Dodaj do ulubionych

Bursztynowy Słowik dla "Piaska"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:08
HAŃBA! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: flufferka O BOŻE! POZIOM MANDARYNY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:15
      został osiągnięty...

religiapokoju.blox.pl/
      • elfhelm Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna 04.09.05, 22:54
        "Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna"

Poziom widzów tvn sięgnął dna
        • Gość: Mti Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:19
          > "Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna"
          >
          > Poziom widzów tvn sięgnął dna

Podejrzewam, że wiele osób (w szczególności fanów M.) głosowało z chęci
          wsparcia itp., bo faktycznie był to wyjątkowo nieudany pokaz, coś bliżej Idola,
          niż festiwalu.

Natomiast Doda mnie zaskoczyła - ta piosenka, jak wcześniej ją słyszałem z
          teledyskiem, jakoś w ogóle mi się nie podobała, ale w wykonaniu na żywo zyskała
          bardzo. I choć bardziej trafiała do mnie Flinta, to wygraną Virgin też
          zaakceptować jako zasłużoną.
          • elfhelm Doda ok 05.09.05, 00:14
            chociaż piosenka "O mnie się nie martw" należała do łatwych.
            Ale ta Mandaryna...
            • Gość: m Re: Doda ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:29
              a czy doda nie grała z play-backu????
              chyba jednak tak...
              • Gość: QWERTY Re: Doda ok IP: 82.177.111.* 05.09.05, 08:44
                nie grala z plejbeku na 99%, ten jeden procent zostawiam na wszelki wypadek -
                może, poza tym że świetnie śpiewa, jest też dobrą aktorką...nie, moim zdaniem
                było LIVE. ale ten Majdan musi być teraz dumny,hmmm
                • Gość: ciechanów Piasek do doopy. Doda doopa z fajnym głosem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:15
                  • Gość: kuppa na festiwalach-konkursach nie spiewa sie z playbac IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:54
                    ku:)
            • mike-great Pie-prze-nie Orange'a !!! 05.09.05, 08:10
              Przeczytajcie teks poniżej - najlepsze jest hasło, że Warszawa to kulturalna
              stolica Polski - he, he - co za bałwan to pisał??? I to na oficjalnej stronie
              idea. Notabene - jak się chcecie dostać na koncert Stinga z www.orange.pl to
              nie liczcie na sms'a z potwierdzeniem upoważniającym do odebrania bezplatnych
              biletów - to nie działa! a forsa za sms'a skasowana... No comments.

Orange zaprasza na koncert Stinga

Orange zaprasza na bezpłatny koncert Stinga dla Klientów Idei i ich przyjaciół
              24 września, Tor Służewiec

“I am pleased to be back in Poland. I was last in Warsaw in 2001 on the Brand
              New Day tour and look to forward to performing to an enthusiastic audience in
              the country’s cultural capital again” - Sting
              (“Bardzo się cieszę mogąc znów być w Polsce. Ostatni raz byłem w Warszawie w
              2001 podczas trasy koncertowej albumu Brand New Day i nie mogę się już doczekać
              zagrania jeszcze raz dla tak entuzjastycznej widowni w kulturalnej stolicy
              kraju”)

• Gość: anglista Re: Pie-prze-nie Orange'a !!! IP: *.icpnet.pl 05.09.05, 09:03
                country to także oznacza wieś
          • Gość: xtrin Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:30
            Gość portalu: Mti napisał(a):

> Podejrzewam, że wiele osób (w szczególności fanów M.) głosowało z chęci
            > wsparcia itp., bo faktycznie był to wyjątkowo nieudany pokaz, coś bliżej Idola,
            > niż festiwalu.

Ze glosowali nie na piosenke i wykonanie to zgoda. Ale poziom Idola?!? Przeciez
            z Idola wlasnie jest najlepsza Twoim zdaniem Flinta, z pozostalych uczestnikow
            do finalu Idola zakwalifikowaliby sie pewnie Kijanski i ewentualnie Doda.
            Mandaryna nie przeszlaby wstepnych castingow. Wokalnie (a inaczej nie sposob
            porownywac) to Idol stal ze dwie klasy wyzej niz ten festiwalowy konkurs.
          • Gość: Elvira Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:44
            A mnie się wydaje, że ten wynik nie był do końca uczciwy i nie zdziwiłabym się,
            gdyby wyszło na jaw, że maczał w tym paluchy pan Wiśniewski wzruszony błazenadą
            żony. Zresztą przy odczytywaniu wyników, Mandaryna została zwyczajnie
            wygwizdana przez sopocką publiczność, więc nie sądzę, by miała aż tylu fanów
            nieobecnych na koncercie, którzy chcieli wesprzeć swoją pozbawioną najmniejszej
            krztyny talentu idolkę. Ja nie oczekiwałam, że Mandaryna zaprezentuje poziom
            wokalny porównywalny np. do Eweliny Flinty, ale myślałam, że zaśpiewa
            przynajmniej znośnie. Niestety, okazuje się, że mp3 krążące w sieci nie było
            żadną próbą zdeprymowania osiągającej zawrotny sukces wokalistki, tylko
            zwyczajnym pokazaniem prawdy. Myślę, że ten kto te nagrania udostępnił, oddał
            nam wszystkim wielką przysługę, ponieważ pokazał jak Mandaryna nabijając ludzi
            w butelkę robiła ogromne pieniądze. Płyty sprzedawały się w porażającym wręcz
            nakładzie, a prawda jest taka, że śpiew który można było tam usłyszeć nie był
            tak naprawdę śpiewem Mandaryny. W Sopocie pokazała, że nie ma absolutnie
            żadnych umiejętności wokalnych, a wręcz jest wokalnym antytalentem. To doprawdy
            poruszający paradoks, że Złote i Platynowe płyty otrzumują w Polsce "artyści",
            którzy dochodzą do sukcesu nie dzięki talentowi albo chociaż jakimś nawet
            niewielkim umiejętnościom muzycznym, a dzięki pieniądzom i rzeszy speców od
            marketingu i kreacji gwiazd. Morał z tego taki, że mając odpowiednie środki
            finansowe i poparcie ze strony popularnego męża, można stać się
            aktorką/piosenkarką/tancerkę. Nawet jeśli faktycznie jest się żałosnym
            beztalenciem, można w tym kraju zrobić karierę i wyprzedzać w sprzedaży płyt z
            komputerowo zmienionym wokalem Artystów przez duże "A". Jedyne co w występie
            Mandaryny mi się podobało, to łzy na koniec występu świadczące o tym, że
            sama "wokalistka" widzi swój brak umiejętności i niezależnie od tego jak bardzo
            by się starała, talentu nauczyć się po prostu nie można. Skoro sama Mandaryna
            przyznała przed milionową publicznością, że to co zaprezentowała było zwykłą
            żenadą, to ja się naprawdę dziwię, że są ludzie, którzy potrafią jeszcze bić
            jej brawo i wzruszać się tą parodią śpiewania pokazaną w Sopocie. Nikt
            Mandarynie nie kazał nagrywać płyt ani ubiegać się o nagrodę w jednym z
            bardziej prestiżowych polskich festiwali muzycznych. Sama podjęła taką decyzję,
            a jako że jest osobą dorosłą i w pełni władz umysłowych, musiała się liczyć z
            faktem, że prędzej czy później jej brak talentu wyjdzie na jaw. Nie można robić
            kariery na okłamywaniu ludzi. Widocznie Mandaryna wierzyła, że jakoś uda jej
            się dalej brnąć w tym bezczelnym udawaniu, a gdy już zdecyduje się zaśpiewać na
            żywo, to ludzie wzruszą się jej wielką odwagą i docenią ten jakże dzielny krok.
            Tylko jaka to odwaga oczekiwać od wokalistki, żeby zaśpiewała na żywo? Czyż
            właśnie nie tym zajmuje się piosenkarz? Czy mamy teraz bić brawa aktorom za to,
            że "odważą" się wyjść na scenę w teatrze albo kierowcom, że "odważą" się
            pojechać w trasę? Nie popadajmy w jakąś paranoję, bo wkrótce doprowadzimy do
            sytuacji, kiedy więcej wzruszenia zaczną nam dostarczać beztalencia żenująco
            kiereszujący jakąkolwiek formę sztuki, niż prawdziwe talenty, które powinny
            naturalną koleją rzeczy wzbudzać najwięcej emocji swoimi umiejętnościami. Bijmy
            brawo tym, którzy mają odwagę śpiewać dobrze, a nie hochsztaplerom wzbudzającym
            jedynie litość.
        • Gość: Śmiechu warte Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.echostar.pl 05.09.05, 09:42
          Taaaaa A ile sms na to totalne zero i beztalencie wysłał jej pozal się Boże
          mąż?? jestem pewien że przynajmniej 80 %. W polsce nie może być aż tylu debili
          • Gość: Lukkas Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: 194.146.120.* 05.09.05, 09:55
            Zdziwiłbyś się, ze moży ich tylu być. Chociaż, wiesz 90% z tych 80% głosów na
            nia to dziewczynki w ieku 5-15 lat, bo dla nich to taka księżniczka. laka
            Barbie. One jeszcze nie potrafią oceniać niczego poza wyglądem.
        • Gość: kira Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:12
        • Gość: kira Re: Na drugim miejscu uplasowała się Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:14
          doda super mandaryna super i tvn sopot bardzo udany dziekuje za mila
          rozrywke . o to chodzi. wszyscy sie bawimy
      • Gość: EL Re: O BOŻE! POZIOM MANDARYNY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 01:15
        Witam.
        Wszystkim fanom dna artystycznego, jakim jest Marta Wiśniewska, znana również
        jako Mandaryna, polecam adres:

media.putfile.com/mandaryna2
        Nie ma to jak wykonanie "na żywca"!
        Nagranie jest sprzed dwóch miesięcy i jest w 100% prawdziwe.
      • Gość: tester Re: O BOŻE! POZIOM MANDARYNY :) IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 05.09.05, 10:15
        flufferka to inaczej obciągaczka hahaha dobre~!
      • Gość: Kolo Czy Doda i Mandaryna to ta sama osoba? IP: *.bcc.com.pl 05.09.05, 15:37
        Dezinformacja?
      • Gość: ] doda do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:15
        doda nie umie spiewac nie ma to jak mandaryna najlepsza w polsce
    • Gość: T.T. Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:15
      Bezgłosie śpiewa najpiękniej!
      • mike-great Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 05.09.05, 08:11
        Ciekawe jak on przekonał Ewkę Bemkę?
        Prapradziadek mówił "na starej piczy się ćwiczy"...

Gość portalu: T.T. napisał(a):

> Bezgłosie śpiewa najpiękniej!
    • Gość: b. Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 21:24
      piasek ma glos.talent.sluch.i od ponad 10 lat jest na scenie.gdyby nie mial
      glosu.talentu.sluchu.nie zaszedlby tak daleko.

ja go podziwiam.

i ciesze sie z jego sukcesu.
    • teaa Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 04.09.05, 21:37
      Mandaryna to nie tylko brak mozliwosci wokalnych i brak sluchu to rowniez brak
      poszanowania dla sluchaczy. Skoro ona chce zarobic na swoim pseudotalencie to
      po co jej to ulatwiac. A zapraszanie jej na jakiekolwiek imprezy to kolejny
      krok do reklamowania beztalencia w Polsce. Wystarczy nam chyba sejm?
      • Gość: mało inteligientny Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 21:49
        Mandaryna - kocham ją !!!!
        Pozatym czytam Bravo Girl, Tine i Naj.
        • Gość: wyborca Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neta-si.pl 04.09.05, 21:56
          Straciłem wiarę w demokrację.Jeżeli Doda jest pierwsza a Mandaryna druga to
          większość może sie mylić.Aż strach pomysleć o wyborach prezydenckich.
          • kolczyk23 Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 04.09.05, 22:04
            na szczęście jeszcze prezydenta nie wybiera się za pomocą sms-ów
          • Gość: Majka Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 22:53
            To tak, jakby prezydentem zostal Lepper a premierem Giertych....
            • Gość: Marcin Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.chello.pl 04.09.05, 23:04
              Mysle ze odwrotnie Giertych prezydentem a Lepper premietem.
              Jak by festiwal w sopocie byl robiony przez TVP to nie bylo by tam takich
              wykonawcow jak Mardaryna i Doda. Przynajmniej w slowikowym konkursie :)
              • Gość: xtrin Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:33
                Niesmialo przypomne, ze to TVP wyslala Ich Troje na Eurowizje, wiec czemu nie
                Mandaryne po Slowika?
                • Gość: butters77 Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.graf.torun.pl 05.09.05, 09:20
                  Haha, zgadzam sie!:)
                • Gość: wik Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.bg.pw.edu.pl 05.09.05, 09:25
                  taaak, tylko, ze "Ich Troje" mialo 7 miejsce na Eurowizji, do ktorego za diabla
                  nie moga sie nasi kolejni, ani tez poprzedni wykonawcy, uznani przez krytykow,
                  zblizyc
                  (z wyjatkiem oczywiscie Gorniak).
      • Gość: m Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:30
        jest wolny rynek - wolność słowa i wolność słuchu - mandaryna w normalnym kraju
        niezaistniałaby, ale my mamy demokrację:)
    • Gość: Bubu www.ja-pyrdole.da.ru - Zemsta na nauczycielu IP: *.tkdami.pl 04.09.05, 21:52
      Co naprawdę dzieje się w polskich szkołach
      • Gość: bΞLLiCoﻜΞ Re: www.ja-pyrdole.da.ru - Zemsta na nauczycielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:18
        omg, zastanawiam się czy ta klasa rzeczywiscie taka potłuczona czy Ty jesteś
        jakąś wyalienowaną jednostką - to odnośnie strony w temacie
      • Gość: adi Lecz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 01:47
        Nie szkoda czasu, żeby robić tak rozbudowaną stronę o kolegach z klasy ? Taka strona dla jakiejś firmy to parę tysięcy PLN.
    • Gość: DziałaczSamoobrony Mandaryna je de bhest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:01
      ..ja bym jom bryknoł
      • Gość: mi_ja Re: Mandaryna je de bhest IP: 83.238.59.* 04.09.05, 22:55
        ...ale wczesnie sie pomodl zeby nie przyszlo jej do glowy spiewac w trakcie
    • Gość: Oloo11 Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 04.09.05, 22:02
      Mandaryna i Doda to po prostu totalne beztalencia. Ale maja koneksje niezle.
    • Gość: kasia Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno IP: *.bredband.comhem.se 04.09.05, 22:03
      To żaden cud .Facet jest wyraznie "lansowany" przez kogoś.Najlepszy był tzw.
      głos widowni, jak za dobrych komunistycznych czasów "głos ludu."
      • Gość: Oloo11 Re: Dode kompletna kretynka. IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 04.09.05, 22:06
        Szkoda gadac jaki poziom tego festiwalu. A tvn dal totalna plame
      • Gość: gej Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 22:12
        eeeetam, on sie fajnie rusza!
        • heartpumper Piesek, Margaryna, Dupa 04.09.05, 22:17
          Takie pseudonimy powinni sobie nadac, ale jest to raczej vulgus. Zgodne z prawda
          bo wciskaja kit, ale nie zgodne z PC.

--
        • Gość: kasia Re:Oj geju geju IP: *.bredband.comhem.se 04.09.05, 22:20
          Przecież Piasek to facet bez jaj nie słychać to w jego głosie? Głuchy jesteś?
          Albo bierzerz wszystko co się rusza?
          • Gość: obiektywny Re:Oj geju geju IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 22:36
            zazdrośc przez Ciebie przemawia wielkimi literami. głupotą jest twierdzić, iż
            ktoś jest beztalenciem i bezgłosem skoro kapituła najznamienitszych polskich
            osobowości twierdzi, że Piaskowi należy się nagroda.Piasek był najlepszy bez
            dwóch zdań! Śpiewa 'z głębi duszy'i nie fałszuje jak większość innych
            uczestników festiwalu. Chciałbym Ciebie posłuchać na żywca. Założę się, że
            zabrzmiałabyś co najmniej takźle jak Mandaryna z wozu transmisyjnego. Poza tym
            poziom festiwalu był prima, wykluczyłbym tylko Magdę Mołek - choć piękna -
            głupiutka.
            • mike-great Re:Oj geju geju 05.09.05, 08:16
              Piasek BYŁ dobry, ale w mafii, a na Eurowizji dał ciała jak mandarynka mała, i
              wtedy zrozumiał, że nie można chyba wszystkiego robić dla kasy. A teraz znowu
              go kuchennymi drzwiami wprowadzają do "elit"...
              I tak publiczność zadecydowała kto był najlepszy!
              Brawo Doda Elektroda !
              Brawo Vergin !

Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> zazdrośc przez Ciebie przemawia wielkimi literami. głupotą jest twierdzić, iż
              > ktoś jest beztalenciem i bezgłosem skoro kapituła najznamienitszych polskich
              > osobowości twierdzi, że Piaskowi należy się nagroda.Piasek był najlepszy bez
              > dwóch zdań! Śpiewa 'z głębi duszy'i nie fałszuje jak większość innych
              > uczestników festiwalu. Chciałbym Ciebie posłuchać na żywca. Założę się, że
              > zabrzmiałabyś co najmniej takźle jak Mandaryna z wozu transmisyjnego. Poza
              tym
              > poziom festiwalu był prima, wykluczyłbym tylko Magdę Mołek - choć piękna -
              > głupiutka.
          • Gość: nie gej Re:Oj geju geju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 22:37
            Kasiu, nie bierz wszystkiego na poważnie, proszę.
            Nie trzeba być megainteligentem, żeby się zorientować, że poprzedni post był
            ironiczny.
            Bez pozdro
            • Gość: kasia Re:Oj geju geju IP: *.bredband.comhem.se 04.09.05, 23:15
              Nie jestem megainteligentem jak DoDa i tak ten post z przymrużeniem oka
              odebrałam.
      • kina9 Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno 04.09.05, 22:34
        Facet robi wrażenie miłego ale to to rzeczywiście beznadziejne bezgłosie.
        • Gość: obiektywny Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 22:38
          pokaż lepszego w tym kraju,łowco talentów. Mietek Szcześniak jako jedyny? A
          może Michałek W. ze swoją eskadrą?
          • Gość: m Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:34
            towarzysz balcerowicz ma najlepszy wokal.
      • karolinag2 Re: Bezgłosie wygrało - Piasek jestes dno 05.09.05, 10:40
        Ciekawe co by bylo gdyby wygrala Mandaryna he he jeszcze do tego obie nagrody.
        Placki by byly nieprzeciętne:) Oto czego słucha Polska Mandaryny która nawet
        wypowiedziec sie nie umie!!!!!Suuuper!
        Za to burza oklasków dla Simply Red koncert bardzo mi się podobał!!!!!
    • Gość: frausen Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.crowley.pl 04.09.05, 22:16
      Ehhh... Szkoda słów... Totalna żenada... Kolejna legenda obalona... Sopot
      Festiwal zszedł na psy...
      • Gość: obiektywny Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 22:42
        Psy? A kogo chciałbyś tu oglądać Snoop Dogga? Był już w Trójmieście i tak sie
        najarał blantów, że ledwo po scenie śmigał
    • Gość: Sandman Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:21
      Szanowni Państwo z TVN!
      To, co Państwo zaprezentowali w Sopocie nie zasługuje na miano "festiwalu".
      Reklamy nonstop i sms możemy sobie wysyłać na kanałach z telesprzedażą. Jak to
      dobrze (dla miasta przynajmniej), że festiwal TVP się ostał. Mamy nadzieję, że
      najbliższe 5 lat w Państwa towarzystwie szybko upłynie.
      Sopocianie
    • Gość: Mister X Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:22
      No tacy laureaci, jaki festiwal... dla mnie najlepsza była Flinta, ale biedna dziewczyna ma pecha, bo ktoś piszej jej beznadziejne piosenki, w których nie jest w stanie pokazać nawet ćwierci swoich mozliwości, które doksonale widac w coverach, które robi... no ale widać komuś zalezy, żeby sie nie wybiła. Dziwne, że Kaska Nosowska pisze dla Maryli... Sopot jest organizowany chyba tylko po to, że pani Santor miała sie jeszcze gdzie pokazywać do spółki z grubą Bem:) Scorpionsi dali fajny koncert, ale z Wałęsą to jakieś nieporozumienie... czy on musi być wszędzie?...? Simply Red tez musieli wziąć niezłą kasę, żeby chcieli się tam pokazać. A Piasek? No był najlepszy... trudno... :)
      • Gość: Hehehe Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:51
        Wszyscy byli lepsi niż Mandaryna..Jak wczoraj ją słyszałem to doszedłem do wniosku że lepsze odgłosy są w miejscu gdzie skrzypce się stroi:)
    • Gość: Katarzyna jaka? A kto to jest Skrzynecka? IP: *.inetia.pl 04.09.05, 22:49
      Co to za kobieta, jakie ma sukcesy, jakie dokonania?

Bo na przykład pani Paschalska pokazuje się w tv a pan Tik-Tak
      miał kiedyś swój program - dlaczego ich nie było w jury?

Sopocki kicz.
    • Gość: BasiuniaZet Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:50
      <killer>Doda<killer>
      Ludzie gdzie wy macie gust??
      To tyle chcial napisac:), może i wiecej, ale szkoda cookolwiec pisac na temat tej "giazdy"

• Gość: wolki24 ahc ten festiwal:/ IP: *.chello.pl 04.09.05, 22:55
        festiwal taki jak gfusty społeczeństwa.....dno i żenada, mam nazieje że Piaska
        i Mandaryny więcej w tv nie zobacze,;Doda to jest coś .:)))
      • b.angel Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 04.09.05, 22:57
        ale się osłaabiłam.
    • Gość: <killer>Doda<kille Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:53
      <killer>Doda<killer>
      Ludzie gdzie wy macie gust??
      To tyle chcial napisac:), może i wiecej, ale szkoda cookolwiec pisac na temat tej "gwiazdy"

• Gość: vicary Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.toya.net.pl 04.09.05, 22:56
      MARGARYNA-To jest to
      • agastepniak After-Sopot-Party 04.09.05, 23:10
        Kilka dni przed sobotnim Sopotem słuchałam w necie Mandaryny (tak tak, to
        słynne "live") i jeszcze się łudziłam, że może ktoś jej zrobił kawał. Po prostu
        nie docierało do mnie, że ktoś tak pozbawiony słuchu i głosu może w ogóle
        cokolwiek nagrywać albo występować. Wczoraj skutecznie pozbawiła mnie złudzeń
        sama pani M... Co do samego konkursu, stawiałam na E. Flintę (wg mnie najlepszy
        wokal), ewentualnie na K. Kiljańskiego. Nie jestem fanką Dody, ale uważam, że
        całkiem przyzwoicie dała sobie radę (chociaż za przeponę musiała się jednak
        trzymać). Całe szczęście, że dziś śpiewa Mick Hucknall - jakiś smaczny muzyczny
        kąsek po tym dziwnym festiwalu...
    • Gość: gagoo Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:02
      Hańba może nie bo gość przynajmniej śpiewac potrafi i jakis tam słuch posiada...
      Dla mnie najlepsza była Ewelina (zwłaszcza w coverze...) i szkoda że nie ona...
      Ale oczywiście lepiej że Andrzej a nie te dwie "podrasowane" panienki czyli Doda
      i Mandaryna... zwłaszcza ta ostatnia nie bardzo się popisała... Toż to jakaś
      tragedia była jej sluchac... paranoja - kto ją dopuścił do tego gremium????
      • Gość: Dorota Do gagoo IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 05.09.05, 07:02
        Jak to kto a moze co -kasaaaaaaaa :-)).Zapomnieliscie ,ze słynny mąż wystepował
        w tvn "jestem jaki jestem",a ona tez maiała w tym udział.Boze widzisz i nie
        grzmisz!!!!!!! hahah
        A tak swoja droga panienka w niedziele nie była jakos radosna hmmmmm czyzby
        sie wstydziła ciekawe? Ale fajnie ja wygwizdali dzieki wszystkim za to ahhah
    • Gość: marta Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:07
      Ciesze sie ze Piasek wygral te statuetke :) i w koncu Piaska docenili :) Ja
      osobiscie nie jestem Jego fanka:) ale ciesze sie ze wygral :). i wiem tez ze
      jego fani bardzo sie cieszyli ze Ich Idol zostal doceniony. a co do dody to tez
      dobrze choc rowniez nie jestem jej fanka ale ciesze sie:)
      pozdrawiam :)

• Gość: krytyk Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:29
      Brawo!!!
      Andrzej Piaseczny byl najlepszy, zreszta udowadnial to od lat swoja tworczoscia
      GRATULACJE!!!
      • karolinag2 ewentualnie Piasek 05.09.05, 10:48
        No już nie kłóccie sie o to czy piasek dostal zasluzenie czy nie. Lepiej to niż
        Mandaryna:)Jest długo na scenie więc coś tam musi umiec a pani Mandaryna nagra
        dwie płytki ludzie sie znudzą panowie z niemieckiej wytwórni zabiorą manele bo
        nie bedzie już opłacalna i tak sie skończy kariera Mandaryny generalnie bez echa
        tak jak jej kariera aktorska. Simlpy Red byl the best.
    • Gość: Kiepski Polska piosenka nie istnieje w świecie.... IP: *.chello.pl 04.09.05, 23:32
      Nic dziwnego.Lansowane są beztalencia nieumiejące śpiewać.Bez głosu,słuchu,nie
      umiejące sie na scenie poruszać(niekiedy toto ,,tańczy''jak niejaka
      Mandaryna)wyglądające jak ,,marzenie geja''lub ,,lalka barbie''.
      A potem płacz ,ze naszego utworu i wykonawcy nie cenia np na konkursie
      Eurowizji.I ,że Eurowizja to dno i sitowie.A Sopot Festival dwojga imion TVP i TVN ?
      • Gość: Zbychu Chicago Re: Polska piosenka nie istnieje w świecie.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.09.05, 23:42
        Zenada Mandaryna i Doda pomyslcie przynajmniej o wczesniejszych emeryturach
        gdyz jeszcze dobrze nie wystartowalisie a juz trzeba zwijac zagle a Tobie
        Mandaryno Nieboskie beztalencie zajmij sie czyms innym gdyz zwiazek z muzyka to
        ty masz poprzez swojego pedalowatego meza ktory nie dosc ze rabniety to i
        klamczuch,pam,ietam jego slowa na programie u Szoltysika ze Lepper to to i owo
        same inwektywy a teraz spiewa dla tych kryminogennych drani smiec jeden.
    • andre7 Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 04.09.05, 23:38
      I był sobie festival,
      Czas umierać.
    • Gość: jojo Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" IP: *.chello.pl 04.09.05, 23:41
      jakas tragedia.
      piasek? nic specjalnego
      stawialam na kilianskiego ktory chociaz rozumie to, co spiewa w obcym jezyku, a
      nie tak, jak pani mandaryna.
      Doda? nie przepadam, aczkolwiek zaspiewala niezle.

Caly festwial niezle mnie denerwowal. Cale szanowne jury
      Magda Molek prowadzaca festiwal.

eh....
    • Gość: naukowiec 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:57
      Mam kolejny dowod mojej teorii -ludzie glosowali najbardziej za mandaryna i doda
      heheh
      • Gość: michal Re: 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.chello.pl 05.09.05, 00:11
        powiem tyle: ewa bem odwdzieczyla sie piaskowi za duet na poprzedniej płycie i
        zatkała uszy i przymknęła oczy na jego słabiutki wokal, mandaryna wystepem na
        żywo miała udowodnić, że mp3 w necie to fałszywka, ale zrobiła sobie większą
        krzywdę, doda natomiast pokazała, że potrafi śpiewać i ma mocniejszy głos od
        piaska i w skutek tej terapii szokowej na widzach wygrała. nie jest może zbyt
        sympatyczna i wyrafinowana, ale każdy, kto zarzuca jej fałsz musi kompletnie
        nie mieć słuchu. trzeba jej mimo wszystko pogratulować i przestać porównywać do
        mandaryny, którą czym prędzej na wahadłowiec i w kosmos na jakąś odległą
        planetę.

je łe evrynajt aj łonczju, łe je bejbe

pozdrawiam
        • Gość: michal Re: 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.chello.pl 05.09.05, 00:15

a jeszcze, żeby bronić dody po sopocie przypomnę, jak piasek śpiewał
          kiedyś "mocniej mocniej" i "didżej w rękach trzyma twoje sny", a teraz słowik z
          bursztynem...

• Gość: m Re: 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:32
          doda z play backu jechała, z tego co słyszałem, skończ już konika walić.
          • Gość: gość Re: 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.chello.pl 05.09.05, 00:46
            chyba nie wiesz, co to playback albo na ucho najechał ci traktor, wszystko było
            na żywo - inaczej mandaryna zaśpiewałaby z playbacku. doda na żywo potrafi
            śpiewać i to jest największe odkrycie sopotu w tym roku
            • Gość: ja Re: 70 procent ludzkosci to glupole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:42
              większość to był playback - było to słychać
      • karolinag2 Magda Mołek hmm co znią nie tak? 05.09.05, 10:51
        • karolinag2 Re: Magda Mołek hmm co znią nie tak? 05.09.05, 10:58
          Kurcze od pewnego czasu jak Mołek przeszła do TVN i zaczela prowadzic jakies tam
          tok szoły zastanawiam sie co z nia nie tak? Ladna zawsze usmiechnieta ale ma cos
          w sobie sztucznego co nie pozwala skupic sie na innych jej walorach. Niby
          prowadzi program żartuje ale nie ma tej iskry co inni prowadzący. oże sie myle
          ale takie są moje odczucia.
    • kozaczek3 Cicho sza bo wojciech K czycha na słowiki!!!!!!!!! 05.09.05, 00:06
      Jak się dorwie to i sesje wyjazdowe zaliczy razem z retemptorystami i Paulinami.
      Amen.
    • wicurpix Re: Bursztynowy Słowik dla "Piaska" 05.09.05, 00:08
      Jurek Owsiak mial racje, że cale to zakichane polskie show-business to towarzystwo wzajemnej adoracji, lipa i dno absolutne - ŻENADA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka