Dodaj do ulubionych

Arafat i ks. Jankowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:21
W ostatnich dniach odsunięto ( usunięto ) dwie znane osoby : Arafata i ks.
Jankowskiego. Były ( są ) to osoby psujące krew wielu ludziom o podobnych
poglądach ( czy tylko poglądach? )i oni cieszą się.Powody i sposoby mają
niewiele wspólnego z praworządnością.Czy te wydarzenia mają ze sobąą coś
wspólego ? ( oprócz czasu )
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Arafat i ks. Jankowski IP: *.mega.com.pl 17.11.04, 14:31
      Wywalili też Millera, Gonzalesa, podstawili deskę Castro...
      • Gość: Lidka Re: Arafat i ks. Jankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:37
        i co dalej ?
        • agnieszka40 Re: Arafat i ks. Jankowski 17.11.04, 15:08
          Teraz Danutę Waniek otruja jadem kiełbasianym, Edycie Górniak spadnie dachówka
          na głowę, Violetta Willas poślixnie się na ekskrementach swoich psów a Giertych
          dostanie raka prostaty - i będzie to na pewno wszystko spisek żydomasoński
    • Gość: Lidka Re: Arafat i ks. Jankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:51
      Dziwi mnie w tej wypowiedzi brak jakichkolwiek argumentów do dyskusji. Jest
      tylko szyderstwo. Jest to sposób dyskusji pewnej grupu ludzi przeświadczonych o
      swojej racji a nie racji argumentu. Oskarżenie które postawiono księdzu zrobiło
      swoje . Nic nie udowodniło ale zrobiło zadymę. O to własnie tam chodziło.
      • agnieszka40 Re: Arafat i ks. Jankowski 17.11.04, 17:02
        ok, moga byc argumenty. Twój post jest po prostu tak absurdalny, że wywołał
        naturalnie absurdalne skojarzenia. Wytłumacz mi proszę , co ma wspólnego
        odsunięcie Jankowskiego z proboszczostwa w Gdańsku przez biskupa Gocłowskiego
        ze śmiercią Arafata w szpitalu w Paryżu? Ja wiem, wiem, wszystko mozna połaczyć
        ze wszystkim ( na zasadzie skojarzeń z białą chusteczką), sama mogę ruszyc tym
        tropem. Gocłowski to zapewne żyd ( przechrzczony) prawda? A wśród lekarzy w
        Paryżu na pewno nie brakuje żydów, byłam tam parę razy - w tym Paryżu to
        wszyscy wygladaja jak Żydzi, nawet Arabowie. Tylko Polacy w polkim kosciele nie
        wyglądaja na Żydów. Naprawdę! Czy mój tok myslowy jest prawidłowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka