Gość: Miglanc IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 19.02.05, 22:37 Co sie stało z sosnowieckim radiem "Rezonans"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:48 Teraz to jest radio Eska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafan+ Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:03 Rezonans zostal wchloniety przez Eske. Zwolnili prawie cala "stara ekipe" ( dobra i doswiadczona w bojach ) przyjeli malolatow i robia dziecia w szkole wode z mozgu ze sa najlepsi...?!? Samochwala w kacie stala Slaska Eska sie nazywala. A wszyscy i tak sluchaja Planety :) Tak naprawde to wielka kicha z wyjatkiem Jankowskiego na poranku. Facet ma talent ! Salut. megafan+estefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:20 Esk zniszczyła Rezonans i teraz bezczelnie kłamie, że jest numerem 1 na Śląsku, a przecież każdy - poza tłukami z Eski - wie, że Sosnowiec to nie Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:13 Po pierwsze wyniki radiowe na, które powołuje się Radio ESKA reklamując się "Numer Jeden na Śląsku" dotyczą województwa Śląskiego. Nikt nie badał TYLKO Zagłębia. Odpowiedz Link Zgłoś
kulaszpiegula Re: Gdzie ten Rezonans? 22.02.05, 13:52 Coż... każdy kto się wysili i sprawdzi wyniki słuchalność może się dowiedzieć, że numer jeden na Śląsku (najwyższa słuchalność wśród stacji lokalnych) ma Radio Piekary 9,1 proc. rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mozna_wyswietlic_strony Re: Gdzie ten Rezonans? 22.03.05, 12:57 Rezonans już dawno diabli wzięli. Najpierw Uniwersytet Śląski wycofał swoje udziały, argumentując, że nie będzie utrzymywał dwóch rozgłośni (postanowił inwestować w akademikową Egidę), potem odszedł Prezes Borkiewicz i tak już potem w dół... w dół... Pozdrowienia dla "starej ekipy" z Basią na czele! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek z Zagórza Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 02:09 wspaniałe radyjko na którym się wychowałem. Pamiętam listę przebojów "3 x M" z Marcinem Helbinem, Michałem Czerknkiem i Mariuszem Klepackim. Lista trwała od godziny 19 do 21:30, a czasem nawet do 22. Helbin fan "Z Archiwum X" jak radio było jeszcze na Będzińskiej szedł na koniec korytarza w akademiku oglądać ten serial który TVP2 w 1995 roku emitowała w czasie listy. Ja sam kiedyś z Nim jeden odcinek obejrzałem. Pamiętam Basię Ziaję i Lidkę Tarczyńską. One często były późnym wieczorem, a ja pamiętam taki czas kiedy przed Świętami Bozego Narodzenia słuchałem ok 23:00 radia robiąc jakies tam ciasta i słuchając "eRki". Był też "Koncert Życzeń" Jacka Kozioła który realizował Przemek (nazwisko mi wypadło). W swoim czasie program ten był bardzo popularny, przyjeżdzała tam masa ludu. Pamiętam programy w którym chyba z 6 razy grali "Dumkę na dwa serca" bo tak to wtedy ludzie zamawiali. Dużo wspaniałych audycji i wspaniałych wspomnień. Brakuje bardzo takiego radia w Zagłębiu. Plastikowe Radio ESKA mimo iż jest obecnie jedną z najpopularniejszych rozgłośni na Śląsku to już nie to samo. Jeśli ktoś by chciał to tu ściągnie dżingle "Rezonansu" www.harry.zewpress.com/Pliki/Dzwieki/cidi/dzwieki.html Pozdrawiam wszystkich serdecznie i liczę na wspomnienia związane z tym radyjkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawer Re: Gdzie ten Rezonans? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:40 T-bo tanie radie...T bo tandeta...T...jak dla tłumoków...i tak dalej i jakie tam numer jeden na Ślasku gratuluje samopoczucia...bo nazywac coś takiego radiem to to duza przesada...Jankowski marnujesz swój talent...czas poszukać lepszej stacji! Odpowiedz Link Zgłoś