Dodaj do ulubionych

Tomek Kin w Gali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:26
Informuję, że wywiad z Tomkiem Kinem (prowadzacym 7 grzechów głównych w radio
94 i radiu flash) ukazał się w najnoeszej Gali. Jego internetowy zapis
znajduje się pod adresem: gala.onet.pl/0,1214544,1,wywiady.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Tomek Kin w Gali IP: *.chello.pl 07.02.05, 11:38
      Typowy przykład megapromocji - kolo znikąd (Radiostacja i R 94 to zero) nagle w
      TV, w Gali i Bog wie gdzie jeszcze. Zakrzyknąłbym "ludzie opanujcie się", ale
      zdaję sobie sprawę, że to wołanie spragnionego na pustyni. Świat mediów upada
      coraz niżej :(
    • Gość: ehhhhhhh Re: Tomek Kin w Gali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 11:53
      W radiu 94 (odmieniamy przez przypadki).
      Kin jest ok i radio 94 też jest ok. 7 grzechów głównych w radiu 94 jest warte
      uwagi.
      • Gość: Robert Re: Tomek Kin w Gali IP: *.chello.pl 07.02.05, 13:06
        Chyba dla ograniczonych, których bawi niby luz i niby żarty tego czlowieka ;-)
        • Gość: homo.sluchaczus Re: Tomek Kin w Gali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:44
          hmmmm. a ja uważam, ze gość jest dobry w tym, co robi. radia 94 niestety nie
          mam możliwości słuchać, ale w Radiostacji to była jedyna audycja warta uwagi.
          Kin ma przed sobą przyszłość także w tv. a NAKRĘCONA NOC to - śmiem twierdzić -
          jeden z lepszych programów spełniających tzw. "misję telewizji publicznej".
          • Gość: Górny Re: Tomek Kin w Gali IP: *.chello.pl 08.02.05, 10:16
            Kin do TVN nadaje się jak najbardziej. W końcu to telewizja dla debili,
            podobnie zresztą jak Polsat.
            • Gość: ŁukaSz Re: Tomek Kin w Gali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:59
              Zazdrośc, zazdrośc, zazdrość. Zawsze możes w swoim muzykującym sprzęcie wybrac
              opcje OFF lub gałką po prostu przejść na inną stacje i nie musisz go słuchać
              ani oglądać. Ja uważam, że gość jest fajny i tyle. Ale jak to mówią "Jeszcze
              się taki nie narodził coby każdemu dogodził".
              • Gość: Górny Re: Tomek Kin w Gali IP: *.chello.pl 08.02.05, 11:16
                Zazdrość? O co?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka