Gość: radioświr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:13 pytam grzecznie czemu ktos zdjal moje watki chyba mam takie samo prawo wypisywac tu swoje zdanie jak inni - gazeta wyborcza tak walczy o demokracje, a na swoim portalu to co bialorus ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyświr DLATEGOOOOOOOOOO????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:23 Koleś, jak ktoś słusznie zauważył, urodziłeś się sto lat za wcześniej. Dla Ciebie to tylko Radio Kosmos. A więc sruuu na furę i wio w górę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misza.patiomkin Re: DLACZEGO????????????????????? 04.08.05, 10:56 Gdybyś opisal te wszystkie stacje w jednym watku, pewni by Ci nie zdjeli. A tak, zalozyles od groma oddzielnych watkow i cos im nie pasowalo. Mnie to wisialo i nie przeszkadzalo, a Twoje opinie choc nieco chaotyczne byly trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: DLACZEGO????????????????????? 04.08.05, 11:30 Też nie rozumiem, dlaczego skasowano Twoje wątki. Chyba komuś rozum odebrało jeżeli z radiowego forum wyrzuca "radiowe" wątki. Nie wszyscy na tym forum to sfiksowani frustraci, którzy forum traktują jako ujście dla swoich kompleksów. Mam nadzieję, że administrator wytłumaczy dlaczego usunął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluesmanniak Re: DLACZEGO????????????????????? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 04.08.05, 12:00 technicznie te 20(?) watkow wygladalo jak spam - jako admin tez bym sie znerwil, lista watkow wygladala strasznie :) zaloz nowy pt. 'radio-przewodnik po w-wie' i wrzuc tam wszystkie opisy, wtedy powinno sie uchowac... Odpowiedz Link Zgłoś