Dodaj do ulubionych

Bilety na U2 od 7 lutego

IP: *.chello.pl 30.01.05, 18:51
Wielkie halo o jeden zespól. Jak Deep Purple, Metallica, Yes, przyjezdzali to
nie pisaliscie o biletach.

O Marku Knopflerze i Iron Maiden tez ani słowa. :P
Obserwuj wątek
    • rene8 Bilety na U2 od 7 lutego 30.01.05, 19:00
      Czy ta cena nie jest przesadzona? Nie jestem bywalczynią koncertów ale wielką
      fanka U2 i nie orientuje się w cenach? Ale 200 i 300 zł to chyba sporo dla
      przeciętnego człowieka (samotnej matki,studiującej zaocznie i pracującej za
      1000zł)Oczywiście bawrdzo się cieszę z tego że przyjeżdżają i...odkładam kasę
      na bilet.A może wykupią?Skoro już sprzedają? pozdrawiam
    • Gość: j Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:39
      Cieszę się, że napisali. Bo kupię NATYCHMIAST. Bilety na niektóre europejskie
      koncerty U2 były w sprzedaży kilka godzin.
    • Gość: baca wlasnie. o yes to gowno napisaliscie IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 30.01.05, 19:54
      a o tych beztalenciach bebnicie. te smarki moga howe'owi i reszcie gluty z nosa
      nosic i klaniac sie w pas. a na warsaw jazz jak byl crimson? gluche imbecyle
      • Gość: WojTek Re: wlasnie. o yes to gowno napisaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:33
        Bo widzisz kochany. U2 pomimo że nie są to wirtuozi, są bardzo przyjaźnie
        nastawieni do świata i bardzo wielu ludzi ich za to uwielbia, a twoja wypowiedź
        zniechęca mnie do zespołu yes, choć to pewnie mili ludzie. Gazeta jest patronem
        medialnym tego koncertu. Mam tylko nadzieję, że napisałeś to w ramach
        prowokacji, aby podgrzać dyskusję.
        • Gość: baca nie rozumiem IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 31.01.05, 15:34
          jak moze cie zniechecac moja wypowiedz? o co tu chodzi? nie czepiajcie sie w
          niewskonczonosc tonu wypowiedzi i bledow ortograficznych. na forum chodzi o
          tresc! a ja muzyki nie oceniam po pozytywnych cechach muzykow. i nawet gdyby
          yes nie byli mili(a masz racje bo sa straaasznie mili), kleli(a nie robia tego)
          i byli chamscy to za muzyke ktora stworzyli bede ich wielbil. pozdrawiam
          wszystkich yesomaniakow! G.O.D. i TfTO rzadzi!
    • Gość: a. Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: *.big / *.devs.futuro.pl 30.01.05, 19:57
      super:/ ceny są mocno przesadzone,mlody czlowiek nie da rady uzbierac takiej
      kasy w tydzien.a pozniej moze byc problem z biletami niestety.
    • Gość: grh Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: *.aster.pl 30.01.05, 20:35
      150 zyla najtanszy bilet?? niech sie w d..e ugryza :p lepiej wzieliby sie do
      roboty, bo od czasu 'POP' nic dobrego nie nagrali...

nie wiem jak Wy, ale ja bojkotuje takie ceny...

'grh'
    • Gość: roman Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: 217.153.6.* 01.02.05, 17:08
      Poszukuję ekipy ludzi ze Szczecina i okolic, którzy wybierają sie na koncert do
      chorzowa. Organizuje wyjazd i szukam chętnych, w celu obniżennia kosztów.
      Ewentualny kontakt emailowy: romania99@o2.pl
      • Gość: wieszak Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:20
        Ja się nie dziwię tej ceny... złodziejstwo internetowe do tego doprowadza, a
        wszyscy chyba pamiętają jak było z najnowszą płytą, w sieci była wcześniej niż
        na półkach sklepowych. A z drugiej strony Stadion Śląski "ciągle" jest
        unowocześniany, czasami kilkakrotnie te same elementy (np. krzesłka x2)...
        Peace... i do zoo...
        • Gość: Kazimierz Re: Bilety na U2 od 7 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:50
          No i po biletach... wszystkie wykupione i teraz sobie mozna kupic.. na allegro.
          Ktos by zrobil porzadek z tymi konikami. 3 dni! i po biletach :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka