neronek1 28.07.05, 14:44 chcesz mieć w Polsce Łukaszenkę oddaj głos na Cimoszenke ,chcesz mieć w Polsce pomnik lenina oddaj głos na Putina !!!!!!!!! CZEKAM NA NASTĘPNY WIERSZYK POZDRAWIAM DAREK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geremek Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:06 Nie ma co włożyć do garnka Pod oknami klub pedałka SB-ek nadal się panoszy Żydek pejsy swoje stroszy Może wreszcie to się zmieni Gdy mądrze zagłosujemy Odpowiedz Link Zgłoś
agagr Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! 29.07.05, 12:39 Bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mikronezja Łodpowiedź ... 28.07.05, 15:20 Chcesz mieć gładki wiersz w czytaniu myśl o rymie przy pisaniu ! Umysł równy ma "psychikom" Ten kto wierzy politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek "pierwszy" Re: Łodpowiedź ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:32 Jeśli chcesz żyć w wolnym kraju Nie głosuj na liberałów Ani na Żydowską gminę Co rozkrada twą krainę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARYNA Re: Łodpowiedź ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:37 Czy liberał czy czerwony Dla mnie to jeden pies Kraj mój będzie zagrożony Gdy do władzy dorwą się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: 80.55.148.* 28.07.05, 17:11 Przeczytałam dotychczasowe wierszyki i przypomniał mi się góralski dowcip: Pyta się baca turysty - co to jest poezja? - ano wiecie, baco, to trzeba powiedzieć coś do rymu, na przykład "świeci słonko świeci, radują się dzieci!" - to może teraz baco spróbujecie? - "świeci słonko świeci, pocałuj mnie w dupę!" - Ależ baco, gdzie tu rym? - Rymu nie ma, ale myśl pikna! Tyle, że w zamieszczonych wierszykach to i o "myśl pikną" trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŁOSZ Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:34 DOBRE TE WIERSZYKI POECI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERONEK Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:32 DO POLITYKÓW !! UWAGA TROCHĘ ŚMIERDZACY WIERSZYK .... POLTYCY MACIE WIĘCEJ W D..E GÓWIEN NIŻLI W GŁOWIE ROZUMU !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŁOSZ Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:27 do : pOSŁA Leppera : ZROZUM ROZUM!! AL CZY PAN GO MA ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:34 Na wybory dzielnie krocz, Zamiast głosu oddaj mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Nie ma to jak w letniej porze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:04 Nie ma to jak w letniej porze Wysr.. można się na dworze Ciepły wietrzyk w dupę dmucha A nad gównem brzęczy mucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:05 już Aaumillier poszedł do Leppera ,Florek przed nim nóżkami przebiera a mnie juz bierze jasna cholera .. Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! 02.08.05, 09:38 Kto powiedział, że Moskale Są to bracia dla Lechitów Temu pierwszy w łeb wypale Przed kosciołem Karmelitów znalazłem na w onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:11 Nie zdołasz opisać morza ani zgłębić kobiety. Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje. Jaki pan, tak się wyśpisz. Kto rano wstaje temu Pan Bóg kule nosi. Jak sobie pościelesz to mnie zawołaj. Kto rano wstaje ten leje jak z cebra Kto rano wstaje ten jest nie wyspany. Kto rano wstaje temu Pan Bóg rozum odbiera. Lepszy cyc, niż nic. Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią. Kto rano wstaje ten sam sobie szkodzi. Lepszy wróbel w garści niż skrzypek na dachu. Czym chata bogata - tym goście rzygają!! Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Cicha woda po kisielu. Gdy koń się śmieje to nie ma żartów. Krowa krowie mleka nie wypije. Lataj LOTem to zobaczysz. Lepsze włosy z łupieżem, niż łupież bez włosów. Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze. Lepszy pieniądz w garści, niż fundusz Pioneer na dachu. Nie wkładaj palca, gdzie tobie nie miło. Kto rano wstaje ten leje jak wół do karety. Nosił wilk razy kilka dopóki mu się ucho nie urwało. Kto rano wstaje, ten leje jak wół na malowane wrota. Nie wszyscy święci w garnki leją jak z cebra. Trzy razy powąchaj, zanim nasikasz. I should be so lucky, gdyby nie te kłaki. Człowiek brzmi dumnie w trzcinie. Nie taka kobieta straszna jak się umaluje. A kto rano wstaje, ten w nie wpada. Kto pod kim dołki kopie - Ten szybko awansuje. Jak cię widzą - to pracuj. Nie rób drugiemu... między drzwi. Takich trzech jak nas dwóch, to tak, jakby nikogo nie było. Żeby kózka nie skakała, to by miała joystick. Kto dołki kopie ten ma dobrą łopatę Jak byś się nie obracał dupa zawsze z tyłu. Whitnij mi w huj stąd /e taka tam wokalistka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UWAGA ZACZYNAMY WIERSZOWANIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:21 Wolna Ukraina - Wrzód na dupsku Putina !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś