Dodaj do ulubionych

Sukces szakali?

15.09.05, 08:00
Oraz kruków i wron?
Obserwuj wątek
    • Gość: jm Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:11
      coś ci się pomyliło.Sukces WRON był w roku 81 w grudniu.sukces przejściowy
      • Gość: kaziu Re: Sukces szakali? IP: *.chello.pl 15.09.05, 09:19
        klęska podjudzonego sp[ołeczenstwa i sukces sbeckiego żydostwa.
    • Gość: Ender Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:28
      Damapik chodziło pewnie o rezygnacje Cimoszewicza.
      I tutaj pierwszy raz się z nią zgodzę. Mi narszałka Cimoszewicza jest po ludzku
      szkoda i powiem tyle ze nie bardzo wierzę w rzekome zarzuty , które stawia mu
      przede wszystkim tygodnik "Wprost".
      • agnieszka40 Re: Sukces szakali? 15.09.05, 09:40
        ironia historii - kiedyś oni zaszczuwali, teraz są zaszczuwani. Kto mieczem
        wojuje, ten od miecza ginie. Nie moge odpędzic sie od mysli, że to jakaś
        sprawiedliwość historyczna. Jak to sprawiedliwość - ślepa. Ale jednak... Trochę
        to smutne, choc sama kiedys czułam się przez nich zaszczuta, nie ma we mnie
        teraz żadnej potrzeby zemsty, odwetu ani schadenfreude. Wolałabym, żeby w tym
        kraju juz nikt nikogo nie zaszczuwał
        • Gość: DamaKier Re: Sukces szakali? IP: 80.55.148.* 15.09.05, 10:24
          > teraz są zaszczuwani
          Nie przesadzajmy tak z tym zaszczuwaniem. Ostatecznie zarzuty stawiane
          Cimoszewiczowi nie były wyssane z palca, a brały się z jego rzeczywistych
          potknięć (że tak eufemistycznie to nazwę). W takiej sytuacji można albo się
          oczyścić (jeśli nic nie ma na rzeczy), albo otrząsnąć i iść dalej (jak robił
          Kwaśniewski kiedy zarzucano mu krętactwo w sprawie wykształcenia). Oczywiście,
          kampania przeciw Cimoszewiczowi nie była sielanką, ale myślę, że do jej
          brutalizowania przyczyniał się też on sam swoją agresywnością.
          Ja też nie odczuwam potrzeby zemsty, ale uważam, że ta sprawiedliwość wcale nie
          okazała się taka ślepa. Też bym chciała, żeby w tym kraju już nikt nikogo nie
          zaszczuwał i myślę, że odsunięcie Cimoszewicza od polityki to krok w tym
          kierunku. Cimoszewiczowi i całej reszcie nie życzę niczego złego. Chcę tylko
          żeby trzymali się z dala od miejsc, z których mogą mieć wpływy na losy kraju,
          czyli nasze.
          POzdrowienia! :)
          • Gość: kaziu Re: Sukces szakali? IP: *.chello.pl 15.09.05, 10:33
            Damakier--widzisz tylko czubek własnego nosa.Nie masz zielonego pojęcia jaka
            jest sytuacja materialna społeczenstwa.Dalej bijcie pianę między sobą z
            wypchanymi brzuchami.Twoje racje nie nakarmią 40 % biedoty Polskiej.Gdyby mieli
            możliwość wypowiedzenia się na tym forum to by Ciebie spóścili w kanał,tak samo
            jak Tuska i Kaczora.To oni i ich polityka zrobiła nędzaży z Polaków.Trzy %
            kapitalistów ma jeszcze wpływy na syt. gospodarczą kraju,ale niebawem historia
            zatoczy koło.
            • Gość: Ha? Re: Sukces szakali? IP: *.net.autocom.pl 15.09.05, 10:53
              Dama jak to dama, poniżej pasa ma tylko spódnicę. Inaczej damie nie
              przystoi... Jak w takim razie tak nieustannie posikuje i obsikuje???
              Ha?
              • Gość: Gina Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:46
                Ale brednie i chamstwo.
                Damokier szkoda dyskutować z przygłupami. Pozdrawiam.
                • Gość: kaziu Re: Sukces szakali? IP: *.chello.pl 15.09.05, 11:54
                  Gina-w czyim to wydaniu widzisz chamstwo.Twoje przebiło wszelkie granice,bo nie
                  masz alternatywnej odpowiedzi na 2 % kapitalistów?Czyżbyś była mniej niż ZERO?
                  Podziel się troche swoim majątkiem ,zrób zakupy na zeszyt,to od razu Twój
                  brzuch spadnie o kilka kg.,nie będziesz miała problemów z odchudzaniem.
                  • Gość: Ha? Re: Sukces szakali? IP: *.net.autocom.pl 15.09.05, 12:08
                    Czy Gina i damaKier to jedno? Chyba nie...
                    Jednak dama i madrzejsz i kulturalniejsza!
                    • Gość: Geremek Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:34
                      Co ty, damakier to falanga. Ha ha ha.
                • Gość: DamaKIer Re: Sukces szakali? IP: 80.55.148.* 15.09.05, 15:59
                  >Damokier szkoda dyskutować z przygłupami.
                  Jak widzisz, nie odpowiadam. Dzięki za pozdrowienia - i ja też :)
              • Gość: Ender Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:14
                Czyżby ten kloaczny żart został zapożyczony od Cimoszewicza?
                On też mówiłó coś podobnego po wyjściu z przesłuchania przed komisją sledczą?
            • Gość: Ender Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:13
              a te dane o 40 % biedocie i 3%kapitalistów to wziąłeś z "Trybuny" czy
              z "Naszego dziennika"?
              • Gość: kaziu Re: Sukces szakali? IP: *.chello.pl 15.09.05, 12:18
                Z życia i obserwacji nie mówiąc już o poważnych mediach a które trąbią o tym
                już od dawna.A zresztą głodny z najedzonym nie pogada.Żegnam
            • Gość: ech Re: Sukces szakali? IP: 212.87.13.* 15.09.05, 12:32
              hihi - kaziu marsjanin
      • Gość: ech Re: Sukces szakali? IP: 212.87.13.* 15.09.05, 12:31
        może wprost się "pomylił"... przecież to nic złego... 200 posłów też się
        pomyliło z cimoszkiem na czela...
    • Gość: Ender Re: Sukces szakali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:03
      No ja włąśnie czekam na obiad-mam nalesniki z jagodami. Burżuj ze mnie co?
      • Gość: syty Re: Sukces szakali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:09
        kaziu,pieprzysz jak mały kaziu.Skoro jestes biedny i głodny to idż do roboty
        zamiast siedzenia godzinami w internecie i pisania głupot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka