Dodaj do ulubionych

Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:43
Coś na razie cieniutkie te zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaija Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:46
      Mam wrazenie ze byly zrobione w przeciagu 1-2 minut...i rzeczywiscie cienizna,
      a gdzie fani? gdzie reszta zespolu? no poczekajmy
      • Gość: fan-fun CO TO ZA ZDJECIA:((( IP: 195.94.207.* 06.07.05, 08:47
        trabia o fladze polskiej a nawet skrawka nie pokaza...
        a takie zdjecia mozna sciagnac z innych kon certow -
        postarajcie sie prosze - dajcie wiecej zdjec!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SADUS Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 83.71.110.* 06.07.05, 09:13
        mala garstka zdjec z U2 z Dublina mozna znalesc tu klub.chip.pl/sadus/u2.ZIP
    • Gość: Olek co za denne zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:46
      wszystkie na jedno kopyto. pokazaliby panorame stadionu
    • Gość: zuzica Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 22:59
      a gdzie najciekawsze momenty? gdzie flaga utworzona przez fanów?
    • Gość: lw_prezydent zdjecia FATAL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:08
      a
      • Gość: wlodi Re: zdjecia FATAL! IP: 83.168.124.* 05.07.05, 23:13
        racja, cienkie... Jedynie 16-tka jest naprawdę niezła.
    • Gość: x pan Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:13
      Pozdro dla autora fot, wprawdzie WPPhoto to to nie jest, ale co tam;) Grunt to zlapac dobra ekspozycje,
      najpierw przejarane, potem niedoswietlone, w koncu sie udalo zrobic jedno dobre:) Trzymaj tak dalej
      Stary, mam nadzieje jedynie ze nie jestes z siebie dumny, bo tak to na laurach mozesz osiasc... a tak na
      marginesie w czasie cyfrowych aparatow to trzeba byc niezlym debilem by nie moc zrobic przynajmniej
      dobrej foty ( polecam cwiczenia na fm2 ) Do Fotoedytora: puszczaj wiecej gniotow tego fotoamatora to
      go wyleja... i bedzie szkoda czlowieka, a Ty Presa za taka fotoedycje i tak nie dostaniesz... mistrzu;)
    • Gość: foto Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.udn.pl 05.07.05, 23:16
      Zdjecia lipa-eh gw coraz gorsza. tak spierzyc taki temat
    • Gość: Emil Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 80.48.237.* 05.07.05, 23:30
      Zdjęcia do bani zero gustu chociaz o gustach sie nie dyskutuje :(
      • Gość: Emil Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: 80.48.237.* 05.07.05, 23:34
        I jeszcze chciałem tylko powiedziec ze ja nawet pod takim czyms bym sie nie
        podpisał
    • Gość: pałla Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:49
      fota nr 16!!!oto fani grupy walczącej o pokój i prawa dla 3 świata....coś
      wyglądaja jakby na woodstock czekali...hłehłe,a foty rzeczywiscie kiepskie
    • Gość: pałla Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:49
      sorki,chodziło mi o fotke 18!!!
      • Gość: kordijan Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.ds.pg.gda.pl 06.07.05, 00:06
        nie musisz przepraszac. zmienili kolejnosc fotek ot co
    • Gość: mimoza foto Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.server.ntli.net 06.07.05, 00:13
      gorzej niz amatorka
    • Gość: PH Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.07.05, 00:26
      Powiem więcej - bardzo cieniutkie te zdjęcia...
    • Gość: piotr (sz-n bukowe Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:36
      Powiem krótko: U2 - najwiekszy zespół rockowy świata a także największe show w
      ich wykonaniu na świecie. Przez deszcze bałem się że koncert U2 może stac pod
      znakiem zapytania...ale pogoda się zlitowała i Bono i spółka pokazali że są
      najwięksi!!!! DZIĘKI CHŁOPAKI - podziękowania również dla the Killersów.
    • Gość: ja Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 06.07.05, 00:39
      zdjecia sa naprawde ochydne az mi sie nie chce ogladac,chyba nie robil ich
      profesjonalista tylko jakis laik
      • Gość: U2thefly Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.pool8249.interbusiness.it 06.07.05, 00:43
        hi to everybody ... and sorry for english but i'm not polish :-) anyone who
        knows the complete setlist of the night?

thanks in advance!
        • Gość: mariusz Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.localdomain / *.itpp.pl 06.07.05, 01:07
          He has a right. People, please stop talking about photos. How many times can you write about the same thing.
        • Gość: Kris Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.europe.hp.net 06.07.05, 16:26
          Hi - here you are:

SETLIST - Chorzow, POLAND

Vertigo
          I Will Follow
          Electric Co.
          Elevation
          New Year's Day
          Beautiful Day
          Still Haven't Found
          All I Want is You
          City of Blinding Lights
          Miracle Drug
          Sometimes You Can¹t Make it On Your Own
          Love and Peace
          Sunday Bloody Sunday
          Bullet The Blue Sky
          Running to Standstill
          Pride in the Name of Love
          Where the Streets Have No Name
          One

Zoo Station
          The Fly
          With or Without You

All Because of You
          Yahweh
          Vertigo

regards
          Kris

P.S.
          Somewhere was included The Hands That Build America

• Gość: orlando Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:07
        A wy macie pojęcie, jak oni pracują w GW? Jak by wam dano głupawkę cyfrową za
        500 zł i jeszcze kazano wracać ze stadionu tramwajem, to ciekawe, jakie zdjęcia
        byście przywieźli. Po prostu chłopak zrobił, jak umiał najlepiej.
    • aniutek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 06.07.05, 03:16
      zdjecia kiepsciutkie, moge sie pochwalic lepszymi z darmowego koncertu U2 w NY pod mostem
      brooklynskim co wiecej nie robione z sekcji dla vipow ;)
    • Gość: Gapa Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 06:46
      a ja chce foto flagi!!! :( widziałam z perspektywy trybuny i wyglądała
      rewelacyjnie ale z chęcią zobaczyłabym ją na foto... mam nadzieję że ktoś
      zrobił... A koncert był REWELACYJNY!!!!Cieszę sie że na nim byłam:)
      • Gość: edi Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:34
        > a ja chce foto flagi!!! :( widziałam z perspektywy trybuny i wyglądała
        > rewelacyjnie ale z chęcią zobaczyłabym ją na foto...
        Jest zdjęcie na u2.com
        www.u2.com/news/images/poland.jpg
    • Gość: MIrek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 06.07.05, 07:17
      Beznadziejne zdjecia, lepsze robie swoim telefonem :P
    • ann.from.red.hill.mining.town Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 06.07.05, 07:18
      Ja nic nie mówię, ale zdjęcie 15 wymiata :]
      • peternurek1 Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia 07.07.05, 00:46
        Jesteś jedną z 5 osób które nie robią sobie z tego zdjęcia jaj w złośliwy
        sposób :)
        5 razem ze mną :)
    • Gość: malczami Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.energotest.gliwice.pl / *.energotest.gliwice.pl 06.07.05, 08:13
      Koncert efektowny, piękny, a te zdjęcia takie cieniutkie, bez efektu.
    • Gość: Alenka Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 08:34
      A gdzie zdjęcia biało-czerwonego tłumu?!?!?!
    • Gość: ini Dla kogo śpiewaliśmy Happy Birthday??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:37
    • Gość: Grucha Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.toya.net.pl 06.07.05, 09:41
      Te zdjęcia są do bani, bo wachowe to nie są na pewno! To ja bym lepsze zrobiła,
      wiecie? Następnym razem zróbcie porządne foty, OK?
      • azja74 zdjęcia "wachowe" 06.07.05, 10:47
        co to takiego?
        ;)
    • Gość: edek Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 09:47
      Denne zdjęcia - gdzie jest flaga Solidarności, gdzie flaga Polska? - co ten
      debil fotograf robił na tym koncercie? - filmu mu zabrakło czy inwencji?.
      Zdjęcie z flagą powinno być sztandarowe - to była rewelacja, podobnie jak cały
      koncert. Respect for U2 - byliście wspaniali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jendru Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.katowice.agora.pl 06.07.05, 10:43
        sam jesteś debil jeżeli sie wypowiadasz w temacie o którym nic nie wiesz
        może nie przyszło ci do głowy że organizator wyprasza fotoreporterów po kilku
        piosenkach...

• Gość: widz Re: Koncertu U2 w Chorzowie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:14
      Beznadziejne zdjęcia z takiej imprezy!!!! Trzeba chyba zmienic fotografa...
    • Gość: jendru mozna bylo fotografowac przez 3 utwory ;-) IP: *.katowice.agora.pl 06.07.05, 10:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka