Dodaj do ulubionych

Dead Can Dance w Polsce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:19
Cudowna wiadomość, bilety pewnie rozejda się na pniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maytman Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:19
      Genialnie!!!!! ale bilety pewnie będą w horrendalnej cenie... a co tam! warto!
      • stephanie_s Re: Dead Can Dance w Polsce 16.11.04, 18:12
        Wiadomosc zaiste Boska:))))
    • Gość: Louis Cypherr Dead Can Dance w Polsce IP: 212.165.158.* 02.11.04, 18:20
      Super!!

Szkoda tylko, że będą jedynie w Wawie, a nie w jakimś cywilizowanym
      mieście. :/

---------------
      rydzydlo.prv.pl
      • Gość: renee Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 12:21
        Moze gdyby byly w Polsce jakies cywilizowane miasta, wybraliby inaczej. A tak -
        wybrali mniejsze zlo :-)
    • Gość: fjo Re: Dead Can Dance w Polsce IP: 212.160.172.* 03.11.04, 12:04
      ach! nareszcie - cudownie!!!!!! Czy wiecie kto to organizuje?
      • Gość: michał Re: Dead Can Dance w Polsce IP: 213.25.39.* 03.11.04, 15:44
        organizator to agencja alter art, ceny biletów mają być znane 8 listopada, mam
        nadzieję, że możliwe będzie ich kupno w Katowicach
    • Gość: Ania Dead Can Dance w Polsce IP: *.ze.slupsk.pl 03.11.04, 13:59
      Wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: adas Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:41
      no tak, znowu wydadza jedna plyte i dwadziescia skladanek ...
    • Gość: HAL9000 Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 06:26
      Nareszcie !
    • Gość: Rafał Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.gov.pl 04.11.04, 09:11
      A jednak cuda się zdarzają-zobaczę Dead Can Dance na żywo!Lisa, Brendan-welcome
      to Poland
      Rafał
      • Gość: alka Re: Dead Can Dance w Polsce IP: 212.160.172.* 04.11.04, 09:23
        Żebym tylko dożyła :)))
    • Gość: PNB ALTERNATYWNE ARCHIWUM DivX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:56
      Zapraszamy na naszą stronę "Pomarancze na Babilon" z ciekawym spisem Divx na którym umieszczamy co lepsze dzieła twórców zapisane na małym i dużym ekranie, zbiór dokumentów,filmów, etiud i teatrów oraz odkurzone archiwum punkowe.

www.pomaranczenababilon.prv.pl
    • Gość: gosia Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 04.11.04, 14:43
      ale brendan od dawna nie zyje! jest eks-brendanem
    • Gość: jamto Dead Can Dance IP: *.itpp.pl 04.11.04, 14:48
      a ja nie...
    • albaaa Re: Dead Can Dance w Polsce 05.11.04, 07:25
      No to ciekawa jestem,czy w ogóle wystarczy biletów dla nas....jakby nie było,
      nie będzie to zwykłe wydarzenie. No, ale już się cieszę!!!!!
    • skrzynka10 Re: Dead Can Dance w Polsce 05.11.04, 15:27
      BOSKO!!!!! :))))
    • Gość: primordial Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 21:45
      Rewelacja! Oby nie bylo zamieszek wszczetych przez tych, co nie dadza rady wejsc
      na koncert...
      Co prawda od czasu Spirit Chaser pozegnalem sie z DCD (ta plyta wywolala u mnie
      wscieklosc!),ale nie wyobrazam sobie zeby zabraklo mnie na koncercie w Polsce.
      pozdrowienia dla wszystkich DCDfilow!
    • Gość: Azja Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.airnet.opole.pl 13.11.04, 18:48
      Wspaniale mam nadzieje że uda mi się uczestniczyć w tym wydarzeniu. Mój mąż
      zaraził mnie ich muzyką być może razem z nami będzie wybierał się ktoś z Opola.
      Czekam na wiadomośc od fanów. Myślę że większą grupą będzie nam raźniej.
      Pozdrawiam ciepło szystkich wielbicieli muzyki DEAD CAN DANCE : )
      • Gość: mada Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.11.04, 11:52
        Znacie ceny biletów???
        • Gość: ohne Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:15
          ceny nie sa znane, bo jeszcze nie wiadomo czy w ogole skonczy sie w kongresowej
          negocjacje ponoc w trakcie:-(
      • Gość: dani filth znane sa ceny biletow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:21
        troche wam kopary opadna: od 190 do 250 pln
        • skrzynka10 Re: znane sa ceny biletow 20.11.04, 12:38
          A skad masz te informacje? Przed chwila dzownilam do Kongresowej i nie maja
          jeszcze biletow (pod koniec miesiaca kaza sie kontaktowac) oraz nie wiedza
          nawet w przyblizeniu ile beda kosztowaly..
          Pozdro.
        • Gość: Szuka sponsora Re: znane sa ceny biletow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 13:24
          Skąd ja tyle pienięzy teraz wezmę?! Czy te ceny już są pewne?
          • catherinebitt Re: znane sa ceny biletow 20.11.04, 20:56
            bilety sa bardzo drogie, ale warto! pozdrawiam wszystkich, ktorzy przyjada :)
          • Gość: mancir Re: znane sa ceny biletow IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 03:08
            Ceny są pewne 190-250 zł. Podane są na stronie organizatora. Poza tym juz można
            kupować, a więc spieszcie się.
            • Gość: riannon Re: znane sa ceny biletow IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.11.04, 21:45
              to pewnie dla tego by przyjechali tylko ci najwięksi fani...

ja już mam bileck i jestem ogromnie szczęśliwa... mam nadzieję że dożyję do
              końca marca przyszłego roku bo ilekroć o tym myślę to serce wali mi jak
              opętane... obym nie zmarła na zawał na koncercie!
              • Gość: file-moon nie ma juz biletow IP: *.combidata.com.pl 30.11.04, 14:05
                Udalo mis ie zalapac na koncowke - kondolencje dla wszystkich z listy rezerwowej
                ale ja nie odpuscilem.

Do zobaczenia na koncercie!!!!!!!

• Gość: rudafix kto jedzie z opola?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:07
        a gdzie bilety kupic?
      • Gość: rudafix Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:11
        hej , moze sie zgadamy?? azja daj znac
    • skrzynka10 Re: Dead Can Dance w Polsce 01.12.04, 09:55
      Mam juz bileciki!!

HURRA!!
      • marcin.g.winiarski Kto jedzie z Wrocłwia? 01.12.04, 21:31
        Witam!

Rząd 12, Miejsce 33... hehe.. Kto siedzi koło mnie? .. ;)
        BTW: Wybiera się ktoś z Wrocławia? Możnaby się skrzyknąć i wspólnie wybrać... Coopą raźniej... no i bezpieczniej w pociągu.. ;)
        Dajcie znać!

Tbbnt.
        • Gość: MAciej Re: Kto jedzie z Wrocłwia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:40
          Rząd 3 miejsce 8 do 13. Sam środeczek i nikt przedemną nie siedzi, można nogi
          wyciągnąć. Ponoć są to najbardziej wypasione miejsca, bo byłem pierwszą osobą,
          która kupiła bilet jeszcze przed 22 listopada.
          • skrzynka10 Re: Kto jedzie z Wrocłwia? 02.12.04, 12:15

To u mnie nie tak wspaniale, bo rzad 29, miejsca 54, 55. Ale bylam na
            McFerrinie prawie dokladnie na tych samych miejscach i bylo widac i slychac
            bardzo dobrze :)
            Pozdrawiam!
    • Gość: rudafix Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:01
      jedzie ktos z opola?
      • Gość: riannon Re: Dead Can Dance w Polsce IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.12.04, 19:52
        z serii jedzie: ktoś tu jest z Torunia?????

u mnie miejsce daleko na balkonie miejsce 72 rząd 35 i nie mam pojęcia gdzie to
        jest... może ktoś wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka