Gość: Czes D. IP: *.chello.pl 21.02.05, 15:13 Usłyszałem dziś wiadomości o łódzkich lekarzach testujcych na pacjentce nowe leki - mam do tego tylko jeden komentarz: Dr. MENGELE się śmieje i kłania łódzkim kolegom!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czes D. Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.chello.pl 21.02.05, 15:23 I jeszcze rozszerzę poprzednią wypowiedź: Trudno się temu dziwić - pamiętając, że to właśnie w Łodzi działali "łowcy skór". W mieście szczególnie bliskim L.Millerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 23.02.05, 17:17 Ja też słyszałem. Prof. Jarema na koniec dnia ostudził neoficki zapał dziennikarzy żądnych sensacji pt. huzia na lekarzy. I nośny "nius" na cały dzień okazał się wiarygodny jak wstępniak "Prawdy" na temat polityki imperialnej USA. Otóż "testuje" się leki tylko za zgodą Min. Zdrow. i Komisji Etycznej, pogląd, że schizofrenia automatycznie wyklucza możliwość świadomego decydowania o sobie jest równie uzasadniony jak zakopywanie do ziemi ofiar porażenia piorunem. Oczywiście nie można wykluczyć jakichś nieprawidowości w tym konkretnym przypadku, ale może warto zgłębić temat zanim rozpocznie się prywatną wojenkę z lekarzami prowadzącą wśród gawiedzi do opinii jak powyżej ("Dr Mengele, itp)? Byłem wczoraj mocno zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Lekarze? z Łodzi 23.02.05, 17:23 Obecność kogoś z rodziny wówczas gdy pacjentka podpisywała zgodę - to proste rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zażenowanego Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 22:15 a Ty jakie leki sprzedajesz? bo domenę masz wyraźnie branżową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Lekarze? z Łodzi IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 24.02.05, 12:33 Nie sprzedaję, ale jestem z "branży" i znam temat. Brzydzą mnie "niusy" na poziomie najniższego brukowca. Myślałem, że to radio adresuje do innych odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś