Gość: BETKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:31 lecial dzis popoludniu (warszawa) rockowy z jakimis operowymi wrzutkami, kawalek slyszalam, i nie wiem co to. wiecie moze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzyczna Re: kawalek z eski IP: *.eska.pl 31.03.05, 07:59 Martin Kesici/Taria Turunen- Leaving You For Me;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ________ Re: kawalek z eski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.05, 16:09 aaaaaaaaaaaaa o ludzie...... nie no swietnie. No to teraz przedstaw się dziwczynko :) Może zyskasz fanów :D Ach ta eska....... nie ma to jak prowadzący na poziomie swoich słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyczna Re: kawalek z eski IP: *.eska.pl 06.04.05, 12:40 milo mi - iga ja tam szanuje i bardzo lubie swoich sluchaczy i ciesze sie ze mam z nimi nic porozumienia. chyba najgorsze co moze byc, to bawic sie w mesjasza, ktory pokazuje "maluczkim" z pulapu swego niebianskiego poziomu czego powinni sluchac i jacy sa marni. a sadzac po Twych refleksyjnych "achach" i "aaaach" oraz jasno okreslonej opinni co do eski, wiesz o stacji duzo, wiec z pewnoscia równiez nalezysz do sluchaczy. Nowi fani zawsze mile widziani;) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nodressnostress Re: kawalek z eski IP: 80.51.186.* 31.03.05, 08:52 Radio wiEŚKA czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recipe for hate Re: kawalek z eski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.05, 11:28 Wow! "Radio wiEŚKA czuwa!" - skąd ta żółć?! Życzę wiele zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eremefefem Re: kawalek z eski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 09:47 z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś