Dodaj do ulubionych

Nowy dworzec przy WTC

IP: *.ipt.aol.com 03.08.05, 20:00
"dwa miliony dolarów?" Czy do pracy w gazecie wyborczej i na jej portalu
zatrudnia sie wylacznie osoby bez wyobrazni? Skad u was tak duzo bledow i
niescislosci? Nie szanujecie juz w ogole swoich czytelnikow oferujac im takie
bzdury? Prosze zauwazyc, ze 2 mln dolarow kosztuje wybudowanie 1km autostrady
w Rzeczypopospolitej. Dziekuje za uwage.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczynski Re: Nowy dworzec przy WTC IP: *.aster.pl 03.08.05, 21:03
      nie chodzi o te $2mln.
      zobacz: "Dziennie przez nowy budynek przewijać się będzie 80 tys. osób"
      jesli to jest GLOWNY DWORZEC NYC (co jest nieprawda, niestety...) to sorry, ale nawet warszawski
      "Centralny" jest lepszy: ponad 170 tys. osob dziennie
      wiec pliz, redaktorzy: wiecej realizmu, a nie zachlystywania sie Wielkim Bratem.
    • Gość: Krzysiek WTC przystankiem ze Staten Island? IP: *.ucsd.edu 03.08.05, 21:35
      Pismaku, rzuc sobie okiem na mape metra - przystanek jest zaraz przy dworcu
      promowym, a nie przy WTC!!! Do WTC jest kawal drogi!
      • Gość: kaczynski Re: WTC przystankiem ze Staten Island? IP: *.aster.pl 03.08.05, 22:28
        no wlasnie! WTC jest dobre 3-4 przecznice od promow na SI.
        btw: czy przemo gulda z GW to ten sam co przemo gulda z Mac Pariadki?
        jesli tak, to szkoda ze tak ludzie koncza...
        • Gość: gulda Re: WTC przystankiem ze Staten Island? IP: 149.123.48.* 03.08.05, 23:26
          tu gulda, ten sam, ten sam... i jakos nie widze, zebym sie jeszcze konczyl (mam
          nadzieje) a co do polaczenia promowego - na mape metra nie ma co rzucac okiem,
          bo to dopiero plany, ktore maja byc realizowane przez nastepnych kilka lat...
          polecam zorientowanie sie w nich, zanim sie zacznie wyzywac od pismakow i
          zaslepionych nowym jorkiem... na dodatek maja tam jeszcze podczepic nowa nitke
          airtrainu i pare jeszcze innych spraw... wiec naprawde, nie ma co kalumniami
          mnie obrzucac, jak sadze... dziekuje za uwage anyway
          • Gość: kaczynski Re: WTC przystankiem ze Staten Island? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:51
            no ale wiesz, z twojego tekstu, to nie wynikalo wprost, ze to jest jakis wiekszy plan przebudowy i przeorganizowania transportu w rejonie WTC. ale spoko-luz. sa rzeczy ciekawsze do robienia w zyciu. np. Mac. wez wiec wroc do niej, bo co raz slychac, ze wreszcie/nareszcie, ale efektu w postaci nowego numeru nie ma. a brakuje czegos takiego straaasznie.

pozdr.
    • Gość: nieanalfabeta Re: Nowy dworzec przy WTC IP: *.cirow.pl 04.08.05, 07:34
      człowieku naucz sie czytać!!! "Koszt inwestycji to ponad dwa miliardy
      dolarów..."
      • Gość: Popatrznaczaswpisu Re: Nowy dworzec przy WTC IP: *.Zabrze.Net.pl 04.08.05, 23:40
        Bo już zdążyli poprawić. Korekta też czyta posty.
    • Gość: MleKoLaborant A kiedy Nowy dworzec przy PKiN? IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.05, 10:24
    • brysiu9 Re: Nowy dworzec przy WTC 04.08.05, 18:47
      No coz...
      Widzialem projekty i jak to-to przypomina skrzydlo ptaka to ja jestem
      sw.Kunegunda. Mnie raczej sie kojarzy ze szkieletem wieloryba obgryzionym w
      dodatku przez jakies podwodne zyjatka (co raczej nijak sie ma do zamachow z 11.
      wrzesnia... chyba ze to juz jest tak gleboka metafora, ze nawet ja tego nie
      rozumiem...).
    • brysiu9 Re: Nowy dworzec przy WTC 04.08.05, 18:49
      ahym...
      Moim skromnym zdaniem tam nie pisze "dwa miliony dolarow", tylko "ponad dwa
      MILIARDY dolarow"...
      • Gość: zwróć uwagę naczas Re: Nowy dworzec przy WTC IP: *.Zabrze.Net.pl 04.08.05, 23:39
        Bo już zdążyli poprawić. Korekta też czyta posty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka