Dodaj do ulubionych

Lekarze? z Łodzi

IP: *.chello.pl 21.02.05, 15:13
Usłyszałem dziś wiadomości o łódzkich lekarzach testujcych na pacjentce nowe
leki - mam do tego tylko jeden komentarz:

Dr. MENGELE się śmieje i kłania łódzkim kolegom!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Czes D. Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.chello.pl 21.02.05, 15:23
      I jeszcze rozszerzę poprzednią wypowiedź:

Trudno się temu dziwić - pamiętając, że to właśnie w Łodzi działali "łowcy
      skór". W mieście szczególnie bliskim L.Millerowi
    • Gość: zażenowany Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 23.02.05, 17:17
      Ja też słyszałem. Prof. Jarema na koniec dnia ostudził neoficki zapał
      dziennikarzy żądnych sensacji pt. huzia na lekarzy. I nośny "nius" na cały
      dzień okazał się wiarygodny jak wstępniak "Prawdy" na temat polityki
      imperialnej USA. Otóż "testuje" się leki tylko za zgodą Min. Zdrow. i Komisji
      Etycznej, pogląd, że schizofrenia automatycznie wyklucza możliwość świadomego
      decydowania o sobie jest równie uzasadniony jak zakopywanie do ziemi ofiar
      porażenia piorunem. Oczywiście nie można wykluczyć jakichś nieprawidowości w
      tym konkretnym przypadku, ale może warto zgłębić temat zanim rozpocznie się
      prywatną wojenkę z lekarzami prowadzącą wśród gawiedzi do opinii jak powyżej
      ("Dr Mengele, itp)? Byłem wczoraj mocno zażenowany.
      • anyab1 Re: Lekarze? z Łodzi 23.02.05, 17:23
        Obecność kogoś z rodziny wówczas gdy pacjentka podpisywała zgodę - to proste
        rozwiązanie.
        • Gość: do zażenowanego Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 22:15
          a Ty jakie leki sprzedajesz? bo domenę masz wyraźnie branżową
          • Gość: zażenowany Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 24.02.05, 12:33
            Nie sprzedaję, ale jestem z "branży" i znam temat. Brzydzą mnie "niusy" na
            poziomie najniższego brukowca. Myślałem, że to radio adresuje do innych
            odbiorców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka