yacy 04.08.05, 07:47 Wiem że jest taki wątek ale jest już dość obszerny więc pozwoliłem sobie rozpocząć nowy. Zawsze zastępstwo za MK rozpoczyna tym samym utworem - wczoraj również. Kto to śpiewa- czy może S. Mclachlan? Może ktoś zna tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10 To Jonatha Brooke, tytułu nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 08:40 Słuchałem pana Mariusza gdzieś tak do 1.30. I wiecie co? Ten facet ma niesamowitą rękę, ucho - nie wiem - do wybierania niezwykłej muzyki. Potrafi ze zwykłego zastępstwa stworzyć magiczne 2 godziny. Na początek zawsze jest J. Brook, natomiast jeśli jest to zastępstwo za Kydryskiego to zaraz po niej mozemy się spodziewać pani Anny Marii Jopek, która też zastepuje Kydrynskiego. Szczeg, zapadł mi w pamięci utwór śpiewany przez Grażynę Auguścik. Przecudnej urody...Eh, tylko dlaczego po 1.00 w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 09:18 > Potrafi ze zwykłego zastępstwa stworzyć magiczne 2 godziny. Zgadzam się i muszę przyznać że czekam kiedy MK wyjeżdża i p. Mariusz ma zastępstwo. Tylko że przeważnie zaczynam słuchać 5-10 minut po 0.00 i dlatego nie znam wykonawczyni -DZIĘKUJĘ za informację. Przekonałem się nawet do Teraz Polskie słuchając audycji z Obywatelem G.C. w roli głównej. Szkoda że p. Mariusz nie dostał Moje Miasto Nocą np. za p. Szydłowską, ktoóra ma - moim zdaniem -za dużo godzin na antenie. Dobrze że chociaż te zastępstwa za MK są pewne. Może od wrześnie p. Mariusz dostanie coś o normalnej porze... Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 04.08.05, 14:05 Ten utwór na powitanie to "Eye In The Sky" z repertuaru Alan Parsons Project. Dawniej Mariusz często się witał fragmentem "Entangled" Genesis. Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Mariusz Owczarek 25.08.05, 00:42 Dziś znów Pan Mariusz... i znów Jonatha Brooke, tylko czemu wnigdzie nie ma JeJ płyt??? A może są??? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 25.08.05, 14:26 yacy napisał: - i znów Jonatha Brooke, tylko czemu wnigdzie nie ma JeJ płyt??? A może są??? Mało prawdopodobne. Pewnie dystrybutorzy wychodzą z założenia, że kiepsko by się sprzedawały i nie sprowadzają ich do sklepu. Znaleźć jakiś «płytowy wynalazek» w zwykłym sklepie muzycznym to rzadkość (choć ostatnio np. znalazłem płytę młodej Norweżki Karin Park pt. "Superworldunknown" - byłem tak zszokowany, że taka płyta jest do kupienia w polskim sklepie, że aż wyłożyłem na nią 69.99 PLN. Ale generalnie znaleźć tego typu płytę to fenomen). Regały zawalone są za to płytami wykonawców typu U2 czy R.E.M. albo składankami w rodzaju "Eska Summer Hits". Ogólnie kicha, choć rozumiem, że tak jest, bo pewnie takie płyty dobrze się sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Owczarek zamiast Gitarą i Piórem 29.08.05, 02:19 W piątek prowadził noc pokoncertową w Trójce przez 6 h, a dziś zastępuje Deblessema po 2:00. Stali słuchacze GiP nie powinni jednak narzekać, bo p. Mariusz przyniósł ze sobą m.in. płyty Turnaua i Lubomskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Owczarek zamiast Gitarą i Piórem 26.01.06, 00:35 dzisiaj znów pięknie gra zamiast MK. Jonatha, Sarah, Cyndi, teraz Lubomski a przed chwilą Zaucha. Naprawdę pięknie. I oby tak co tydzień... a na stronie Trójki nie ma Go nawet w "LUDZIACH"!!! Przy okazji polecam nową CYNDI LUPER naprawdę świetna. No i ten duet z Sarah ... A w dodatku jest to dual-disc czyli CD i DVD na jednej płycie. Ciekawostka czy już powoli norma? Trochę się rozpędziłem. Stop . Wracam do pracy. Szkoda że Pan Mariusz do 2-giej, bo ja siedzę do 4-5-tej. Odpowiedz Link Zgłoś