Gość: Dexter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:43 Coś na razie cieniutkie te zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaija Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:46 Mam wrazenie ze byly zrobione w przeciagu 1-2 minut...i rzeczywiscie cienizna, a gdzie fani? gdzie reszta zespolu? no poczekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan-fun CO TO ZA ZDJECIA:((( IP: 195.94.207.* 06.07.05, 08:47 trabia o fladze polskiej a nawet skrawka nie pokaza... a takie zdjecia mozna sciagnac z innych kon certow - postarajcie sie prosze - dajcie wiecej zdjec!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SADUS Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 83.71.110.* 06.07.05, 09:13 mala garstka zdjec z U2 z Dublina mozna znalesc tu klub.chip.pl/sadus/u2.ZIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek co za denne zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:46 wszystkie na jedno kopyto. pokazaliby panorame stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzica Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 22:59 a gdzie najciekawsze momenty? gdzie flaga utworzona przez fanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Re: zdjecia FATAL! IP: 83.168.124.* 05.07.05, 23:13 racja, cienkie... Jedynie 16-tka jest naprawdę niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x pan Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:13 Pozdro dla autora fot, wprawdzie WPPhoto to to nie jest, ale co tam;) Grunt to zlapac dobra ekspozycje, najpierw przejarane, potem niedoswietlone, w koncu sie udalo zrobic jedno dobre:) Trzymaj tak dalej Stary, mam nadzieje jedynie ze nie jestes z siebie dumny, bo tak to na laurach mozesz osiasc... a tak na marginesie w czasie cyfrowych aparatow to trzeba byc niezlym debilem by nie moc zrobic przynajmniej dobrej foty ( polecam cwiczenia na fm2 ) Do Fotoedytora: puszczaj wiecej gniotow tego fotoamatora to go wyleja... i bedzie szkoda czlowieka, a Ty Presa za taka fotoedycje i tak nie dostaniesz... mistrzu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.udn.pl 05.07.05, 23:16 Zdjecia lipa-eh gw coraz gorsza. tak spierzyc taki temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 80.48.237.* 05.07.05, 23:30 Zdjęcia do bani zero gustu chociaz o gustach sie nie dyskutuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 80.48.237.* 05.07.05, 23:34 I jeszcze chciałem tylko powiedziec ze ja nawet pod takim czyms bym sie nie podpisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałla Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:49 fota nr 16!!!oto fani grupy walczącej o pokój i prawa dla 3 świata....coś wyglądaja jakby na woodstock czekali...hłehłe,a foty rzeczywiscie kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałla Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:49 sorki,chodziło mi o fotke 18!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordijan Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.ds.pg.gda.pl 06.07.05, 00:06 nie musisz przepraszac. zmienili kolejnosc fotek ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza foto Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.server.ntli.net 06.07.05, 00:13 gorzej niz amatorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.07.05, 00:26 Powiem więcej - bardzo cieniutkie te zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr (sz-n bukowe Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:36 Powiem krótko: U2 - najwiekszy zespół rockowy świata a także największe show w ich wykonaniu na świecie. Przez deszcze bałem się że koncert U2 może stac pod znakiem zapytania...ale pogoda się zlitowała i Bono i spółka pokazali że są najwięksi!!!! DZIĘKI CHŁOPAKI - podziękowania również dla the Killersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 06.07.05, 00:39 zdjecia sa naprawde ochydne az mi sie nie chce ogladac,chyba nie robil ich profesjonalista tylko jakis laik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U2thefly Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.pool8249.interbusiness.it 06.07.05, 00:43 hi to everybody ... and sorry for english but i'm not polish :-) anyone who knows the complete setlist of the night? thanks in advance! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.localdomain / *.itpp.pl 06.07.05, 01:07 He has a right. People, please stop talking about photos. How many times can you write about the same thing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.europe.hp.net 06.07.05, 16:26 Hi - here you are: SETLIST - Chorzow, POLAND Vertigo I Will Follow Electric Co. Elevation New Year's Day Beautiful Day Still Haven't Found All I Want is You City of Blinding Lights Miracle Drug Sometimes You Can¹t Make it On Your Own Love and Peace Sunday Bloody Sunday Bullet The Blue Sky Running to Standstill Pride in the Name of Love Where the Streets Have No Name One Zoo Station The Fly With or Without You All Because of You Yahweh Vertigo regards Kris P.S. Somewhere was included The Hands That Build America Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlando Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:07 A wy macie pojęcie, jak oni pracują w GW? Jak by wam dano głupawkę cyfrową za 500 zł i jeszcze kazano wracać ze stadionu tramwajem, to ciekawe, jakie zdjęcia byście przywieźli. Po prostu chłopak zrobił, jak umiał najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 06.07.05, 03:16 zdjecia kiepsciutkie, moge sie pochwalic lepszymi z darmowego koncertu U2 w NY pod mostem brooklynskim co wiecej nie robione z sekcji dla vipow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapa Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 06:46 a ja chce foto flagi!!! :( widziałam z perspektywy trybuny i wyglądała rewelacyjnie ale z chęcią zobaczyłabym ją na foto... mam nadzieję że ktoś zrobił... A koncert był REWELACYJNY!!!!Cieszę sie że na nim byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:34 > a ja chce foto flagi!!! :( widziałam z perspektywy trybuny i wyglądała > rewelacyjnie ale z chęcią zobaczyłabym ją na foto... Jest zdjęcie na u2.com www.u2.com/news/images/poland.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIrek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 06.07.05, 07:17 Beznadziejne zdjecia, lepsze robie swoim telefonem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ann.from.red.hill.mining.town Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 06.07.05, 07:18 Ja nic nie mówię, ale zdjęcie 15 wymiata :] Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 07.07.05, 00:46 Jesteś jedną z 5 osób które nie robią sobie z tego zdjęcia jaj w złośliwy sposób :) 5 razem ze mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malczami Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.energotest.gliwice.pl / *.energotest.gliwice.pl 06.07.05, 08:13 Koncert efektowny, piękny, a te zdjęcia takie cieniutkie, bez efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alenka Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 08:34 A gdzie zdjęcia biało-czerwonego tłumu?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ini Dla kogo śpiewaliśmy Happy Birthday??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.toya.net.pl 06.07.05, 09:41 Te zdjęcia są do bani, bo wachowe to nie są na pewno! To ja bym lepsze zrobiła, wiecie? Następnym razem zróbcie porządne foty, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 09:47 Denne zdjęcia - gdzie jest flaga Solidarności, gdzie flaga Polska? - co ten debil fotograf robił na tym koncercie? - filmu mu zabrakło czy inwencji?. Zdjęcie z flagą powinno być sztandarowe - to była rewelacja, podobnie jak cały koncert. Respect for U2 - byliście wspaniali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendru Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.katowice.agora.pl 06.07.05, 10:43 sam jesteś debil jeżeli sie wypowiadasz w temacie o którym nic nie wiesz może nie przyszło ci do głowy że organizator wyprasza fotoreporterów po kilku piosenkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:14 Beznadziejne zdjęcia z takiej imprezy!!!! Trzeba chyba zmienic fotografa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendru mozna bylo fotografowac przez 3 utwory ;-) IP: *.katowice.agora.pl 06.07.05, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś