Gość: Mescal IP: *.chello.pl 30.12.04, 14:27 czy ktokolwiek orientuje sie jak prawidlowo pisze sie imie/nazwisko/pseudonim? artysty, ktorego Kydrynski puszcza w sjescie, a wymawia Jo Jo Ma?? z gory dzieki za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YO-YO MA Re: Kydrynski w Trojce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kydrynski w Trojce 30.12.04, 15:10 Właśnie tak. www.radio.com.pl/dwojka/articles/article2.asp?aID=1663 Kydryński w Trójce to jeszcze nic, Kydryńska u Kydryńskiego w Trójce - to jest coś! Do Siego Roku wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kydrynski w Trojce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 18:28 no właśnie, sam nie wiem co o tym myśleć...czasami mnie to drażni, czasami nie mam nic naprzeciwko... Pozdrawiam noworocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Kydrynski w Trojce IP: *.echostar.pl 08.01.05, 22:28 Kydrynski nie puszcza znowu czesto AMJ - bez przesady zatem. ..ale mam cos ciekawszego: "profesjonaliści" z trujkowej strony www napisali o sieście: Miła audycja z zaskakującymi utworami, wszystko wysokiej próby. Marcin Kydryński poleca stałe fragmenty programu: ella co niedziella, swingowy kwadrans, od Joni się nie stroni, odrobine Pat'ologii. Początek o godzinie 15.00. Uwagę moją zwrócił: "swingowy kwadrans" Sting czy swing - co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluesmanniak Re: Kydrynski w Trojce IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 10.01.05, 12:00 To jeszcze malo. Gdybyscie zobaczyli ile bledow jest w trujkowym spisie (kalendarz audycji) Manniaka po ciemku - zgroza prawie co tydzien. reply = replay suzan = susan joey = joe right = wright a kiedys zamiast John Mayall napisali John Mayel... Tak chyba zaden korektor nie pracuje ?! Odpowiedz Link Zgłoś