Gość: baaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:04 jak sie podoba - kto slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:31 No, no niezłe zaskoczenie. Zeby takie badziewne radio jak Eska zrobiło taka stacje. Słuchałem dzisiaj z 2 godziny. Było parę niezłych kawłków Parple, 51-TSA, Ramstain, Thin Lizzy. Kopało No i cały czas promowali nową płykę U2. Zobaczymy co bedzie dlaej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:06 Jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:18 Radio gra w Poananiu zamiast goldfm. Ta sama czestotliwość, ci sami ludzie. Teraz akurat grają Areosmith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:32 Dzięki, w okolicach Wrocławia o takiej Esce jeszcze nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: ESKARock IP: *.chello.pl 25.11.04, 19:46 Jakby i warszawskie gold fm wypinkowali... Bo oni w kółko to samo grają i to samo gadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaca Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:20 dzis w poznaniu ruszylo na zgliszczach (?) radia gold nowe radio ESKARock - ale chyba tylko w tym miescie... poczatek rrrrrockowego ataku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herd Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:42 Muszę powiedzieć, że ta stacja jest dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, tym bardziej, że wystartowała pod szyldem Eski. Gra całkiem nieźle. Co prawda chwilami może dziwić połączenie kawałków sprzed dobrych 25 lat z Linkin Park, ale tylu fajnych utworów w polskiej stacji, no, może poza Trójką jeszcze parę miesięcy temu, nie zdarzyło mi się usłyszeć. Zaskoczyli mnie- pozytywnie, oczywiście- Coldplayem, Franzem Ferdinandem i Alanis Morissette. Oby tak dalej, a będę w stanie uwierzyć, że w naszym pięknym kraju mieszkają nie tylko miłośnicy chłamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:27 Większość muzyki, którą gra Eska Rock, od dwóch lat gra Rock Radio. Największa porażka Eski to prezes obwieszczjący nadejście pierwszej rockowej stacji. Afera nadaje rocka w Poznaniu od kilkunastu lat, Rock Radio od 2 a ten opowiada bzdury w serwisach co godzinę. A sama muzyka zadziwiająco dobra jak na Eskę. Oby nie skończyli jak poprzednie stacje na tej częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:59 A co ma mówić? Reklama dźwignią handlu. Przecież nawet jeśli istnieje już tysiąc stacji o danym profilu, to i tak tysiąc pierwsza będzie mówić o sobie "pierwsza taka to a taka stacja w tym kraju/mieście". Takie życie. Zresztą, Afera gra też mnóstwo innej muzyki niż rock, a radio Rock Wielkopolska ostatnio przez kilka miesięcy grało tylko szum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aferzak Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:02 I tak oto Eska i Agora wmówią poznaniakom, że to oni - jedni lub drudzy są jedynym rockowym radiam w mieście, a Afera zniknie ze świadomości. BTW, kawałki w tej ESce Rock grają całkiem całkiem, kto by sioę tego po Esce spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: ESKARock IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.11.04, 11:12 Ale przede wszystkim jest to radio, które ma na siebie zarobić, więc nie liczcie, że z biegiem czasu bedzie jeszcze lepiej; 500 kawałków na rotacji i tak do końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostockimen Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:24 Cholera. Jak ja wam zazdroszczę kłopotu. W tym Poznaniu to macie ekstra. Z tego co rozumiem 3 stacje rockowe. Ha pozazdrościć. Ludziska z Poznania napiszcie mi czy graja Child in time -Purpli i jakieś numery TSA i Iron Maiden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:15 Dzis słyszałem Dziecko w czasie - Purpli Natomiast co do TSA i Iron Maiden yo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aferzak Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:29 Trochę słuchałem tej eskirock - wiadomo trzeba poznać przeciwnika Jest dość softowo, od czasu do czasu są perełki i to im trzeba oddać. Do człowiekz Z białegostoku - słyszałem 51 TSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka z siedlec Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:05 Byłam w weekdnd w Poznaniu, miałam okazję posłuchać. Spodziewałam się jakiegoś badziewia, wiadomo eska. A tu całkem całkiem Dużo jest tam Limp Bizkit, Linkin Park, wiadomo teraz to się gra. Ale duzo maja tez kalsyki Deep Purple, Led Zeppelin, Jimmy Hendrix a nawet AC/DC. W sumie szkoda, że takiegoi radia nie ma u mnie w Siedlcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:58 a maja strone w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka zsiedlec Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:27 Problem polega na tym, ze nie mają:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spychacz Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:01 ehh - Eska i Rock to jak oksymorony - po tych latach schodzenia przez to radio na psy... Kiedyś to mieliśmy radio "S"- z audycją "Radio Lawina" i "Opowieściami nie do końca rockowymi"- gdzie Grabaż puszczal swoje ulubione kawalki... Teraz mamy puszczającą bardo różna muze Afere, Rock Radio wielkopolska które sie zacina i puszcza wkurzające "newsy"- sprzed pół roku a w nocy Wujka dobra rada po 20x no i Eskerock - która chyba tez bedzie puszczac same przeboje. W sumie niezle , zauważylem że chyba preferują Queen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeahonen Re: ESKARock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:20 Queenów faktycznie dość dużo, ale słuchałem dzisiaj wieczorem i było parę cegieł 51 , Unforgiven, Arahia Kultu i Placibo. no i rozdają St.Anger Metallici Coz zrobuć takie czasy, żeby zarobic muszą grać Queenów i Rasmus. Odpowiedz Link Zgłoś