Dodaj do ulubionych

Bubel w Trójce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:18
Szok, co za człowiek, ja nie mogę ! P.Kuba już jest wyprowadzony z równowagi...
Tak jak Pan Tymiński nie jest za bardzo szkodliwy ale zabawny to tego
człowieka się boję, boję się Jego nienawiści, boję się Jego zawiści...
straszne !
Obserwuj wątek
    • neandertalski Re: Bubel w Trójce 21.09.05, 12:50
      mnie zaszokowało co innego, na str.
      www.polskieradio.pl/trojka/zaprzeciw/
      cały czas w czasie trwania audycji widać slupek na ktorym
      ZA ok 43%
      PRZECIW ok. 57%
      jeżeli to ankieta on-line...
      • Gość: Anka Re: Bubel w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:57
        Własnie to zobaczyłam... szok.. pewnie głosują wszystkie babeczki z radia M ...
        ich przewodnik kupił im kompy i teraz głosują...:) a;e poważanie pisząc tragedia...
      • neandertalski Re: Bubel w Trójce 21.09.05, 13:05
        a teraz na tej stronie głosow ZA jest około 88 %
        przeciw ok 12 %

nie wiem jak to dziala ale jeżeli tak wygląda poparcie Bubla wśród słuchaczy to
        ja to po prostu pie..
        • Gość: Anka Re: Bubel w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:13
          Ja myślę, że zawsze przed takim programem kandydaci powiadamiają swoich
          zwolenników i oni głosują w większości ! to głosowanie jest bardzo mało
          obiektywne, a wnioskując z telefonów do radia to jednak Polacy umieją jeszcze
          wybrać dobro od zła... przynajmniej mam taką nadzieję, bo poglądy P. Bubla są
          przerażające!!!!!!!!

Pozdrawiam
          • neandertalski Re: Bubel 21.09.05, 14:46
            tylko, że w takim układzie jest jeszcze jedna strona medalu.
            Jezeli tyle głosów oddawano w ankiecie nie wierzę, ze zwolennicy nie probowali
            też dzwonić do studia aby dostać się na antenę, jednak ich nie dopuszczono.
            Kompletnie nie zgadzam się z Bubla poglądami, jednak w takiej audycji uważam,
            ze należało mu się też dopuszczenie do głosu zwolenników, zamiast tego miałem
            wrażenie, ze selekcjonowało się tylko tych którzy mieli odmienne zdanie niż
            jego, że ma też zwolenników świadczy sondaż. Jest tu jakaś sprzeczność. Nawet
            jeżeli facet opowiada pierdoły i to szkodliwe, pozwolono mu kandydować na
            prezydenta, ma prawo więc zarówno do oskrżenia jak i do obrony, w tej sytuacji
            mam wrażenie, ze tego prawa był jednak pozbawiony.
            • Gość: Anka Re: Bubel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:19
              Zastanawiałam się nad tym, był jeden telefon od Pana , który sympatyzował z
              gościem, hmmm , mamy demokracje i chce wierzyc w to ,że faktycznie dzwonili
              ludzie , którzy nie popierają poglądów P. Bubla, a Ci którzy go popieraja nie
              mogli sie dodzwonić lub zwyczajnie nie dzwonili...
        • Gość: ;) Re: Bubel w Trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:54
          bubel to jest, ale na tronie trUjki, zresztą nie pierwszy raz..
    • Gość: siostra Jerzego Re: Bubel w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:26
      Słuchałyśmy tego programu w pracy - 4 osoby .
      Ani jedna osoba nie popierała poglądów p . Bubla .

• Gość: dawajdalej Re: Bubel w Trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:26
        bubel był też w programei "młoadzież kontra..." w regionalnej 3. wszystkei ale
        to wszytskei partie, a wlasciwei ich młodzieżóki zjednoczyły się i nie zadawały
        mu pytań !!!! nawet LPR i Samooobrona podkreślaly że on jets chory!! zdaje sie
        ze jeden z lpru powiedzial że powinien on wylądowac w wariatkowie!!!dla meni to
        było coś wspaniałego że potrafili się dogadać i temu naziście powiedzieć
        nie!!!
        • neandertalski Re: Bubel w Trójce 23.09.05, 09:47
          akurat co do LPR która rodzinnie wyrasta jeszcze z przedwojennej endecji to się
          dziwię. Takie wspólne zjednoczenie mnie osobiście nie wzrusza.
          Młodzi Wszechpolscy myślą to samo co Bublijni tylko są o tyle cwańsi i
          mądrzejsi, ze nie powiedza tego wprost bo wiedzą jakie to robi wrażenie na
          potencjalnych elektoratach, ogólnie więc puszcza się oko ja wiem, ze ty wiesz,
          że ja wiem, ze ty wiesz, ksenofobami i rasistami są i jedni i drudzy, różnią
          się tylko tym, ze Bublijni są za głupi na to aby robić to z głową, tak jak
          choćby odradzający się obecnie skrajni prawicowcy w niemczech, którzy w
          Saksonii maja cos koło 10% w lokalnym parlamencie. U nas nie jest wstydem być
          antysemitą czy potępiać mniejszości seksualne, nie wolno tylko o tym mówić za
          bardzo wprost.
          przykłady? proszę bardzo, oto kawałek recenzji ksiażki Dołęgi Mostowicza ze
          strony związanej z PiS ktory jak rozumiem ma wygrac nadchodzące wybory

www.zapis.w.szu.pl/archiwum/2004/ZaPiS_12.04b.pdf
          Ze stron powieści wyziera w każdym razie obraz bardzo nie odstający od
          realiów „naszej”, Trzeciej już RP. Sprzedajni dziennikarze, cenniki za
          milczenie (płatność w formie zamieszczania ogłoszeń w konkretnych dziennikach,
          cenniki za „kupienie” dziennikarza opisującego dany temat lub (i) osobę… czyż
          nie widzimy tego dzisiaj? Może jednak jest to aż za bardzo (jak dla „Gazety
          Wyborczej”) polska książka? Może jest za bliskaprawdy o naszych czasach? Może
          są inne powody? W książce, gdy jeden z bohaterów bierze się wreszcie do roboty
          i chce ożywić rynek zbożowy, znajdujemy też taki fragment: "Wiedzieli obaj, że
          cały handel zbożem znajduje się w rękach kupców żydowskich, którzy zrobili
          sobie monopol na niemal całą Polskę... Oni dyktowali ceny rynkowe... w ich ręku
          znajdował się eksport, który doprowadził do najniższych cen za zboże polskie
          zagranicą, gdyż cudzoziemscy odbiorcy przekonali się, że jest to towar
          niepewny, a często fałszowany dosypkami. Tu Andrzej szykował się do ciężkiej
          walki... zdawał sobie sprawę, że do walki przeciw niemuwystąpi solidarnie cała
          rasa". No ale „sza”! „Łowcy antysemitów” czuwają…...

tak się trzeba zachowywać, zeby uchodzić za szanowaną i uznaną partię a nie
          odgrażać się z poziomu oszołoma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka