Dodaj do ulubionych

Doceniłem Paradowską i Żakowskiego

04.08.05, 09:58
O ile nie znoszę Paradowskiej i Żakowskiego, to słuchając ich radiowych
wystąpień wkurza mnie to co mówią.
Gdy słucham Lizuta, niestety nie mogę przebić się przez to jak mówi. Jest
beznadziejnym dziennikarzem radiowym. Zresztą w dawnych czasach, gdy
występował w tokoclock było to równie nieudane.
Więc pytanie CZEMU??? Wolę Paradowską codziennie, nic Lizuta raz w tygodniu!!!
Obserwuj wątek
    • antediluvian Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego 04.08.05, 10:11
      Ja tam bym sie cieszyl jakby Janine zastapil :]
    • Gość: rgb Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.ssmb.com 04.08.05, 11:05
      >Więc pytanie CZEMU??? Wolę Paradowską codziennie, nic Lizuta raz w tygodniu!!!

codziennie???? przesada... raz w tygodniu jest az nadto

Co do Lizuta - to jest on dla mnie dosc bezbarwny i nudny...

pozdrawiam
      rgb
    • Gość: Lelekl Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:12
      Dylemat typu Tymiński czy Lepper
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego 04.08.05, 15:46
        A ja bym wolał żeby Lizut zabił Paradowską i Żakowskiego z zazdrości. A potem
        żeby go skazali za to na dożywocie. Ech marzyciel ze mnie.
        • bladatwarz Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego 11.08.05, 04:16
          doctorkidlerbuldog2 napisała:

> A ja bym wolał żeby Lizut zabił Paradowską i Żakowskiego z zazdrości. A potem
          > żeby go skazali za to na dożywocie. Ech marzyciel ze mnie.

Ale marzenia sie czasem spelniaja. :)
      • Gość: słuchacz Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:17
        Dylemat jes inny:profesjonalizm czy żenujące badziewie medialne.W sezonie
        ogórkowym Lizut też redaktorzyna.Ha ha ha.
    • Gość: opelek Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:53
      P.Paradowska mówi rozwlekle ale przynajmniej nie jest stronnicza t.z. nie
      komentuje wypowiedzi po swojemu i komentarze zostawia sluchaczom a P.Żakwski to
      facet o cięzkiej wymowie ,redaktor który łapie powietrze i nie sklada zdań.
      Mimo to jest dociekliwy i potrafi wydusic dużo od tych psełdo
      polityków.Obydwoje jednak są OK. Natomiast P Durczok P CZajkowska to
      dziennikarze b. stronniczy ,przeszkadzaja w odpowiedzi które sami zadają i od
      razu widac za kim trzymaja -nie powinni być dziennikarzami to zwykłe plociuchy
      • Gość: słuchacz Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:25
        Zgadza się,profesjonaliści czasem są nie lubiani ale to co potrafią zasługuje
        na uwagę.B.Czajkowska to narcystyczna dewiantka zakochana TYLKO w własnych
        poglądach,prowadzi monologi nie zważając na zaproszonego gościa,że jej jeszcze
        z telewizorni nie pogonili ale jaka firma tacy pracownicy.Redaktor Pakosińska
        rzekła by "żenła"
    • Gość: Siata Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.galileusz.3s.pl 12.08.05, 08:40
      Sory Opelek, o red. Parandowskiej z pewnością można powiedzieć dużo dobrego,
      ale na pewno nie to, że jest obiektywna. Pozdrawiam
      • Gość: wk Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:31
        mógłbym powiedzieć,że Paradowska jest ładna,elegancka,ma miły głos,ale,że jest
        obiektywna - to przesada
        • Gość: lex Re: Doceniłem Paradowską i Żakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:28
          Jak ktoś jest fanem "Bigosowej"z Limanowej Gawryluk lub bezbarwnej parafianki
          Kolendy-Zalewskiej to tak myśli.
          • doctorkidlerbuldog2 KIDLERLEX 13.08.05, 13:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka