Dodaj do ulubionych

Mariusz Owczarek

04.08.05, 07:47
Wiem że jest taki wątek ale jest już dość obszerny więc pozwoliłem sobie rozpocząć nowy.

Zawsze zastępstwo za MK rozpoczyna tym samym utworem - wczoraj również. Kto to śpiewa- czy może S. Mclachlan? Może ktoś zna tytuł...
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10
      To Jonatha Brooke, tytułu nie pamiętam.
    • zbyszu Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 08:40
      Słuchałem pana Mariusza gdzieś tak do 1.30. I wiecie co? Ten facet ma
      niesamowitą rękę, ucho - nie wiem - do wybierania niezwykłej muzyki.

Potrafi ze zwykłego zastępstwa stworzyć magiczne 2 godziny. Na początek zawsze
      jest J. Brook, natomiast jeśli jest to zastępstwo za Kydryskiego to zaraz po
      niej mozemy się spodziewać pani Anny Marii Jopek, która też zastepuje
      Kydrynskiego.

Szczeg, zapadł mi w pamięci utwór śpiewany przez Grażynę Auguścik. Przecudnej
      urody...Eh, tylko dlaczego po 1.00 w nocy...
      • yacy Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 09:18
        > Potrafi ze zwykłego zastępstwa stworzyć magiczne 2 godziny.

Zgadzam się i muszę przyznać że czekam kiedy MK wyjeżdża i p. Mariusz ma zastępstwo. Tylko że przeważnie zaczynam słuchać 5-10 minut po 0.00 i dlatego nie znam wykonawczyni -DZIĘKUJĘ za informację.
        Przekonałem się nawet do Teraz Polskie słuchając audycji z Obywatelem G.C. w roli głównej. Szkoda że p. Mariusz nie dostał Moje Miasto Nocą np. za p. Szydłowską, ktoóra ma - moim zdaniem -za dużo godzin na antenie. Dobrze że chociaż te zastępstwa za MK są pewne. Może od wrześnie p. Mariusz dostanie coś o normalnej porze...
        • greg_f Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 14:05
          Ten utwór na powitanie to "Eye In The Sky" z repertuaru Alan Parsons Project.
          Dawniej Mariusz często się witał fragmentem "Entangled" Genesis.
    • yacy Re: Mariusz Owczarek 25.08.05, 00:42
      Dziś znów Pan Mariusz...
      i znów Jonatha Brooke, tylko czemu wnigdzie nie ma JeJ płyt??? A może są???
      • viking73 Re: Mariusz Owczarek 25.08.05, 14:26
        yacy napisał:

- i znów Jonatha Brooke, tylko czemu wnigdzie nie ma JeJ płyt??? A może są???

Mało prawdopodobne. Pewnie dystrybutorzy wychodzą z założenia, że kiepsko by
        się sprzedawały i nie sprowadzają ich do sklepu. Znaleźć jakiś «płytowy
        wynalazek» w zwykłym sklepie muzycznym to rzadkość (choć ostatnio np. znalazłem
        płytę młodej Norweżki Karin Park pt. "Superworldunknown" - byłem tak
        zszokowany, że taka płyta jest do kupienia w polskim sklepie, że aż wyłożyłem
        na nią 69.99 PLN. Ale generalnie znaleźć tego typu płytę to fenomen). Regały
        zawalone są za to płytami wykonawców typu U2 czy R.E.M. albo składankami w
        rodzaju "Eska Summer Hits". Ogólnie kicha, choć rozumiem, że tak jest, bo
        pewnie takie płyty dobrze się sprzedają.
    • greg_f Owczarek zamiast Gitarą i Piórem 29.08.05, 02:19
      W piątek prowadził noc pokoncertową w Trójce przez 6 h, a dziś zastępuje
      Deblessema po 2:00. Stali słuchacze GiP nie powinni jednak narzekać, bo p.
      Mariusz przyniósł ze sobą m.in. płyty Turnaua i Lubomskiego.
      • yacy Re: Owczarek zamiast Gitarą i Piórem 26.01.06, 00:35
        dzisiaj znów pięknie gra zamiast MK. Jonatha, Sarah, Cyndi, teraz Lubomski a przed chwilą Zaucha. Naprawdę pięknie. I oby tak co tydzień... a na stronie Trójki nie ma Go nawet w "LUDZIACH"!!!
        Przy okazji polecam nową CYNDI LUPER naprawdę świetna. No i ten duet z Sarah ... A w dodatku jest to dual-disc czyli CD i DVD na jednej płycie. Ciekawostka czy już powoli norma? Trochę się rozpędziłem. Stop . Wracam do pracy. Szkoda że Pan Mariusz do 2-giej, bo ja siedzę do 4-5-tej.
    • Gość: aa Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:38
    • Gość: . Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka