książki do bibliotek wiejskich i ani grosza laureatowi Oscara i
      jemu podobnym na knoty filmowe i inne wybryki; niech się wygłupiają za własne
      pieniądze.
      • wip-1 piekny VALDI oj 23.09.04, 22:17
        oj długo za długo już tym ministrem jest
        • Gość: nie-kulturalny Re: piekny VALDI oj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:51
          A ja się zastanawiam, czy rozmowa nie dotyczyła bardziej preferencji
          seksualnych pana Waldka i jego relacji ze złotym Jankiem. A Ministerstwo
          Kultury i .......... (wpisać aktualny ozdobnik) powinno być zredukowane do
          departamentu w Ministerstwie Edukacji ........... (j.w.)
          • Gość: Visioner Wybudujemy wieżę, wieżę wieżę wieżę.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 20:05
            spełnionych marzeń napiszemy wzór ...
            Byle się tylko znaleźć w pozaziemskiej sferze ..
            Gdzie szczyty gór
            Gdzie pośród chmór
            Można się z Bogiem samym oko w oko zmierzyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka