Dodaj do ulubionych

Gdzie ten Rezonans?

IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 19.02.05, 22:37
Co sie stało z sosnowieckim radiem "Rezonans"?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:48
      Teraz to jest radio Eska
      • Gość: megafan+ Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:03
        Rezonans zostal wchloniety przez Eske.
        Zwolnili prawie cala "stara ekipe" ( dobra i doswiadczona w bojach ) przyjeli malolatow i robia dziecia w
        szkole wode z mozgu ze sa najlepsi...?!?
        Samochwala w kacie stala Slaska Eska sie nazywala.
        A wszyscy i tak sluchaja Planety :)
        Tak naprawde to wielka kicha z wyjatkiem Jankowskiego na poranku.
        Facet ma talent !
        Salut.
        megafan+estefan
    • Gość: X Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:20
      Esk zniszczyła Rezonans i teraz bezczelnie kłamie, że jest numerem 1 na Śląsku,
      a przecież każdy - poza tłukami z Eski - wie, że Sosnowiec to nie Śląsk.
      • Gość: marek Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:13
        Po pierwsze wyniki radiowe na, które powołuje się Radio ESKA reklamując
        się "Numer Jeden na Śląsku" dotyczą województwa Śląskiego. Nikt nie badał TYLKO
        Zagłębia.
        • kulaszpiegula Re: Gdzie ten Rezonans? 22.02.05, 13:52
          Coż... każdy kto się wysili i sprawdzi wyniki słuchalność może się dowiedzieć, że numer jeden na Śląsku (najwyższa słuchalność wśród stacji lokalnych) ma Radio Piekary 9,1 proc. rynku!
    • nie_mozna_wyswietlic_strony Re: Gdzie ten Rezonans? 22.03.05, 12:57
      Rezonans już dawno diabli wzięli. Najpierw Uniwersytet Śląski wycofał swoje
      udziały, argumentując, że nie będzie utrzymywał dwóch rozgłośni (postanowił
      inwestować w akademikową Egidę), potem odszedł Prezes Borkiewicz i tak już potem
      w dół... w dół...
      Pozdrowienia dla "starej ekipy" z Basią na czele! :-)
      • Gość: Arek z Zagórza Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 02:09
        wspaniałe radyjko na którym się wychowałem.

Pamiętam listę przebojów "3 x M" z Marcinem Helbinem, Michałem Czerknkiem i
        Mariuszem Klepackim. Lista trwała od godziny 19 do 21:30, a czasem nawet do 22.
        Helbin fan "Z Archiwum X" jak radio było jeszcze na Będzińskiej szedł na koniec
        korytarza w akademiku oglądać ten serial który TVP2 w 1995 roku emitowała w
        czasie listy. Ja sam kiedyś z Nim jeden odcinek obejrzałem.

Pamiętam Basię Ziaję i Lidkę Tarczyńską. One często były późnym wieczorem, a ja
        pamiętam taki czas kiedy przed Świętami Bozego Narodzenia słuchałem ok 23:00
        radia robiąc jakies tam ciasta i słuchając "eRki".

Był też "Koncert Życzeń" Jacka Kozioła który realizował Przemek (nazwisko mi
        wypadło). W swoim czasie program ten był bardzo popularny, przyjeżdzała tam
        masa ludu. Pamiętam programy w którym chyba z 6 razy grali "Dumkę na dwa serca"
        bo tak to wtedy ludzie zamawiali.

Dużo wspaniałych audycji i wspaniałych wspomnień. Brakuje bardzo takiego radia
        w Zagłębiu. Plastikowe Radio ESKA mimo iż jest obecnie jedną z
        najpopularniejszych rozgłośni na Śląsku to już nie to samo.

Jeśli ktoś by chciał to tu ściągnie dżingle "Rezonansu"
        www.harry.zewpress.com/Pliki/Dzwieki/cidi/dzwieki.html
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie i liczę na wspomnienia związane z tym
        radyjkiem.
    • Gość: trawer Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:40
      T-bo tanie radie...T bo tandeta...T...jak dla tłumoków...i tak dalej i jakie
      tam numer jeden na Ślasku gratuluje samopoczucia...bo nazywac coś takiego radiem
      to to duza przesada...Jankowski marnujesz swój talent...czas poszukać lepszej
      stacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka