Dodaj do ulubionych

Wrony odlatują - już jesień

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.02, 15:28
Ze strony www.radio.com.pl/trojka/trzecie/
"I jeszcze, na koniec, coś osobistego. Dziś po raz ostatni poprowadzę audycję
na antenie Trójki. Bardzo gorąco dziękuję za wszystkie miłe i ciepłe słowa,
które usłyszałam i przeczytałam w korespondencji od Państwa. Mam nadzieję, że
gdzieś kiedyś jeszcze się spotkamy. Wszystkiego dobrego,

Aneta Wrona [trzecie@radio.com.pl]"
Jeszcze się spotkamy - zabrzmiało jak groźba.
Art.
P.S.
Chciałbym usłyszeć te "ciepłe słowa".

Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Wrony odlatują - już jesień IP: 10.40.1.* 06.09.02, 15:56
      Smutne jest to że odejście Wrony nie spowoduje żadnej zmiany jakościowej.
      • Gość: koliber Niech se połamią skrzydła IP: 149.156.12.* 07.09.02, 09:08
        Niestety tak, Rokos ma szansę się wyrobić, ale próg Dyrekcji jest niski. Więc
        zawartość merytoryczna będzie taka sama.
        I czy Pani Wrony miała na myśli także moje posty, gdzie wypunktowałem
        wielokrtonie jej głupotę, niewiedzę i pretensjonalność.
        • pawelgoly do kolibra 07.09.02, 12:42
          Ach to przez Ciebie utraciła choć cząstkę swej głupkowatej słodyczy. Dziękuję
          Ci kolibrze.
    • Gość: WM Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 12:45
      Na tle ostatnich zmian śniadanie z Anetą Wroną było moim zdaniem jednym z
      bardzo niewielu pozytywów. Po jej odejściu śniadanko jest już prawie
      niezjadliwe. Dlatego bardzo żałuję z odlotu Wronki do innej stacji.
      • Gość: mk Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 12.09.02, 12:50
        Gość portalu: WM napisał(a):

> Na tle ostatnich zmian śniadanie z Anetą Wroną było moim zdaniem jednym z
        > bardzo niewielu pozytywów. Po jej odejściu śniadanko jest już prawie
        > niezjadliwe.

Smacznego! Ja nie slucham.

> Dlatego bardzo żałuję z odlotu Wronki do innej stacji.

A ja zaluje dawnej Trojki.

mk
        • Gość: Lumbulak Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: 212.244.197.* 12.09.02, 12:55
          To sobie żałuj panie mk.
          Chyba tylko to panu pozostało.
          Lumbulak
          • Gość: mk Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.ltk.com.pl 12.09.02, 21:44
            Gość portalu: Lumbulak napisał(a):

> To sobie żałuj panie mk.
            > Chyba tylko to panu pozostało.

Żal mi dawnej Trojki. Pozostalo mi. To piekne wspomnienie.
            Ale co milosnik trUjki moze o tym wiedziec? No co?

mk
        • Gość: WM Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 22:03
          Gość portalu: mk napisał(a):

...
          > > Dlatego bardzo żałuję z odlotu Wronki do innej stacji.
          >
          > A ja zaluje dawnej Trojki.
          Ja też, jednak nie zmienia to faktu, że Wronka była jednym z niewielu jasnych
          stron obecnych zmian. Odpowiadał mi jej sposób prowadzenia audycji.

Pozdrawiam

WM
          • Gość: mk Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.ltk.com.pl 14.09.02, 22:17

> > A ja zaluje dawnej Trojki.
            > Ja też, jednak nie zmienia to faktu, że Wronka była jednym z niewielu jasnych
            > stron obecnych zmian. Odpowiadał mi jej sposób prowadzenia audycji.

Ja czarno widze nowo Trojke. A Wrona byla jasniejsza strona zmian? Znaczy sie
            szara wrona?
            I tak juz odfrunela ale podobno niczego to nie zmienilo.
            Tak wynika z postow tu pojawiajacych sie.
            Ja nie slucham i dla mnie to jest jedyna jasniejsza strona obecnych zmian.
            Przestalem sie denerwowac.

mk
      • dewgiej Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) 12.09.02, 14:15

> Po jej odejściu śniadanko jest już prawie
        > niezjadliwe. Dlatego bardzo żałuję z odlotu Wronki do innej stacji.

Żartujesz, prawda? Powiedz, proszę, że tak!! Bo ja nie wierzę, że takie zdanie
        wyszło spod ręki człowieka, który od lat słucha Trójki i ma przynajmniej
        maturę. Chyba, że ty nie spełniasz tych warunków - to przepraszam.
        Piszesz: "Na tle ostatnich zmian śniadanie z Anetą Wroną było moim zdaniem
        jednym z bardzo niewielu pozytywów". Moim zdaniem A.Wrona była jednym z
        głównych negatywów. Jej sztucznie pogodny i drażniąco słodki głos był dla mnie
        ikoną i symbolem zmian dokonywanych przez Laskowskiego.
        • Gość: obi Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.waw.cdp.pl 12.09.02, 16:31
          Na tle obecnie prowadzącego Trzecie śniadanie Rokosa - Aneta Wrona była gwiazdą.
          Pomijam już fakt, że takiej audycji jak Trzecie Śniadanie (w takim kształcie
          jak obecnie) w ogóle w Trójce być nie powinno.
          • Gość: chemik Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: *.marwit.gliwice.pl 12.09.02, 22:44
            Wrona byla tragiczna, Rokos jest co nieco lepszy. Posluchalem, ocenilem i...
            wylaczylem radio. To, ze jest lepszy od Wrony wcale nie oznacza, ze jest chocby
            strawny...
        • Gość: Jureek Re: Wrony odlatują - już jesień (i szkoda) IP: 62.8.156.* 13.09.02, 10:51
          dewgiej napisała:

> Gość portalu: WM napisał(a):
          >
          > > Po jej odejściu śniadanko jest już prawie
          > > niezjadliwe. Dlatego bardzo żałuję z odlotu Wronki do innej stacji.
          >
          > Żartujesz, prawda? Powiedz, proszę, że tak!! Bo ja nie wierzę, że takie zdanie
          > wyszło spod ręki człowieka, który od lat słucha Trójki i ma przynajmniej
          > maturę. Chyba, że ty nie spełniasz tych warunków - to przepraszam.

Mam maturę, Trójki słucham od lat dwudziestu i też uważam, że pani Wrona wcale nie była taka najgorsza.
          To osoba prowadząca tylko sama koncepcja Trzeciego Sniadania powoduje, że jest to program tak infaltylny. Moim zdaniem bardzo dobrze do Trzeciego Sniadania pasowałby równie infantylny Marek Niedźwiecki.

A wracając do oceny pani Wrony. Przypominam sobie rozmowę Wrony z Dobroń o opalaniu. Grażyna Dobroń swoim zwyczajem zaprezentowała dziesiątki "mądrych" i niekonkretnych terminów, zareklamowała oczywiście producentów olejków do opalania itd., a Wrona skomentowała to moim zdanie b. mądrze: "To może zamiast wydawać pieniądze na te wszystkie środki, po prostu nie poddawać się dyktatowi mody i nie opalać się w ogóle?". No i kto wyszedł tu na przysłowiową blondynkę? Dobroń czy Wrona?
          Jurek
          • Gość: Jureek Re: poprawka IP: 62.8.156.* 13.09.02, 11:31
            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> To osoba prowadząca tylko sama koncepcja Trzeciego Sniadania powoduje, że jest
            > to program tak infaltylny.

W pośpiechu połknąłem słowo.
            Miało być:

To NIE osoba prowadząca tylko sama koncepcja Trzeciego Sniadania powoduje, że jest to program tak infaltylny.

Jurek

• Gość: chemik Re: poprawka IP: *.marwit.gliwice.pl 13.09.02, 15:02
              Gość portalu: Jureek napisał(a):

> To NIE osoba prowadząca tylko sama koncepcja Trzeciego Sniadania powoduje, że
              > jest to program tak infaltylny.
              > Jurek

Tu sie musze zgodzic. Nie twierdze, ze ta pani jest glupia, jednak mnie jej
              glos strasznie denerwowal. Do tego stopnia, ze przestalem sluchac trUjki w
              porze "Trzeciego sniadania"
              • Gość: Jureek Re: poprawka IP: 62.8.156.* 13.09.02, 15:07
                Gość portalu: chemik napisał(a):

> Gość portalu: Jureek napisał(a):
                >
                >
                > > To NIE osoba prowadząca tylko sama koncepcja Trzeciego Sniadania powoduje,
                > że
                > > jest to program tak infaltylny.
                > > Jurek
                >
                > Tu sie musze zgodzic. Nie twierdze, ze ta pani jest glupia, jednak mnie jej
                > glos strasznie denerwowal. Do tego stopnia, ze przestalem sluchac trUjki w
                > porze "Trzeciego sniadania"

To już rzecz gustu. Mnie z kolei strasznie denerwuje egzaltowany sposób mówienie Grażyny Dobroń i tej pani, która prowadzi magazyn bardzo kulturalny.
                Wrona jak dla mnie była dużo mniej pretensjonalna.
                Pozdrawiam
                Jurek
                • Gość: chemik Re: poprawka IP: *.marwit.gliwice.pl 13.09.02, 22:26
                  Nie da sie ukrys, ze Grazyna Dobron mnie drazni. Ale jej audycje maja jakis
                  charakter, o czyms opowiadaja. Co prawda poruszane tematy mnie malo
                  interesowaly (straszne banialuki), ale znam takich, ktorzy lubia pania Grazyne
                  i jej tworczosc radiowa.
                  Inna sprawa, ze nie wszyscy podobali mi sie w starej Trojce. Nie przyszloby mi
                  jednak do glowy wywalac ich z pracy (gdybym nagle zostal dyrektorem ;))))
                  Zostaliby. W imie roznorodnosci i zaspokajania roznych gustow.
                  Pozdrawiam rowniez :)))
                  • Gość: koliber Re: poprawka IP: 149.156.12.* 13.09.02, 22:35
                    Ja bym Dobroń zostawić 5minut/dzień Zdrowym być, ale nie dawał dłuższych audycji
                    a Semkowicz 5 minut/tydzień i chwatit.
                    A Wrona do RADIA PCIM
              • Gość: maja Re: poprawka IP: *.stream.pl 13.09.02, 20:08
                Pani Wrony brak i myślę, że to dobrze,
                dla niej dla nas i... w ogóle.
                • Gość: jarek Re: poprawka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 08:18
                  i tak wkrótce zostaną tylko Rokos, Bugalski i Kostrzewa:-)))
                  (a na zastępstwa będzie dochodził Stelmi!)

a może Lumbulaka zatrudnią do pogadanek ze swoimi słuchaczami? on tez jest
                  monotonny, a więc pasowałby do stylu tego radia...

jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka