Gość: Jan IP: *.chello.pl 31.03.05, 08:25 Świetnie jak zawsze prowadzone rozmowy -znakomite starcie z Szymczychą- z nerwem prowadzona dyskusja, niech zostanie na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala.laleczna Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! 31.03.05, 08:58 Aż się nie chce wierzyć, że ten wariant może się spełnić kiedykolowiek ;-D Mocno się obawiam, że Paradowska należy do gatunku niezatapialnych - mało tego, coraz poważniej zaczynam myśleć, że to ona jest Pierwszym ;-D A wywiad z Szymczychą - rzeczywiście świetny. Chociaż w pewnym momencie miałam pokusę przełączyć radio. Szymczycha jest tak bezczelny i cyniczny, że nawet jak na SLD jest to ewenemet ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.net.autocom.pl 05.04.05, 14:02 tak Odpowiedz Link Zgłoś
margala słaby przegląd prasy 31.03.05, 09:20 Przegląd prasy słabo wyszedł Skoworońskiemu. Był na poczatku wyraźnie zestresowany i się zacinał, jąkał, pwtarzał wyrazy. Nie wiem jak dalej, bo musiałem wyłączyć radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-k Re: słaby przegląd prasy IP: 62.111.139.* 31.03.05, 09:32 Co ten Skowronski ma takiego w sobie ,że poprostu nie cierpie go.Jak go widze nabieram odruchów wymiotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: słaby przegląd prasy IP: *.demo.pl 31.03.05, 09:32 > Nie wiem jak dalej, bo musiałem wyłączyć radio. Dalej tak samo. Czasem nawet przestawal gadac i dopuszczal na chwile do glosu innych, bedacych akurat w studio. Z jego reakcji na dzwiek slow "Telewizja Familijna" zadowolony bylby nawet sam Pawlow - natychmiastowe przerwanie watku,( o prywatnych firmach powstalych przy pomocy panstwowego kapitalu). Przeglad prasy niemal identyczny jak w Radio Maryja. Tylko dla Radia Maryja prasa to Nasz Dziennik, a dla Skowronskiego Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyagent Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:47 Skowroński to jest to! Janka P. do "Prawdy", "Trybuny Ludu", "Izwiestii" albo do "GW" do justowania jak Maleszka. Niech wstydu oszczędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.demo.pl 31.03.05, 10:04 > Skowroński to jest to! > Janka P. do "Prawdy", "Trybuny Ludu", "Izwiestii" albo do "GW" do justowania ja k Maleszka. Niech wstydu oszczędzi. Nie podales ani jednego argumentu za lub przeciw, ani jednego przykladu, tylko same epitety i pomowienia. Mnie tam to zwisa, ale Czerwic za to moze Cie podac do moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 31.03.05, 10:32 jest ostoją socjalistycznego betonu - poza samą Paradowską, oczywiście? To przecież widać, słychać i czuć. A tłumaczenie tego to jak tłumaczenie, że słońce świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz-adam Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 31.03.05, 10:36 Skowroński na zawsze. Był poprostu REWELACYJNY.no może ten przegląd prasy, ale to można wybaczyć. red Paradowską wyrzucić, Skowrońskiego zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 10:58 > Skowroński na zawsze. Był poprostu REWELACYJNY.no może ten przegląd prasy, ale to można wybaczyć. red Paradowską wyrzucić, Skowrońskiego zostawić. Czerwieeeec!!!!!!! Kolejny bezargumentowiec. Bedziesz zdaje mial troche roboty biedaku z tym donoszeniem do moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 31.03.05, 11:06 Gość portalu: Doctor napisał(a): > > Skowroński na zawsze. Był poprostu REWELACYJNY.no może ten przegląd prasy > , > ale to można wybaczyć. red Paradowską wyrzucić, Skowrońskiego zostawić. > > Czerwieeeec!!!!!!! > Kolejny bezargumentowiec. De gustibus est non disputandum, doktorku ;-D > > Bedziesz zdaje mial troche roboty biedaku z tym donoszeniem do moderatora. Kto, kto? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 11:14 > De gustibus est non disputandum, doktorku ;-D Totez z nimi nie dyskutuje, nie zamierzam za Ciebie np. wychodzic za maz. Przeciez nie pytam sie Ciebie o numer biustu czy dlugosc nog Laluchno. Pytam i prosze o przyklad i argumenty swiadczace o tym ze wedlug Ciebie Skowronski jest lepszym dziennikarzem niz Paradowska, co sugerujasz wprost. Najlepiej prawdziwe - nie zmyslone. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Doktorku najmilszy, nigdzie, NIGDZIE, 31.03.05, 12:20 N I G D Z I E nie napisałam i nie powiedziałam, że Paradowska jest złą dziennikarką. Nigdy i nigdzie też NIE DAWAŁAM tego do zrozumienia. Wręcz przeciwnie: wielokrotnie dawałam wyraz swojej admiracji dla tekstów Paradowskiej, gdzie każdy przecinek jest na właściwym miejscu, a rola manipulatorki spełniona bezbłędnie. Nie, drogi doktorku. Ja po prostu i zwyczajnie nie cierpię Paradowskiej za to, że jest bardziej komuchowata od Millera, wściekle agitacyjna i że z dezynwolturą wartą tych pieniędzy, które zarabia, ogłupia polskie społeczeństwo - ta pani Paradowska, na którą nawet rodzona "Polityka" doniosła, że należy do elitarnego grona dwudziestu najbogatszych Polek, pospołu z Grażyną Kulczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Doktorku najmilszy, nigdzie, NIGDZIE, IP: *.demo.pl 05.04.05, 14:13 Jak to NIGDZIE droga laleczno! Nawet w tym poscie napisales ze manipuluje. Chyba ze wedlug Ciebie dobrzy dziennikarze to manipulatorzy. Wedlug mnie - tak nie jest i dlatego uwazam ze Skowronski nie jest dobrym dziennkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Paradowska ma świetne pióro, błyskotliwy umysł, 06.04.05, 10:04 solidny wartsztat dziennikarski, dostęp - przez znajomości - do najpewniejszych informacji w kraju. Dlatego jest świetną dziennikarką. Ponieważ jednak jest BEZWZGLĘDNIE oddana SLD - do utraty tchu (zresztą nic dziwnego, skoro należy do elitarnego klubu 20 najbogatszych kobiet w Polsce) - nie lubię jest ideowo. Przecież Paradowska potrafi tak zmanipulować ludzi, że niektórzy uwierzyli, że brak wcześniejszych wyborów to wina OPOZYCJI ;-d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Paradowska ma świetne pióro, błyskotliwy umys IP: *.demo.pl 06.04.05, 12:04 > elitarnego klubu 20 najbogatszych kobiet w Polsce) - nie lubię jest ideowo. No, to juz brzmi lepiej; przedtem myslalem ze to zwykla kobieca( i zarazem socjalistyczna ) zazdrosc, bo jest w pierwszej 20 najbogatszych. Ale skoro ma solidny warsztat dziennikarski i dostep do najpewniejszych informacji w kraju, to po co sie pozbywac takiej dziennikarki. Wystraczy wiedziec ze ma lewoskret pogladow, zastosowac odpowiednia poprawke i wszystko O.K. Jezeli chodzi o wczesniejsze wybory, to bez manipulowania widac wyraznie ze opozycja nie jest bez winy. Skoro bowiem wiekszosc rzadowych ustaw nie przechodzi, to znaczy ze opozycja ma taka sile, by przeforsowac swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Owszem, wystarczy. Mnie. A milionom Polaków, 07.04.05, 10:46 wychowanych na Kiepskich, bigbraderach i innych idolach, NIE WYSTARCZY. Oni nie są w stanie samodzielnie wziąć takiej poprawki. W rezultacie mamy totalną manipulację, wykonywaną przez znakomitą dziennikarkę, w interesie najbardziej skompromitowanej i skorumpowanej grupy trzymającej władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Owszem, wystarczy. Mnie. A milionom Polaków, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:29 > wychowanych na Kiepskich, bigbraderach i innych idolach, NIE WYSTARCZY. Oni > nie są w stanie samodzielnie wziąć takiej poprawki. > W rezultacie mamy totalną > manipulację, wykonywaną przez znakomitą dziennikarkę, w interesie najbardziej > skompromitowanej i skorumpowanej grupy trzymającej władzę. Chryste!!! Jakbym faktycznie czytal Trybune Ludu. Czyli zakazac Paradowska ( tak jak kiedys zakazywali Kisiela, Michnika). Nie osmieszaj sie laleczna,! Zwalczanie socjalizmu z pozycji kumunistycznych juz przerabialismy. A wogole zobacz sobie w slowniku co znaczy "totalna", bo jezeli to co myslisz to dawno bys juz siedziala w wiezieniu Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Nie podniecaj się tak, doktorku. Na pewnych stano- 07.04.05, 12:55 wiskach publicznie nie wypada tego robić. To jest, kochany doktorku, forum. Tu się wypowiada poglądy. Moje są takie, jakie są, twoje przeciwne. Oboje mamy prawo do wypowiadania się, słodki doktorku. I choćbyś pękł na tej swojej Mysiej, to mi ust nie zatkasz. Nawet, gdybyś się jeszcze bardziej podniecił ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Nie podniecaj się tak, doktorku. Na pewnych s IP: *.demo.pl 07.04.05, 16:08 gdybym zobaczyl Twoje zdjecie - moze bym sie podniecil laluchno. Na razie nie ma czym - wywody w Twoich postach nie porazaja. Z ta Mysia to troche nie fair bo dalem Damie slowo ze nie bede odpowiadal pieknym za nadobne. Tylko niesmialo zauwaze, z to nie ja ja chce zamkanac usta Paradowskiej, wiec epitet skierowany nie pod tym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Jak zwykle cenzor nie pojął. To ty próbujesz kne- 07.04.05, 16:10 blować mnie, nawet strasząc wycinaniem postów, ale ci się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Jak zwykle cenzor nie pojął. To ty próbujesz IP: *.demo.pl 07.04.05, 20:15 > blować mnie, nawet strasząc wycinaniem postów, ale ci się nie uda. Chcialabys - ale sie nie doczekasz.... Nie ma litosci - niech wszyscy czytaja Twoje bzdury dzieweczko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: No to powtórzę: Skowroński za Paradowską na s IP: *.demo.pl 11.04.05, 12:35 Czyli mierny, bierny ale wierny .... p.s. Widze ze juz nie masz nic do powiedzenia, a tak sie wydzierasz ze chce Ci zabrac glos. :-) Najbardziej na cenzure narzekaja wlasnie tacy!? Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: No to powtórzę: Skowroński za Paradowską na s 11.04.05, 12:58 Gość portalu: Doctor napisał(a): > > Czyli mierny, bierny ale wierny .... Poproszę o dowody na powyższe twierdzenie. > > p.s. > Widze ze juz nie masz nic do powiedzenia, a tak sie wydzierasz ze chce Ci > zabrac glos. :-) Cały czas mam do powiedzenia do samo. A że ciebie to boli, to już trudno. > Najbardziej na cenzure narzekaja wlasnie tacy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 10:42 > jest ostoją socjalistycznego betonu - poza samą Paradowską, oczywiście? To > przecież widać, słychać i czuć. A tłumaczenie tego to jak tłumaczenie, że > słońce świeci. Argument ze ktos "widzi slyszy i czuje", bylby dobrym argumentem dla amerykanskiego sadu, przy rozstrzyganiu kwestii dalszego sztucznego podtrzymywania zycia. Jest zadnym argumentym na nieprofesjonalnosc dziennikarska Paradowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Co jest, doktorku? Gdzie ja napisałam o nieprofe- 31.03.05, 10:47 sjonalizmie Paradowskiej? Przeciwnie, zawsze jej oddawałam hołd jako doskonałej manipulatorce na usługach lewicy ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Ech!!! Laluchno .... IP: *.demo.pl 31.03.05, 11:06 ... Nawet w reklamach masacary Astora jest wiecej argumentow niz w Twoich krytycznych mailach. A Czerwiec milczy! - moze sie objawi wieczorem! Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Eh, doktorku, a jakieś twoje argumenty ZA 31.03.05, 11:54 Paradowską to niby gdzie? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Eh, doktorku, a jakieś twoje argumenty ZA IP: *.demo.pl 31.03.05, 12:15 A niby dlaczego ja je mam dawac laluniu? Przeciez to nie ja chce ja wywalc z TOK-FM, lecz Ty miedzy innymi. Dobrze byloby gdybys mi wytlumaczyla dlaczego, a nie ze to czuc. Swego czasu ocenilem wszystkich prowadzacych poranki w TOK, w tym Paradowska, podajac argumenty ZA i przeciw. Miedzy innymi o Paradowskiej pisalem, ze moim zdaniem dobrze i profesjonalnie robi przeglad prasy, poniewaz ani nie koncentruje sie na jednym artykule jak to czesto robi Zakowski, ani na jednym tytule prasowym [jak dzis Skowronski], ani na tym co jej sie akurat podoba [ lub nie podoba ]- jak Ziemkiewicz, ani nie klepie glupot ze smieszna intonacja jak Gawryluk . Po prostu daje rzetelny przeglad co i na jakie tematy pisze czolowka gazet w Polsce, a sluchacz na tej podstawie, jadac do pracy moze sobie kupic taki czy inny tytul, by poglebic swoje zinteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 11:16 Troche off topic Nie wydaje mi sie ze permanentne zmienianie tematu w topicu, jest super zgodne z regulaminem. Mnie tam nic do tego, ale Czerwiec sie moze przyczepic i poskarzyc na Cie do moderatora. Czerwiec zdaje sie to lubi. Ciekaw jestem czy dawniej( Za komuny ) tez tak robil Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Skarżypyta bez kopyta, język lata jak łopata, nie 31.03.05, 11:55 ma siostry ani brata ;-((( A niech se skarży, jak mu przez to ulży ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 31.03.05, 12:52 Czytam Twoje wypowiedzi Doktorku i kominuję - na ile to jest podgrzewanie tematu, a na ile reprezentujesz beton (myślę że wiesz co to znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 13:18 Nie wiem co, poza ukazaniem stanu swego umyslu, chciales tym postem zasygnalizowac. - Swoja bezradnosc? P.S. Nie wiem tez co rozumiesz przez "beton". Dla jednych "beton" to Macierewicz, Wrzodak, Michalkiewicz. Dla innych Wiatr, Jaskiernia, lub Ikonowicz. Dla jeszcze innych to cos w rodzaju ciasta wylanego do miednicy, do ktorej wklada sie nogi ( nie swoje ) i czeka na zastygniecie, poczym wrzuca sie to do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojTal Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:30 Paradowska jest dobra,jest najlepsza.Jest tak dobra,że nadaje się na prezydenta.I w ten sposób pozbędziemy się jej z radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 13:38 > Paradowska jest dobra,jest najlepsza. > Jest tak dobra,że nadaje się na prezydenta. > I w ten sposób pozbędziemy się jej z radia. W jaki mianowicie sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 31.03.05, 13:59 Ja nie komentuję stan Twojego umysłu. Pojęcie "beton" jest powszechnie znane - próbujesz uchodzić za guru tego forum i nie wiesz, co chciałem "zasygnalizować"- buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 31.03.05, 21:19 Rozumiem ze ktos kazal Ci napisac iz ja probuje uchodzic za guru tego forum. Nie wydaje mi sie, ze sam na to wpadles. Dobrze byloby gdybys przynajmniej za to skasowal na 2 browary. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 01.04.05, 07:16 Gość portalu: Doctor napisał(a): > Rozumiem ze ktos kazal Ci napisac iz ja probuje uchodzic za guru tego forum. > Nie wydaje mi sie, ze sam na to wpadles. > Dobrze byloby gdybys przynajmniej za to skasowal na 2 browary. Jednak przekonujesz mnie coraz bardziej, że nie chodzi o podgrzewanie tematów tego forum, ale że beton to Ty. Ja nie byłem i nie jestem wazeliną (też wątpię, czy znasz to określenie), do Ciebie - czytając Twoje teksty pasuje w całej rozciągłości. Co do 2 browarów, to myślę, że Ty się sprzedałeś ( sprzedajesz) za taką cenę i tak Ci zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 01.04.05, 08:46 > Jednak przekonujesz mnie coraz bardziej, że nie chodzi o podgrzewanie tematów > tego forum, ale że beton to Ty. Ja nie byłem i nie jestem wazeliną (też wątpię, czy znasz to określenie), do Ciebie - czytając Twoje teksty pasuje w całej rozciągłości. Co do 2 browarów, to myślę, że Ty się sprzedałeś ( sprzedajesz) za taką cenę i tak Ci zostało Nie potrafisz nawet opisac swoimi slowami co to jest "beton", co to jest "wazelina". Potrafisz, i czyniz to lubieznoscia i checia, natomiast przyklejac ludziom etykietki ze sa wazelinami i ze sa betonami. Zachowanie typowe dla tych co wypisuja swoje rewelqacje w na sciaach pubicznych tolale. Oskarzyles mnie juz ze jestem betonem i ze jestem wazelina,i sprzedawczykiem, sie z nie podawszy na poparcre ani jednego przykladu, i ani jednego argumentu. Jestes tak nedznym dyskutantem, ze nawet nie potrafisz swoimi slowami opisac co rozumusz przez terminy. No to moze Szanowny Gowniany Dyskutancie gromek45, potrafisz napisac wlasnymi choc ze 2 zdania jaki to fakt upowaznil Cie stwierdenia ze ja jestem sprzedawczykiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 01.04.05, 10:43 Gość portalu: Doctor napisał(a): > > Jednak przekonujesz mnie coraz bardziej, że nie chodzi o podgrzewanie tem > atów > > tego forum, ale że beton to Ty. Ja nie byłem i nie jestem wazeliną (też > wątpię, czy znasz to określenie), do Ciebie - czytając Twoje teksty pasuje w > całej rozciągłości. Co do 2 browarów, to myślę, że Ty się sprzedałeś ( > sprzedajesz) za taką cenę i tak Ci zostało > > Nie potrafisz nawet opisac swoimi slowami co to jest "beton", co to > jest "wazelina". > Potrafisz, i czyniz to lubieznoscia i checia, natomiast przyklejac ludziom > etykietki ze sa wazelinami i ze sa betonami. > Zachowanie typowe dla tych co wypisuja swoje rewelqacje w na sciaach > pubicznych tolale. > > Oskarzyles mnie juz ze jestem betonem i ze jestem wazelina,i sprzedawczykiem, > sie z nie podawszy na poparcre ani jednego przykladu, i ani jednego argumentu. > Jestes tak nedznym dyskutantem, ze nawet nie potrafisz swoimi slowami opisac co > > rozumusz przez terminy. > No to moze Szanowny Gowniany Dyskutancie gromek45, potrafisz napisac wlasnymi > choc ze 2 zdania jaki to fakt upowaznil Cie stwierdenia ze ja jestem > sprzedawczykiem.. > > Utwierdziłeś mnie tym postem, że jesteś beton, wazelina i spzedwczyk. Ty używasz nie tylko do mnie ordynarnych wyrazów - nie zniżę się do Twojego poziomu. Pozdrów tow. Janinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 01.04.05, 11:39 >> Ty używasz nie tylko do mnie ordynarnych wyrazów. O!!!!!! Jaki ten pomawiacz gromek45 delikatny.!!!!!! Wyobraz sobie gromek45, ze widocznie nie tylko ty jestes oszustem, prowokatorem i zwyklym smieciem, rzucajacym na prawo i lewo nieuzadsadnionymi oskarzeniami. Panie Rafale - Pan taki inteligentny i bystry czlowiek, a Panscy wielebiciele to w sporej czesci osobniki pokroju gromka45. Czym to wytlumaczyc i czy nie wstyd Panu? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska 01.04.05, 12:46 Dostosuję na chwilę mój poziom umysłowy do Twojego i pożegnam Waszym partyjnym powiedzeniem: WAL SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: A jakie są potrzebne argumenty, że Paradowska IP: *.demo.pl 01.04.05, 15:04 He! he! WAL SIE - duzymi literami to pozdrownie SLD, a nie moje. Widze ze bez trudnosci wspiales sie do ich poziomu. Szkoda ze tylko na chwile, choc wlasciwie i tak nie masz byc z czego dumny, bo to zadne osiagniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyagent Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:31 Gość portalu: Doctor napisał(a): > Nie podales ani jednego argumentu za lub przeciw, ani jednego przykladu, ---------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.demo.pl 31.03.05, 21:17 Nieumiejetnosc przekonania postronnych ze 2 a 2 jest 4, marnie o was( antyParadowszczykach ) swiadczy. Pewno macie jakis blad w zalozeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezPartyjny Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.aster.pl 05.04.05, 19:38 Oby. Wtedy można będzie znieść Żakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
margala pluralizm 31.03.05, 14:35 A mnie się podoba, że w TokFM mogę rano posłuchać i Paradowskiej i Ziemkiewicza i Kolendy i Żakowskiego. Pani Gawryluk ciężko mi się słucha, ale nie ze względu na jej poglądy, ale sposób ekspresji. Mam wrażenie, że jest rano wiecznie podirytowana. Jeśli Skowroński miałby kogoś zastepować, to może właśnie ją. Uważam, ze dobór dziennikarzy jest odpowiednio zbalansowny ideowo i to jest OK. PozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:18 Jąąąkała dzzziennikkkarzem,miernota większa od Wołka-matołka i ameby Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uradowany Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.aster.pl 31.03.05, 15:43 Ale twoja wypowiedz człowieka mówiacego płynnie, nieprzeciętnego, bez nawet śla- dowych cech miernoty, i reprezentującym wysoko rozwinięty organizm - w przeciwień- stwie do ameby - całkowiecie rekompensuje nam żałosny wg ciebie poziom p.p. Gawry- luk i Skowrońskiego. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: 195.187.106.* 31.03.05, 15:45 Naprawdę ktoś uważa że Skowroński dobrze prowadził dzisiejszą audycję? Ja co prawda słuchałam tylko komentarzy. Wydaje mi się że nie wyszedł poza swoją stałą rolę komentatora, natomiast rola prowadzącego audycję jest nieco inna. Moim zdaniem wykazał się brakiem umiejętności prowadzenia rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! 01.04.05, 11:34 Krzysztof Skowroński - Dziennikarz kompetentny,taktowny i co ważne - nonkonformista! Wspaniale kiedyś prowadził "Śniadanie z radiem ZET". Od kiedy przestał stało się ono (śniadanie) o wiele mniej smaczne... Myślę,że byłoby dobrze, gdyby został w radiu TOK FM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.demo.pl 01.04.05, 15:06 > Myślę,że byłoby dobrze, gdyby został w radiu TOK FM !!! Dla niego? - Tak dobrze placa w tym radio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:46 Nie dla niego, tylko dla Ciebie. Może z czasem, coś by dotarło do tego zakutego łba. Natomiast słuchając Janki, nadal będziesz myślał, że to Amerykanie nam zrzucili stonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.demo.pl 01.04.05, 22:42 > Natomiast słuchając Janki, nadal będziesz myślał, że to Amerykanie nam > zrzucili stonkę. Jakbys mial odrobine odwagi i honoru to bys sie pocial - bo nie wierze i nigdy w to nie wierzylem. Ale skad w gownie honor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skowroński za Paradowską na stałe ! IP: *.net.autocom.pl 05.04.05, 13:18 Niekoniecznie za Paradowską ale w ogóle TAK, TAK, TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igciu Re: taaak! IP: *.crowley.pl 11.04.05, 12:10 poniedziałkowy poranek jest wystarczająco traumatyczny nawet bez skrzeczącego głosu Pani Redaktor Janiny P... Odpowiedz Link Zgłoś