Dodaj do ulubionych

,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA..."

IP: *.pl 18.07.01, 22:26
Ostatnio pojawiła się nowa płyta Michała Żebrowskiego pod zastanawiającym
tytułem: ,,Lubię kiedy kobieta". Ciekawe. Zauważywszy plakat nie mogłem pozby ć
się problemu co takiego Żebrowski chce od kobiet. mając wielce kosmate myśli
pobiegłem czym prędzej do mojej nażeczonej z nadzieją, iż żebrowski naprawdę
lubi ,,ostrą jazdę bez trzymanki". Odpowiedź była tyleż zaskakująca co szczera:
jak to co lubi? lubi jak kobieta ładnie tańczy. Tak, tak oczywiście można
wierzyć, że lubi jeszcze dobrą kuchnię i romantyczne wiersze. Ja jednak patrząc
na pobladłą, zniszczoną tważ aktora, wyzierającą z czarnego plakatu jestem
pewien, że Żebrowski najbardziej lubi jak kobieta poda mu rano kefir, Alka
Seltzer i zabierze gdzieś te hałaśliwe białe myszki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wrecker Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.starnet.pl 18.07.01, 22:58
      Swoja droga, co za beznadziejna plyta !
      pozdrawiam
      • Gość: Wrecker Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.starnet.pl 19.07.01, 18:57
        No no... coz powiedziec, zazdroszcze p. Zebrowskiemu fantastycznych
        fanatycznych wielbicieli... A swoja droga nie spodziewalem sie takiej erudycji
        u admiratorow talentu p. Michala.

• Gość: Lewus Jesteś chujem, ALLEMANI IP: 172.24.1.* / *.chello.pl 19.07.01, 01:54
      Pisanie takim tonem, taką manierą (kefir, alka seltzer) - jest najgorszym ze
      skurwysyństw; ubeckim, kapusiowatym, szczurzym sykiem zza winkla.

Zaskoczę, cię kutasie - Żebrowski nie pija alkoholu.

Na tle twojego bełkotu moje tutaj bluzgi są arcydziełem myśli i lietartury
      (cwelu, w morde jabany).

Szkoda jedynie, że nie znam twojego obsranego nazwiska i imienia - napisałbym
      wtedy, że jesteś bękartem, bladym na twarzy z powodu zaawansowanego HIV'a
      zdobytago w trakcie czyszczenia hemoroidów przez drugiego homoseksualistę - i
      wysłałbym to twojej matuli.
      Wtedy byś poczuł moc i wolność słowa.
      Nędzarzu.

Lewus

• Gość: ameba Kultura! IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:43
        Ale kultura na tym forum!
      • Gość: dd Re: Jesteś chujem, ALLEMANI IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:07
        Nie zmienia to faktu ze plyta jest beznadziejna
    • Gość: nołbody Oczywiście, że ALLEMANI jest debilem.I Niemcem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 13:24
      żebrowski jest cool, bo coś robi, a ty zasrańcu tylko komentujesz. Jesteś
      debilem, nie wiem jak to jest po niemiecku.
      • Gość: ameba Re: Oczywiście, że ALLEMANI jest debilem.I Niemcem. IP: 195.117.174.* 19.07.01, 14:42
        Gość portalu: nołbody napisał(a):

> żebrowski jest cool, bo coś robi, a ty zasrańcu tylko komentujesz. Jesteś
        > debilem, nie wiem jak to jest po niemiecku.
        Ale kultura na tym forum!

• lukaszl Re: Oczywiście, że ALLEMANI jest debilem.I Niemcem. 19.07.01, 15:09
          po niemiecku moze byc "Dummkopf"
          ale w tym wypadku nie jest to dobre okreslenie na kolege bo kolega dobrze mowi.
          a zebrowski mowi bo nie umie spiewac i jest cienki.

pozdrawiam

lukaszl
        • Gość: Widoczek Re: Oczywiście, że ALLEMANI jest debilem.I Niemcem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 08:19
          Pisze siem kóltóra a ty sie nie znasz ćwoku. Żebro yest the best ! Reszta jest
          do dupy.
    • Gość: X Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.man.bialystok.pl 19.07.01, 21:03
    • Gość: ALLEMANI Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.pl 22.07.01, 16:46
      Jestem poważnie zaniepokojony niskim poziomem naszego społeczeństwa! przykro,
      że ludzie nie rozumieją, prostej kilku wyrazowej notatki w języku polskim,
      przykre że nie rozumieją beznadziejności rodzimych artystów, i żałosne, że nie
      wiedzą co to jest ALLEMANI (nie ma to nic wspólnego z Niemcami). Żenujący jest
      brak kultury i taktu, czego nie spodziewałem się po Forum Kultury.
      Zadziwiające, że ci ludzie byli w stanie sami zarobić na internet. No cóż
      proponuję wziąć tornistry i udać się do szkoły zanim zrobicie sobie krzywdę. Na
      koniec pragnę pozdrowić rozmówców, również przeciwników potrafiących godnie
      prowadzić dyskusję. Przykre ale stanowimy mniejszość.
      • lukaszl Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... 23.07.01, 09:56
        no pewnie bo gdyby to cokolwiek mialoby miec wspolnego z niemcami to by bylo
        allemegne (po holendersku hyba co?)
        tak mi sie wydaje
        pozdrawiam
        lukaszl
        • Gość: pablo Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 04:38
          ...akurat po francusku - tym niemniej ta plyta to jakis kosmiczny bzdet;
          pretensjonalny, smetny i bez polotu. po prostu gniot.
          • Gość: julianna Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: 213.25.97.* 17.08.01, 13:02
            Dlaczego gniot bo Zebrowski nie spiewa czy tez dlatego ze kiepsko na zdjeciu
            wyszedl. Teksty na plycie to gniot czy muzyka ? Wyjasnijcie prosze :)

Gość portalu: pablo napisał(a):

> ...akurat po francusku - tym niemniej ta plyta to jakis kosmiczny bzdet;
            > pretensjonalny, smetny i bez polotu. po prostu gniot.

• Gość: dd Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:09
              To jak wyglada Zebrowski malo mnie obchodzi,piosenki bylyby niezle gdyby on nie
              semplenil w kazdej z nich
              • Gość: nikt Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.kopernik.gliwice.pl 24.08.01, 22:14
                rzebro jest do kupy
            • Gość: ANN Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: 10.40.42.* 19.08.01, 20:44
              Gość portalu: julianna napisał(a):

> Dlaczego gniot bo Zebrowski nie spiewa czy tez dlatego ze kiepsko na zdjeciu
              > wyszedl. Teksty na plycie to gniot czy muzyka ? Wyjasnijcie prosze :)
              >
              > Gość portalu: pablo napisał(a):
              >
              > > ...akurat po francusku - tym niemniej ta plyta to jakis kosmiczny bzdet;
              GDYBY ODROBINA ZNAJOMOŚCI LITERATURY POLSKIEJ... TAM SA TEKSTY, KTÓRE NIEKTÓRE
              (OPODKREŚLAM NIEKTÓRE I ODROBNĘ INTELIGENTNE) DZIECI ZNAJA ZE SZKOŁY
              PODSTAWOWEJ... NP. "NIEPEWNOŚĆ'' MICKIEWICZA...
              > > pretensjonalny, smetny i bez polotu. po prostu gniot.
              >

• Gość: pablo Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.softlab.com.pl 21.08.01, 19:57
              mowie o utworach bo to plyta a nie album ze zdjeciami
        • Gość: pd Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... IP: *.uia.ac.be 30.07.01, 19:03
          lukaszl napisał(a):

> no pewnie bo gdyby to cokolwiek mialoby miec wspolnego z niemcami to by bylo
          > allemegne (po holendersku hyba co?)
          > tak mi sie wydaje
          > pozdrawiam
          > lukaszl
          nie po holendersku ani w jezyku flamandzkim (dutch) tylko po francusku
          ps CHYBA, A NIE HYBA
          • lukaszl Re: ,,LUBIĘ KIEDY KOBIETA... 31.07.01, 09:37
            ups, nie wcisnelo sie "c"
            czasem nie lapie bo duzo kopiuje

lukaszl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka