Dodaj do ulubionych

Ratujmy naszą RDST

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 18:41
O zmianach w Radiostacji napisano juz wiele bardzzo wiele i wiele łez wylano
nad głupotą i wszech obecną komercją.Mam propozycje zbierzmy się pokażmy że
nie chcemy zmian pokażmy czym dla nas jest RDST nie chcę aby była ona kolejną
zetką czy wawą. Co na ten temat myślicie i czy warto czy klamka zapadła.RDST
a właściwie jej duch jej charakter przestał istnieć bezpowrotnie czy może
dadzą coś nasze protesty może zrozumieją że nikt takiej radiostacj nie chce.A
tak na marginesie może ktoś z was zna meila tego tam Sławka?????
Obserwuj wątek
    • Gość: mali_bu Re: Ratujmy naszą RDST IP: 195.114.189.* 23.08.02, 22:13
      ja znam wiele maili, ale do Sławka nie znam
      • Gość: chlorofil Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.biezanow.net 24.08.02, 13:38
        s.assendi@radiostacja.pl
        s.assendi@rrm.com.pl

ale nie spodziewaj sie raczej odpowiedzi od tego pana
    • halusa Re: Ratujmy naszą RDST 27.09.02, 19:44
      Szukam kontaktu z marianem0509 buntownikiem z Radiostacji. Nie udało mi się
      zapamiętać jego komórki gdy przerwał rozmowę na temat generacji nic w
      Radiostacji 26 września. Dzisiaj desperat dokuczał Andrzejkowi i spotkał się z
      odporem rówieśników? Mimo swej 50 podobnie jak Marian chcę wykrzyczeć oddajcie
      mi naszą Radiostację!
    • Gość: mk Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.ltk.com.pl 27.09.02, 20:25
      Gość portalu: Armand napisał(a):

> Mam propozycje zbierzmy się pokażmy że
      > nie chcemy zmian pokażmy czym dla nas jest RDST nie chcę aby była ona kolejną
      > zetką czy wawą. Co na ten temat myślicie i czy warto czy klamka zapadła.RDST
      > a właściwie jej duch jej charakter przestał istnieć bezpowrotnie czy może
      > dadzą coś nasze protesty może zrozumieją że nikt takiej radiostacj nie chce.

Możecie im nagadać. Przeciez to prywatna stacja, ktora chce zarabiac szmal.
      Chcą mieć sluchalność i odpowiednią, ich zdaniem, playlistą juz faszerują
      komputerki. Protesty mają równie głęboko, co Laskowski & co.
      Jako sluchacze macie tylko jedno wyjscie - przestawic radyjko na inną
      stację

mk
      • Gość: Niech Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 11:05
        Ja teraz nie bede szukal po skali tylko odtwarzal moje MP3jki. Ale 3 lata temu
        moja Pani kupila mi w prezencie niezle radyjko do mojej wiezy. Czy Kissassendi
        mi zwroci kase?
      • Gość: halusa Re: Ratujmy naszą RDST IP: 194.204.148.* 04.10.02, 10:10
        Nie mogę przestawić radyjka na inną, bo za RDST jest już tyko ściana.
        Nienawidzę wiadomości i zegarynki, a otwieranie okna na swiat szerzej niż
        pogoda na Gubałówce czy widoczność na połoninach, jak to robi się obecnie, mnie
        odstręcza od słuchania. Mantry mongołów łagodziły moje dolegliwości
        klimakteryjne, a z makakofonii miałam taki fun ... i komu to przeszkadzło? Niby
        obecna ramówka nie jest przeznaczona dla słuchaczy w moim wieku, ale nadal
        słucham. Sama nie zadzwonię z bluzgami, ale popieram dywersję Mariana0509,
        który nie pozwala Andrzejkowi utrzymaywać iluzji, że w trakcie audycji może
        odbierać rozmowy telefoniczne bez cenzury!
        • Gość: sito oka nie okna /na swiat/ IP: 62.181.188.* 04.10.02, 16:17
          • halusa Re: oka nie okna /na swiat/ 17.10.02, 15:33
            nie wymądrzaj się, gdy dawniej były wiadomości to otwierali okno na Gubałówkę i
            Bieszczady i nie pyskój bo jestem dwa razy starsza i mogłam ogłuchąć od metalu!
            • bronek_ Re: oka nie okna /na swiat/ 18.10.02, 09:42
              eee... tak dlugo to ludzie nie zyja
              i od kidy to wiek obliguje do posiadania racji
    • Gość: Armand Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 08:13
      Jeśli szukasz mariana0509 może tu go znajdziesz
      www.abstynenci.org/index.php to alternatywne forum dla byłych słuchaczy
      Radiostacji.Pozdrawiam
      • buh Re: Ratujmy naszą RDST 01.10.02, 10:58
        na abstynentach go nie znajdziesz.
        nie ma tam takiego.
        • Gość: obi Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.waw.cdp.pl 02.10.02, 16:10
          W październikowym numerze "City Magazine" (bezpłatna gazeta w dużych miastach:
          kina, kawiarnie, itp. miejsca) sporo piszą o kulisach konfliktu w Radiostacji.
          Polecam lekturę.
          • Gość: halusa Re: Ratujmy naszą RDST IP: 194.204.148.* 04.10.02, 10:13
            W gminie Kraków magazyn nie chodzi po city, proszę o streszczenie po nazwiskach
            i po pyskach!
            • Gość: Niech Re: Ratujmy naszą RDST IP: 217.197.165.* 04.10.02, 10:52
              W gminie Krakow magazyn chodzi po city jak sie patrzy.
              • Gość: labeonm o Marjanie IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 04.10.02, 15:55
                o całym tym Marjanie można przeczytać właśnie wpiśmie CITY, więc lepiej je
                zdobądźcie. Cóz, ja go ostatnio widuję na radioforum.vps.pl - a poza
                tym to on jest 505 a nie 509...
                • kalor_god Re: o Marjanie 06.10.02, 00:44
                  labeonm to marjan ja by ktos z Panstwa nie wiedzial.

typek zbiera szlify w budowaniu wizerunkow publicznych. uczy sie na sobie.
                  wykorzystuje do tego darmowy czas na antenie notorycznie sie na nia
                  dodzwaniajac i sprzedajac swoja wizje swiata.

to co ja robie w tej chwili to tez budowanie wizerunku tegoż..
                  czapki z głow, mili panstwo.
                • halusa Re: o Marjanie 18.10.02, 09:10
                  Zadzwoniłam wczoraj pod 505, u sekretarka uderzył mnie proboszczowski ton
                  Andrzejka... cóż widocznie pary upodabniają się do siebie. Forum jest OK, czy
                  nie wpuszczacie obcych? bo nie sposób się zalogować. Za to pomieszczenia innego
                  forum: www. gitarka.pl okropnie zakurzone, nawiedza go czasem duch Makaka a
                  towarzystwo takie sobie.
    • Gość: Gangsta Oridżinal o Marjanie c.d. IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 07.10.02, 19:58
      adres maryjana:

maryjanofonia@o2.pl

błogosławieństwo dla Kalora za darmową reklamę
      • Gość: opserwator Re: o Marjanie c.d. IP: *.chello.pl 08.10.02, 11:04
        mrjn: daleko zajdziesz, wszystko potrafisz sprowadzic do wspolnego
        mianownika: "marjan", pamietaj jednak, ze czasami kogos mozesz zdenerwowac, a
        powinienes wiedziec ze cos takiego jak anonimowosc w internecie nie istnieje
        • halusa Re: o Marjanie c.d. 17.10.02, 15:41
          nie strasz, jestem mamąpiotrkazbieżnośćimionprzypadkowa i od miesiąca robię z
          siebie małpę szukając mrjna, ale zwykło się mowić o ozzim kocham go jak syna!
          Nawiasem mówiąc szukany przeleżał się w mojej skrzynce bo nie umiałam go
          odebrać. No cóż muszę jakoś odreagować katując się obecną radiostacją...
          • bronek_ Re: o Marjanie c.d. 18.10.02, 09:48
            ???
    • bakalarz Re: Ratujmy naszą RDST 09.10.02, 23:24
      Popieram wszelkie akcje protestacyjne. Póki co jedynym posunięciem mającym
      świadczyć o nieakcteptowaniu zmian w RDST było usunięcie jej z programatora. To
      niewiele.
      • Gość: turtle Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.com.pl 10.10.02, 15:13
        a ostatnio rano w niedziele był Jacek Harwryluk o poranku i był to dla nie
        bardzo pozytywny szok. reszta bez zmian - kwas i obciach.
        • bakalarz Re: Ratujmy naszą RDST 10.10.02, 23:46
          Hawryluk to Kaczkowski początku wieku! Mój ulubiony dziennikarz muzyczny. Jeden
          z niewielu ludzi, którzy potrafią mówić i pisać o muzyce z pasją i pomysłem.
          Mistrz słowa.
      • halusa Re: Ratujmy naszą RDST 17.10.02, 15:45
        zobacz dzisiaj, reklamuje się Andrzejek. Nie lubię go bo na żywo skopał mrjna w
        chórze aprobaty kolesiów z kulis. Ale kto mu to powie, że jego wesołkowatość
        razi przy tej żałobie?
        • bronek_ Re: Ratujmy naszą RDST 18.10.02, 09:58
          w ostatniej POLITYCE juz skopano mu tylek (andrzejowi) moze nie w zwiazku z
          sytuacja w radiostacji. Nie jest tam napisane o kogo chodzi, ale kazdy kto zna
          audycje andrzeja... POLITYKA nr 42, 19.10.02, s.56, niskie loty "Ptasie radio"
          • Gość: MACEO GANGSTA MARJAN JESZCZE RAZ! MARJAN JESZCZE RAZ! MARJAN BOG IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 28.10.02, 19:43
            MARJAN I ŚWIAT TO JEDNO!
            MARJAN NIECH ŻYJE NAM!
            • Gość: Niech ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 21:35
              Ty tez byles w teatrze? Daleko zwiales.
    • Gość: Aggg Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 19:08
      Jazzman is ok, ciekawe czy gdyby Wam zależało na pracy w RDST, to byście
      pozwalali na wszystko na antenie słuchaczom, zapewniając sobie niechybne
      zwolnienie. A co do protestu to popieram w 100%
      • Gość: maceo gangsta Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 30.10.02, 15:19
        Pytanie brzmi, czy by nam zależało na pracy, jakby naszych kolegów wychrzanili
        z tejże pracy, słonko
        • kalor_god Re: Ratujmy naszą RDST 30.10.02, 21:57
          marjan, prosze nie brnij w to
          • Gość: marten Re: Ratujmy naszą RDST IP: 217.8.167.* 31.10.02, 09:22
            kalor - daj spokoj, ignore it... bo to juz nawet nie mozna napisac ignore him
            • Gość: maceo gangsta Marten zna angielski, a Marjan ma go w d...ie IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 31.10.02, 16:10
              • Gość: Niech Co jest? IP: 217.197.165.* 31.10.02, 16:16
                Pryciagneliscie za soba na to forum jakiegos syfa. A skoro jest wasz to zrobcie
                z tym jakis porzadek.
                • Gość: Niech IP: 217.197.165.* IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 31.10.02, 17:39
                  Niechu, mam Twój IP. Sformatuję Ci dysk, co?
                  • Gość: Niech Re: IP: 217.197.165.* IP: 217.197.165.* 31.10.02, 18:00
                    Ty rzeczywiscie jestes zwyklym pojebem. No to sobie pogadalismy. Pa.
        • Gość: k8_12 Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 21:59
          wez Ty się Marek, Piotrek, Mariusz, Marian zdecyduj na imię, bo tak trudno
          trochę
          • kalor_god Re: Ratujmy naszą RDST 02.11.02, 21:02
            stompasz po cienkim lodzie, marjanie

i dementi: marjan nie jest nasz
            • Gość: k8_12 Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 17:16
              i nie tylko
        • Gość: Aggg Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 21:09
          SZczerze to bardzo mnie to boli, uwielbiałam Makakofonię, Podwodną Amerykę,
          Dzikie Pola, Zgrzyt itd. Pozotaje tylko froy w Jazz Radiu, ale to nie to samo :(
          • Gość: k8_12 Re: Ratujmy naszą RDST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 18:41
            co ciekawe lubiłam to samo co TY;) Jazz radio jest dziwne, ludzie tam mają
            nieradiowe głosy
    • Gość: marjan Już wkrótce ruszy oficjalna strona Maryjanofonii! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 07.11.02, 20:15
      • Gość: k8_12 Re: Już wkrótce ruszy oficjalna strona Maryjanofo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 20:47
        i co? jesusmaria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka