Gość: cecylia IP: 195.245.217.* 26.08.05, 14:25 Wczoraj po 15.00 usłyszałam nowego singla tego zespołu! A Trójka co? Gra Beatę Kozidrak, bo, co..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszu a dlaczego przeszkadza Ci Beata? 26.08.05, 14:44 ...a dlaczego by nie miała grac? I tak jest odważniejsza od Zetki czy Rmfu, gdyż nie czeka, az nowa piosenka Beaty stanie się hiciorem. Za to cenię Trójke, mimo koszmarnej rotacji To po 1) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Franz Ferdinand w Trójce wcześniej niż Jedynce! 26.08.05, 14:45 ,,,a Franz Ferdinand wybrzmiał w Trojce wcziraj, zaraz po 23.00. Więc tak nie psiocz... To po 2) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon.cole Re: Franz Ferdinand w Trójce wcześniej niż Jedync 26.08.05, 15:00 I to wczesniej o kilka dni. Trojka gra go conajmniej od poniedzialku 22. sierpnia. "Do You Want To" bylo singlem tygodnia w Programie Altenatywnym Agnieszki Szydlowskiej. Mozna sprawdzic w tackliscie audycji :P Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Halo!!! Cecylio... 26.08.05, 19:11 Hmmm, Cecylia zamilkła. najlepiej postawić jakiś zarzut, gorzej już z jego potwierdzeniem. Tak postepują zazwyczaj gazety tabloidowe, brukowe. A nie podejrzewam, że tutejsi forumowicze ( z Cecylia na czele) sa ich czytelnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia Re: Halo!!! Cecylio... IP: *.polskieradio.pl 31.08.05, 15:27 zbyszu, mało rozgraniety. Chodzi o to, że Trójka męczy Bajmem nie do wytrzymania o każdej porze. Reszta to rodzynki, jak w cieście za komuny, czyli raz na długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pefendorf Re: Halo!!! Cecylio... 31.08.05, 21:23 a w ogole to mogli by grac nie tylko single bo zarzyguja najlepsze nawet kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: Halo!!! Cecylio... 01.09.05, 00:08 Pozwól, że odezwie sie nierozgarnięty. Raz na jakiś czas, czyli 2x dziennie możemy w Trojce posłuchac w tym tygodniu min.: - Coldplay "Fix You" - The Killers - All These Things That I've Done - Stereophonics - "Dakota" - Simple Minds - "Home" - Gorillaz - "Dare" Rzeczy nie do usłyszenia w innych stacjach, ponieważ to jeszcze nie wielkie przeboje. Na dzien dzisiejszy nie znajdę za dnia lepszego radia, które czasem zagra bardzo przyjemnie. Fakt - istnieje problem "zażynania" nawet dobrych kawałków, ale na ten temat poświeciłem już wiele postów. Nie będę się powtarzał. Najwygodniej być wybitnym malkontentem, narzekać na rzeczywistośc wokoło i mieć wszystko w d....! Miłej nocy Cecylio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Halo!!! Cecylio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 02:32 w dodatku, że nowy Ferdynand to nie rewelacja (c.d. "Take Me Out") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Forum Re: Halo!!! Cecylio... IP: 83.238.168.* 01.09.05, 21:38 Tych kawałków, nawet jeśli zostaną wielkimi przebojami, RMF i tak nie będzie grało, bo są zbyt ambitne jak dla targetu a i zespoły takie jak Stereophonics czy Coldplay nie pasują do Mandaryny, która jest ostro promowana przez RMF (Radio Muzyka Fatalna). Jeśli dla RMF nowe U2 nie pasuje do playlisty, to ja już nie mam pytań... Odpowiedz Link Zgłoś