Dodaj do ulubionych

III RP czy IV RP

03.03.05, 17:53
To że jest źle to wszyscy tu na forum o tym piszą ale w zasadzie to nikt nie
podaje co nalezy zrobic aby było lepiej nam zwykłym "człowiekom". Proszę o
dobre pomysły naszea nie naszych "polityków"
Obserwuj wątek
    • t3rro Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 18:16
      IV RP zdecydowanie. Co zrobic? Przypomina mi sie takie slowo.. Bereza..
      • berdyczowpiszdomnie Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 18:22
        Ale to tylko dla tych co się im należy a ja mam na myśli co powinniśmy zrobić
        przed czy tak jak ty po aby nasz kraj funkcjonował lepiej.
        • t3rro Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 18:27
          liniowka to raz, mniejszy vat i reszta syfu, prywatna sluzba zdrowia ale
          najlepiej dac to jakims firmom z doswiadczeniem (co w tym przypadku oznaczaloby
          zachodnie spolki np niemieckie kasy). Maxymalne ciecia w budzetowce (
          wylaczajac policje/straz etc). Wprowadzic odp. majatkowa urzednikow panstwowych
          prezydenta rzadu etc. Kopnac w dupe stetryczale srodowisko prawnicze zeby i tu
          sie cos wreszcie ruszylo. To by byl PART I
          • berdyczowpiszdomnie Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 18:51
            a jak to wytłumaczyć ludowi czy jak znienawidzona(słusznie lub nie) UW mieć ich
            wszystkich w d... .
            • t3rro Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 18:59
              sek w tym ze lud to wszyscy maja w dupie.. za wyjatkiem okresu przed wyborami
              wtedy robi sie wielkie przedwyborcze szopki. Trzeba raz porzadnie, gruntownie
              od zera (niestety w tym miejscu jestesmy obecnie) wszystko przebudowac.. Boje
              sie jednak, ze pewnych rzeczy nie uda sie zrobic np. wpoic jako takiego systemu
              moralnego.. To niby praca dla szkol.. Sami jednak wiemy jak wyglada edukacja.
              Co by nie jeczec na kosciol odgrywal on bardzo wazna role w ksztaltowaniu
              moralnosci.. szkoda ze zaczal sie zajmowac praniem mozgow zamiast edukacja.
              • berdyczowpiszdomnie Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 19:49
                Pracować nad moralnością społeczeństwa to niestety działolność na lata lub
                pokolenia a zmian nalezy dokonać już teraz i tak sobie myśle że albo z "ludem"
                albo bez niego co oznaczałoby o fuck tyranię.
                • t3rro Re: III RP czy IV RP 03.03.05, 19:51
                  Jestem zdania ze demokracja nie nadaje sie dla Polakow, ktos powinien twarda
                  reka rzadzic.. zgadza sie to oznacza ni mniej ni wiecej tyranie.. nie umiemy
                  sami sie rzadzic :(
    • Gość: Wasza Szkapa Re: III RP czy IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:19
      Wariant chilijski z czasow Pinocheta wydaje sie byc najlepszy.
    • Gość: Bea Re: III RP czy IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:55
      A ja sobie myśle że tylko spokojna współpraca pomiędzy ludźmi a nie politykami
      może przynieść kożyści
    • krzywyryj Amen! Any FAQuestions ? 06.03.05, 12:29
      jw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka