IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:04
jak sie podoba - kto slyszal?
Obserwuj wątek
    • Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:31
      No, no niezłe zaskoczenie.
      Zeby takie badziewne radio jak Eska zrobiło taka stacje.
      Słuchałem dzisiaj z 2 godziny. Było parę niezłych kawłków Parple, 51-TSA,
      Ramstain, Thin Lizzy. Kopało
      No i cały czas promowali nową płykę U2.
      Zobaczymy co bedzie dlaej.
    • Gość: martin Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:06
      Jakieś szczegóły?
      • Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:18
        Radio gra w Poananiu zamiast goldfm. Ta sama czestotliwość, ci sami ludzie.
        Teraz akurat grają Areosmith.
        • Gość: martin Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:32
          Dzięki, w okolicach Wrocławia o takiej Esce jeszcze nie słyszałem.
        • Gość: Pluszak Re: ESKARock IP: *.chello.pl 25.11.04, 19:46
          Jakby i warszawskie gold fm wypinkowali... Bo oni w kółko to samo grają i to
          samo gadają
      • Gość: baaca Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:20
        dzis w poznaniu ruszylo na zgliszczach (?) radia gold nowe radio ESKARock - ale
        chyba tylko w tym miescie... poczatek rrrrrockowego ataku?
    • Gość: herd Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:42
      Muszę powiedzieć, że ta stacja jest dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, tym
      bardziej, że wystartowała pod szyldem Eski. Gra całkiem nieźle. Co prawda
      chwilami może dziwić połączenie kawałków sprzed dobrych 25 lat z Linkin Park,
      ale tylu fajnych utworów w polskiej stacji, no, może poza Trójką jeszcze parę
      miesięcy temu, nie zdarzyło mi się usłyszeć. Zaskoczyli mnie- pozytywnie,
      oczywiście- Coldplayem, Franzem Ferdinandem i Alanis Morissette. Oby tak dalej,
      a będę w stanie uwierzyć, że w naszym pięknym kraju mieszkają nie tylko
      miłośnicy chłamu.
      • Gość: adas Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:27
        Większość muzyki, którą gra Eska Rock, od dwóch lat gra Rock Radio.

Największa porażka Eski to prezes obwieszczjący nadejście pierwszej rockowej
        stacji. Afera nadaje rocka w Poznaniu od kilkunastu lat, Rock Radio od 2 a ten
        opowiada bzdury w serwisach co godzinę. A sama muzyka zadziwiająco dobra jak na
        Eskę. Oby nie skończyli jak poprzednie stacje na tej częstotliwości.
        • Gość: ktostam Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:59
          A co ma mówić? Reklama dźwignią handlu. Przecież nawet jeśli istnieje już
          tysiąc stacji o danym profilu, to i tak tysiąc pierwsza będzie mówić o
          sobie "pierwsza taka to a taka stacja w tym kraju/mieście". Takie życie.
          Zresztą, Afera gra też mnóstwo innej muzyki niż rock, a radio Rock Wielkopolska
          ostatnio przez kilka miesięcy grało tylko szum....
          • Gość: aferzak Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:02
            I tak oto Eska i Agora wmówią poznaniakom, że to oni - jedni lub drudzy są
            jedynym rockowym radiam w mieście, a Afera zniknie ze świadomości.
            BTW, kawałki w tej ESce Rock grają całkiem całkiem, kto by sioę tego po Esce
            spodziewał.
            • Gość: wujo Re: ESKARock IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.11.04, 11:12
              Ale przede wszystkim jest to radio, które ma na siebie zarobić, więc nie
              liczcie, że z biegiem czasu bedzie jeszcze lepiej; 500 kawałków na rotacji i
              tak do końca świata.
              • Gość: białostockimen Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:24
                Cholera. Jak ja wam zazdroszczę kłopotu.
                W tym Poznaniu to macie ekstra. Z tego co rozumiem 3 stacje rockowe. Ha
                pozazdrościć.
                Ludziska z Poznania napiszcie mi czy graja Child in time -Purpli i jakieś
                numery TSA i Iron Maiden.

• Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:15
                  Dzis słyszałem Dziecko w czasie - Purpli
                  Natomiast co do TSA i Iron Maiden yo nie wiem.
                  • Gość: aferzak Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:29
                    Trochę słuchałem tej eskirock - wiadomo trzeba poznać przeciwnika
                    Jest dość softowo, od czasu do czasu są perełki i to im trzeba oddać.
                    Do człowiekz Z białegostoku - słyszałem 51 TSA
                    • Gość: anka z siedlec Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:05
                      Byłam w weekdnd w Poznaniu, miałam okazję posłuchać.
                      Spodziewałam się jakiegoś badziewia, wiadomo eska.
                      A tu całkem całkiem Dużo jest tam Limp Bizkit, Linkin Park, wiadomo teraz to
                      się gra. Ale duzo maja tez kalsyki Deep Purple, Led Zeppelin, Jimmy Hendrix a
                      nawet AC/DC. W sumie szkoda, że takiegoi radia nie ma u mnie w Siedlcach

• Gość: sluchacz Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:58
                        a maja strone w sieci?
                        • Gość: anka zsiedlec Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:27
                          Problem polega na tym, ze nie mają:(
                          • Gość: spychacz Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:01
                            ehh - Eska i Rock to jak oksymorony - po tych latach schodzenia przez to radio
                            na psy...
                            Kiedyś to mieliśmy radio "S"- z audycją "Radio Lawina" i "Opowieściami nie do
                            końca rockowymi"- gdzie Grabaż puszczal swoje ulubione kawalki...
                            Teraz mamy puszczającą bardo różna muze Afere, Rock Radio wielkopolska które
                            sie zacina i puszcza wkurzające "newsy"- sprzed pół roku a w nocy Wujka dobra
                            rada po 20x no i Eskerock - która chyba tez bedzie puszczac same przeboje.
                            W sumie niezle , zauważylem że chyba preferują Queen
                            • Gość: janeahonen Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:20
                              Queenów faktycznie dość dużo, ale słuchałem dzisiaj wieczorem i było parę cegieł
                              51 , Unforgiven, Arahia Kultu i Placibo.
                              no i rozdają St.Anger Metallici
                              Coz zrobuć takie czasy, żeby zarobic muszą grać Queenów i Rasmus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka