Gość: redbull IP: *.gizycko.mm.pl 20.07.05, 10:50 MediaLink.pl podał dzis, ze od sierpnia Kasprzyk bedzie szefem muzycznym sieci Radia Plus i Antyradia. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radiofan Re: Kasprzyk w Antyradiu i Plusie IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:57 Nie mam dobrych przeczuć . Odpowiedz Link Zgłoś
bodymen Re: Kasprzyk w Antyradiu i Plusie 20.07.05, 14:19 Uważam, że nie ma się czym podniecać, bo osobowością radiową to on nie był i nie będzie. Zaczął pracę w RMF już w momencie kiedy robiła się z RADIA szafa grająca pioseneczki z formatu, tzw. szafa towarzysząca. Osobości to RMF miał w latach 90-tych, kiedy był "Radiem mojego życia" i jeszcze wcześniej kiedy był radiem Małopolska Fun 70.06 FM. Brakuje mi tewraz takiego radia, nie mogę znaleźć odpowiednika grającego teraz. Pewnie już nie znajdę. Wracając do Kasprzyka - dobrze chyba robi, pracując w takiej szafie grającej lepiej być robotem niż człowiekiem. On chyba jest człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY_i_WY Re: Kasprzyk w Antyradiu i Plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:22 Kupa straszna w tym Ad.poincie! Teraz będzie jeden spec od mixu ROCK i ŁAGODNE PRZEBOJE... no tu siupeeeeerrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Kasprzyk w Antyradiu i Plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:42 ale czemu nie macie dobrych przeczuc?czy tomek kasprzyk wam kiedys szefowal?i macie jakis uraz. czy w pewnym lodzkim radiu za czasow kiedy tam rzadzil byly lagodne przeboje? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Kasprzyk w Antyradiu i Plusie 02.09.05, 02:51 Człowiek orkiestra. Przystosuje się do każdych warunków, wszędzie da sobie radę. Wcześniej w RMF produkował sieczkę, teraz dalej będzie produkował sieczkę i nieco ambitniejszą muzykę. Żeby tylko się nie pomylił i do Antyradia Bajmu nie wrzucił. Odpowiedz Link Zgłoś