Dodaj do ulubionych

9 cm narzędzie zbrodni :P

21.02.06, 18:38
sex jest zwykle dla ludzi ważną sferą życia, dla mnie też. No i problem w
tym, że mój facet ma 9 cm penisa...katastrofa, w ogole go nie czuję, sex jest
z nim beznadziejny (a nie jestem, jakby ktoś mogł powiedzieć "taka
rozepchana"-zadowoliłabym się 15 cm..). No wiec sex do niczego, w dodatku
facet ten...no nie wiem czy go kocham czy nie-takie nie wiadomo co, sposób na
nudę może. Odpuścić sobie ten związek? Faktem jest, że o rozstaniu
zadecyodawłby ten jego malutki "intrsument", czy to głupie??
Obserwuj wątek
    • cienmotyla ehhh 21.02.06, 18:41
      Słuchaj tak sie gada ze sex nie jest najważnijszy ale WAŻNY jest:) i tego nikt
      nie zaprzeczy...
      Jezeli nie zadowala cie tak jakbyc chciała to po prostu sie z nim rozstan,
      przeciez nie zostanie Twoim mezem skoro i tak go nie kochasz...
      i tu sprawa prosta...
      najwaznijesze bys nie powiedziała mu tego zaraz po numerku i nie podawaj tego
      jako powód..
      powiedz ze nie czujesz do niego tego co powinnas czuc albo ze nie pasujecie do
      siebie... oj cos juz wymyslisz...
      • j04nn4 kup sobie kij bejzbolowy zadowoli cie napewno 22.02.06, 20:45
        Gratuluje jak podstawą twojego zwiażku jest sex a nie wasze uczucia relacje itd
        • mimezis99 Re: kup sobie kij bejzbolowy zadowoli cie napewno 22.02.06, 21:53
          hmm, ciekawe wnioski wysuwasz, zwłaszcza wziąwszy pod uwage to, że ani tak nie
          uważam, ani nic takiego nie sugerowałam. Sex jest bardzo ważny, ale nie
          najważniejszy. I zauważ jeszcze, że nie rozważam rozstania z facetem, którego
          kocham- tylko z kimś, z kim po prostu jestem, a z kim nawet sex jest
          beznadziejny.
    • Gość: iga Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.it-net.pl 21.02.06, 20:04
      następnym razem najpierw zapytaj ile cm ma jego członek;)
    • Gość: hmmm Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 21:17
      Wyobraź sobie, że Twój chłopak widzi że masz małe piersi i po paru nocach
      wypisuje na forum podobne bzdury.
      Wysil się trochę i spróbuj innych pozycji, poczytaj odpowiednią literaturę itp.
      • Gość: marchewcia19 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:37
        a co maja piersi do penisa??
        • Gość: hmmm Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 23:24
          ona chce go rzucic bo ma malego penisa.
          A jakby sie poczula, gdyby on chcial ją rzucic bo ona ma male piersi?
          • Gość: mimezis99 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:18
            nie jedynie dlatego-bo co ze związku, w którym nie ma ani jednej z dwóch
            ważnych rzeczy-ani fajnego sexu ani miłości. Jest takie...właśnie nie wiadomo
            co.
    • Gość: marchewcia19 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:36
      Ja uwazam ze jezeli go nie kochasz i nie zadowala cie w sferze seksualnej, to
      nie masz sie co z nim meczyc! a tak wogole to wspolczuje mu jego malego
      instrumenciku!
      • Gość: jan 3 sobieski Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:47
        może mu całkowice nie staje ;) No nie gościu ma bardzo poważny problem 9cm to żeczywiście o jakąś 1/3 za mało minimum. Pomysłów brak tylko wspułczucie pozostaje. A propo piersi to sex z deską zamiast piersi to też nie bardzo facetom odpowiada, sorki dziewczyny.
        • Gość: 21cm Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 22.02.06, 08:44
          rzuc go w diably ,znajdz faceta z jajami i czlonkiem a zobaczysz co to jest sex
          bedziesz sie robila mokra na sama mysl ze cie...........
          9 cm hahahaha szkoda ze nie 7
      • Gość: instrumencik ;-) Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.chello.pl 26.02.06, 09:46
        ja Tobie Twojego również ;-)))

najseksowniejsza cześć ciała na cztery litery ???
    • Gość: panienka Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:22
      ja mam bardzo podobny problem i świetnie Cie rozumiem...
      • Gość: marchewcia19 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:32
        niektorzy mezczyzni lubia male jedrne piersi!! chyba zadna dziewczyna nie
        zadowoli sie 9 cmtrowym hahahahahah! piersi i penis bez porownania....
        • Gość: waldek1610 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 22.02.06, 11:53
          lubie penetrowac od tyl trzymajac kleczaca na lozku kobiete za piersi
          jak wjade swoim 7 cm penisem to az jej sperma oczyma tryska
          ach
    • anusia202 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P 22.02.06, 20:24
      problem by był jakbyś go mocno kochala, a tak...zerwij i już, co sie meczyc
      bedziesz heheh
    • zbuntowany_aniol2 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P 24.02.06, 17:47
      nie liczy sie ilosc ale jakosc
      • Gość: o.n.a.1986 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.chello.pl 24.02.06, 18:35
        dokladnie..
        chlopak moze miec nawet 6 cm
        ale jesli jest choc troche obeznany, doswiadczony..
        da rade kazdej...
        to nie jest problem..
        • Gość: man Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:06
          Ja mam 13 cm... Mam kompleks...
          • Gość: mimezis99 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:06
            przynamniej dla mnie 13 to już nie tak mało wcale :) a poza tym takie penisy
            mają niektórzy męzczyźni. 9cm też, ale te chyba tylko o 12 latków...Gdyby on
            miał 13 cm, to w ogóle bym tego wątku nie zaczynała
            • Gość: instrumencik ;-) Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.chello.pl 26.02.06, 09:54
              droga i młoda nemezis ops.. mimezis .. 14 cm z groszami to STATYSTYCZNIE mają
              wszyscy faceci ..przynajmniej Ci których masz szansę spotkać :-)))
              • Gość: man Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:00
                Ja mam... 1,79 m wzrostu no i 13-14 w narzedziu :-)
          • dr.rocco Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P 24.02.06, 21:39
            Tutaj ktos napisal , kij , jakas laga by ci pomogla :)
      • Gość: waldek1610 kazdy cm na wage zlota IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 25.02.06, 16:13
        zbuntowany_aniol2 napisała:

> nie liczy sie ilosc ale jakosc
    • Gość: iris Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.top.net.pl 24.02.06, 23:58
      ja jestem szczesciara bo moj facet ma 23 cm,ale czasem to szczescie bywa zrodlem
      bolu ,no i sex francuski..mozecie sie domyslic.Moj pierwszy facet tez mial 15
      ale w lozku bylo cudownie-moze dlatego ze to byl moj pierwszy mezczyzna-teraz to
      juz nie byloby mi tak dobrze zapewne;-)
      • Gość: milutka Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.ztpnet.pl 25.02.06, 15:28
        No to rzeczywiście jesteś szczęściara.
        Tutaj macie męską rozmiarówkę:
        penisinfo.republika.pl/rozmiary.htm
    • zbuntowany_aniol2 tak Waldus... 25.02.06, 16:18
      nie liczy sie wielkosc ale jakosc,wazne zeby dobrze robil,bo moze byc duzy a do
      niczego...
      • Gość: man Re: tak Waldus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:41
        czyli 13 cm to jeszcze nie tak zle?...
    • Gość: mimama Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.chello.pl 25.02.06, 18:45
      Moim zdaniem , powinnas odpuscic sobie tego kolesia, seks jest wazny i ni
      eopowiadajcie dziewczynie bzdur, lepiej niech ten koles poszuka sobie kobiete z
      mala i plytak pochwa. Ja sama ma waska pochwe ,ale uwielbiam duzego sprzeta
      mojego meza, z malym fiutem to nie seks...
      • Gość: junior przedmaturą Re:ktoś wspomniał o 13cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:17
        A mieć 13,5cm przy wzroście 190cm. kobiety czy to was nie śmieszy? Bo ja chyba mam kompleksy.
    • Gość: Run away now! Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P IP: *.chello.pl 25.02.06, 20:30
      Rzucaj bez wahania! Tym bardziej, że go nie kochasz. Po co sie meczyc? Seks i
      pozadanie to 50 % dobrego związku. Też mialam takie klopotliwe sytuacje ale
      zrob to jak najszybciej i to w jakis w miare bezbolesny sposob. Przypuscmy, ze
      pojawi sie uczucie a seks dalej bedzie do kitu - prawdopodobnie znajdziez sobie
      wtedy kogos, kto sprosta Twoim wymaganiom, ale bedziesz miec wyrzuty sumienia a
      on bedzie cierpial przez zdrady. Wybierz mniejsze zlo i wieksza przyjemnosc :)
      • wcalenietakimaly Chinczyk albo inny azjata 26.02.06, 02:24
        Czy ktos widzial "Chinola" na golasa w naturze lub na zdjeciu. Czsto trudno
        zobaczyc co maja ponizej pepka.
        A zolta rasa wkrotce nas zaleje. Co znaczy ze dobrze sobie radza w lozku jako
        reproduktorzy i mam nadzieje ich kobiety maja rowniez przyjemnosc.
    • lala9999 Re: 9 cm narzędzie zbrodni :P 26.02.06, 15:30
      Ponoc 4 cm penis jest w stanie zadowolic kobiete.. a zalezy to tylko od
      pozycji.. Nie wiem co by ci poradzic Seks to wazna sprawa wiec jesli ci zle ze
      swoim facetem to mu to powiedz.. niekoniecznie wyjezdzaj od razu z
      tekstem "masz za małego i dlatego" spróbuj wypróbowac inne pozycje moze wiesz
      uda ci sie osiagnac orgazm...Powalcz troszke o ta miłość- (jak sie nie myle
      pisałas ze go kochasz) moze da sie cios z tym zrobic....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka