Dodaj do ulubionych

Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem UW

10.02.05, 10:00
albo tak, albo nie

To zależy, czy wyborcy zmądrzeją po 2001.
Mam nadzieję, że już nikt nie uwierzy w lewackie idiotyzmy typu "wrażliwość
społeczna", "wyrównywanie szans" (w dół, oczywiście), "walkę z bezdusznym
rynkiem".

Chociaż demagogiczna kampania wyborcza dopiero przed nami.

Taki np. Lepper czy Kaczyński może zapowiedzieć np. podwyżkę wynagrodzeń do
średniej krajowej dla wszystkich zarabiających poniżej średniej krajowej. Z
pewnością wielu durniów uwierzy.
Obserwuj wątek
    • forever.pl Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem UW 10.02.05, 10:05
      Pobożne życzenia, a co niby sie zmieniło w tej partii? 4 lata temu nawet
      największy organ tej partii - GW nie pomógł.
      --
      forever.pl

.
      • zigzaur Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U 10.02.05, 11:12
        Mnie też zastanawia olbrzymi rozziew między poczytnością GW a ilością głosów
        oddawanych na UW.
        Ja w każdym razie nie czytuję gazet nielubianych przez siebie orientacji
        politycznych.
        • davidmorst Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny 10.02.05, 13:27
          .
          • Gość: Ania Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:57
            Wierzę w sukces UW-partii ludzi przyzwoitych,myślących o Polsce,a nie o swojej
            prywacie jak ludzie z PO,którzy odeszli z UW,gdyż nie chcieliśmy się zgodzić na
            działania p.Piskorskiego .I nie wmawiajcie,że UW jest przeciw lustracji-ja sama
            mam teczkę w Pozaniu-założono mi na studiach-nic nie podpisałam,dali mi spokój-
            ale to przecież nie o to chodzi.Nie można działać na przysłowiowy żywioł-należy
            pracować nad mądrymi ustawami,ale jak w Sejmie będziemy mieć Lepperów i
            Giertychów-to Polacy sami bwz sensu wykończą Polaków.Czyżby o to właśnie
            chodziło?Trzymam kciuki za powodzenie UW!!!!!!!!!!!!!!!!
            • davidmorst Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny 10.02.05, 14:12
              A ja podpisywałem i teczki nie mam! To jest dopiero sztuka.

"..ale jak w Sejmie będziemy mieć Lepperów i Giertychów - to..."
              - może będzie inaczej.
              ..a jak pozostawimy tych samych gości - to ...
              - napewno nie będzie inaczej.
              • Gość: Ania Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:27
                do davidmorst
                sztuką nie jest zatrzeć za sobą ślady-sztuką jest wierzyć w Lepperów i
                Giertychów-no cóż komuna niektórym pozostawiła 2 szare komórki z których jedna
                jest na wakacjach,a druga pracuje na pół obrotu.Gratuluję dobrego
                samopoczucia..........
                • Gość: UW-żerca Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:33
                  UW imponuje tupetem.
                  Społeczeństwo powiedziało im - nie!
                  Politycy powiedzieli im - nie!
                  Sejm im powiedział - nie!
                  Tylko TVP i Hanah - żona mojego sąsiada mówią im tak, a oni niezrażeni.
            • Gość: Werbel Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:20
              Szczególnie przyzwoicie wypada UW w Łodzi. Jak na partię ludzi przyzwoitych, to
              zbyt spektakularnie powinęła się jej noga w przypadku długoletniego lidera,
              który spoczął na ławie oskarżonych w sprawie o łapówkę... Teczki z przeszłości
              nie mają tu nic do rzeczy.

Werbel
          • Gość: żydek Re: Reanimacja UW = reanimacji żydokomuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:24
            Panie Potocki daj ,Pan odpocząć w grobie tatusiowi , bo jako stary AKowiec w
            grobie się wywraca, ze zgrozą patrząc jak jego synalek całuje w d...e komuchów!
        • davidmorst DavidM: Wybory parlamentarne będą klęską UW! 10.02.05, 14:50
          Chętnie postawię zakład i wygram. Raz jeden UW mnie nie zawiedzie.
          • Gość: Krab Re: DavidM: Wybory parlamentarne będą klęską UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:01
            hehe, chciałbyś, obawiam się że się rozczarujesz. Ja będę głosował na UW i
            coraz więcej moich znajomych też coś przebąkuje na tą nutę. Jest jeszcze po
            prostu trochę normalnych ludzi w tym kraju którzy brzydzą się populizmem,
            nacjonalizmem , fanatyzmem religijnym, anarchią i korupcją. UW-ole jak wszyscy
            politycy tez mają wady ale do nich mam choć minimum zaufania...
            • Gość: Gall Anonim UW wycofuje się do przodu Krabem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:41
            • Gość: aren Re: DavidM: Wybory parlamentarne będą klęską UW! IP: *.aster.pl 10.02.05, 15:51
              To chyba nazywasz się Lityński lub Potocki (ten Potocki, ale nie z tych
              Potockich)- stąd ci przebąkujący znajomi z jednej kanapy i dwóch taboretów
              (Hausner i Steinhoff).
              A ja, do UW zaufania nie mam za grosz, lub jak kto woli, mam go mniej niż
              brudu za paznokciami (bardzo krótko obciętymi). I nie znam osób o innym zdaniu
              w tym temacie. Choć kiedyś( '89-'90), było inaczej.
      • kpix Poniewaz 4 lata temu elektorat przeszedl do PO. 10.02.05, 16:02
        PO jawilo sie jako cos nowego, preznego, bardziej rozsadnego niz AWS, bez zadnej
        negatywnej przeszlosci. A w kilka miesiecy potem byly wybory. Tak sie po prostu
        musialo stac.
        • Gość: Ania Re: Poniewaz 4 lata temu elektorat przeszedl do P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:55
          Nie taki ten elektorat głupi żeby przechodził do PO.Teraz w PO są tacy,którzy
          nie mogli być dłużej w UW(bardzo lepkie ręce),dawny AWS oraz agenci typu
          p.Olechowski.Elektorat ma swój rozum i dlatego UW ma wielkie szanse w obecnych
          wyborach!
    • Gość: Mimikra Kto umożliwił uwłaszczenie PZPR-owców - Unia Dem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:14
      Kto był u władzy, jak towarzysze rzeźbili sobie BIG-Banki, Polisy i inne
      Universale? Jakie środowisko odpowiada za tzw. Program Powszechnej
      Prywatyzacji, w ramach którego całe społeczeństwo zrobiono za 20 złotych w
      bambuko Świadectw Udziałowych? Kto odpowiada za Polskę astronomicznych fortun i
      średniowiecznej biedy? Przecież ta UW-owska banda odmieniająca słowo populizm
      przez wszystkie przypadki, gdy tylko ktoś nieśmiało miałknie o
      niesprawiedliwościach społecznych, stworzy Polskę, gdzie coraz lepsze wskaźniki
      gospodarcze będą szły w parze z lawinowo rosnącą liczbą smobójstw. Już ja znam
      aż za dobrze tą waszą Polskę dla 20%, poczas gdy 80% jest spychane do kibli.
      • Gość: Ania Re: Kto umożliwił uwłaszczenie PZPR-owców - Unia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:52
        Kto był u władzy?Przypomnij sobie jak głosowano w Sejmie nad różnymi ustawami
        proponowanymi przez rząd?AWS ręka w rękę razem z SLD przeciwko UW-dlatego UW
        wyszła z rządu.Jak się myśli o stołkach a nie o Polsce-to bracia z AWS razem z
        braćmi z SLD głosowali zawsze tak samo-prywata!
        • Gość: Mimikra Re: Kto umożliwił uwłaszczenie PZPR-owców - Unia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:20
          No przecież nie chodzi o ten nieszczęsny związek AWS-UW, tylko o okres
          pierwotnego zepsucia i inercji wobec zagarniania naszego wspólngo dobra przez
          spadających zawsze na 4 łapy PZPR-owców i SB-ków podczas "rządów" UD-KLD.
          Wtedy "pożyteczni idioci" wyrzeźbili nam Polskę według swych wypaczonych
          poglądów. Fundując m.in. biednemu społeczeństwu szokową przemianę chorego
          socjalizmu w azjatycki oligarchokapitalizm.
    • Gość: Jola Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U IP: *.aster.pl 10.02.05, 19:46
      Każdy przy urnie wyborczej dokona wyboru, na szczęście nie ma przymusu
      głosowania na UW, można głosować na PO, PiS Samoobronę, można też od krawężnka
      do krawężnika raz na SLD raz na LPR, w zależności która partia się kompromituje.
      A ja mam dobrze, zawsze głosuję na UW, może to nudne, ale jakoś sobie nie
      przypominam uczucia wstydu, że głosowałam na nich, jakoś nie dociera do mnie,
      że to oni "doprowadzili kraj do ruiny", może jestem niereformowalna, ale
      trzymam kciuki za UW.
    • Gość: pianola2 Chlopaki realizuja WIELKI PLAN. Koń by sie usmial IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 20:05
      Żal mi chlopakow z kanapy zwanej UW. Z jakim zaangazowaniem Litynski produkowal
      sie w telewizji. Jaki podniecony. Wydaje sie im że zrealizują WIELKI PLAN i
      przebojem wedra sie na scene polityczną. Tymczasem to wszystko o kant d...
      rozbic. Nikt nie bedzie glosowal na zarozumialych mądrali, zdziadziałych
      moralizatorow (Żółw) i postkomuchow (vide Hausner). Im sie wydaje ze tu tylko o
      jakies programy chodzi, tymczasem chodzi o NICH samych. Są gwarancją, że nic z
      tego nie wyjdzie.
    • Gość: driver Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.02.05, 23:35
      tym panom DZIĘKUJEMY!!!! - już dośc tych złodzieji! nie tam wasze miejsce!
    • Gość: 123ja Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:45
      POWODZENIA! Jestem z pokolenia marcowego (1968r), pamiętam podkręcanie
      nienawiści, która miała ułatwić dojście do władzy politykom pozawionym
      wszelkich skrupułów. Dziś jest bardzo podobnie. Też politycy i też nie mają nic
      do zaproponowania poza własym apetytem (mam na myśli LPR, PiS, nie mówiąc o
      Samoobronie, niestety też PO).
      Rewolucja (komunistyzna czy antykomunistyczna) to zabawa z zapałkami. Powinno
      istnieć rozsądne "nowe" centrum, skoro dotychczasowe traci rozum.
    • Gość: Falanga1 Potocki - nowy Trocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 08:56
      Straszna nerwowość zapanowała kręgach UW-ucji, pan Potocki (ten z partii
      rozsądku i nie radykalnej) wali radykalnie na oślep po kim popadnie . Głównie
      po LPR i PiS ale i Platformie się mocno oberwało. Oni już wiedzą że to koniec ,
      nic nie pomoże, ani Hausner ani Belka ani Kwas ani Religa. Partia „ludzi
      mądrych” szuka sojuszników w SLD , to już sromotny koniec panowie. Nie pomoże
      nawet Gó Wniana , bo już jej nikt nie czyta , a Ci co czytają to wiedzą jak to
      co napisane przetłumaczyć na prawdę.
      • Gość: anex Re: Potocki - nowy Trocki IP: *.aster.pl 11.02.05, 09:46
        Wygramy wybory, potrzebne umiarkowane centrum itd. Z politycznymi bużkami liderów
        takich jak Frasyniuk, Potocki, Lityński (zciągnijcie jeszcze tego Miroslawa
        Czecha), osiągnięcie 3% głosów będzie wielkim sukcesem, a jak jeszcz
        kilkakrotnie w kampanii ucałuje ich Geremek, to i tego nie będzie. Dziwne
        towarzystwo, jakby nie z tego świata.
        • Gość: diagnoza Re: Potocki - nowy Trocki IP: *.aster.pl 11.02.05, 10:35
          Panowie z UW dokładnie studiują sondaże opinii. I wynika z nich wszystkich, że
          tym panom społeczeństwo już dziękuje, i nie chce więcej ich widzieć.
          W związku z tym, pali im się grunt pod nogami. Jak teraz nie posadzą swoich
          tyłków w parlamencie, to umarł w butach - do "gabinetu figur wioskowych". Nie
          będzie kasy, wpływów i zlustrują ich jeszcze. Co zostanie?
          Śmierć cywilna i poruta na lata.
          TYM PANOM Z "UW" JUŻ DZIĘKUJEMY.
    • Gość: żydek Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:53
      jeżeli unia wolności wejdzie do sejmu , to wyjażdzam na stałe do Rwandy , tam
      gdzie biały czlowiek ma jeszcze coś do powiedzenia.
      • Gość: aren Re: Potocki: Wybory parlamentarne będą sukcesem U IP: *.aster.pl 13.02.05, 19:33
        Rwandy? Tam "coś do powiedzenia" mają raczej Tutsi po wyrżnięciu ok.1 miliona
        Hutu.
        A propos pan Potocki i propozycje UW. Otóż UW proponuje nam podgrzewany stary
        kotlet, z dodatkiem sosu czosnkowego. Nie sprawi to, że mięso będzie świeże i
        smaczne, za to pozostawi nieprzyjemny zapach i zatrucie żołądkowe. Nie pomoże
        nawet butelka czegoś mocniejszego.
        Tym kucharczykom już dziękujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka