Gość: Katolik Polski + IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.04, 20:54 JA PROPONUJE TEMAT "WPLYW MONSUNOW NA ROZWOJ KOLARSTWA W CHINACH" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: W obronie pamięci Szalonego Konia IP: *.pl / *.pl 18.10.04, 21:03 a moze nazwiemy u nas jakis burdelik imieniem papieza? zobaczymy czy katolik bedzie dalej jezdzil w chinach na rowerku goniac monsuny...skad mozesz wiedziec kim byl ten czlowiek dla tych indian? i czemu cie tak bawi ich protest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał to nie o życiu sejmowym? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.04, 21:30 Zajrzałem z zaciekawieniem, bo myślałem, że nowinki z Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: W obronie pamięci Szalonego Konia 19.10.04, 00:50 Mają rację. Szalony Koń był wielkim bohaterem. A ten post o burdeliku itd jest chamski, niestosowny, obrażający dobre obyczaje. Lepiej żeby autor sie nie odzywał wcale, niż gdyby miał w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korczak Re: W obronie pamięci Szalonego Konia IP: *.express-scripts.com 19.10.04, 17:52 www.crazyhorse.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: W obronie pamięci Szalonego Konia IP: *.wesleyan.edu 19.10.04, 20:01 www.crazyhorse.org/ Niesamowite! I w dodatku z polskim akcentem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Do redakcji... IP: *.252.29.78.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.10.04, 02:24 Nazwe plemienia indianskiego Sioux po angielsku wymawia sie po prostu Su. Nie jakis Siux czy Siuks. To tylko tak na marginesie bo kiedys sam tak mowilem - tylko ze ja nie bylem gazeta. Najlepiej po prostu pisac Sioux. Odpowiedz Link Zgłoś