Gość: amis IP: *.bogucicka7.com.pl 20.09.02, 11:40 NIe wiem czy mam jakies omany, ale w chwili obecnej program prowadzi Niedźwiedź a między utworami kuka kukułka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: KUKUŁKA w PR3 IP: *.ltk.com.pl 20.09.02, 16:35 Gość portalu: amis napisał(a): > NIe wiem czy mam jakies omany, ale w chwili obecnej program prowadzi Niedźwiedź > a między > utworami kuka kukułka. Rzucilem sie do odbiornika, przelaczam na trUjke, zadnej kukulki, tylko Rokos oswiadcza urbi et orbi, ze jutro wstepuje w zwiazki malzenskie wiec przeprasza, bo i w poniedzialek bedzie nieobecny. Zatem III sniadanie tego dnia poda ktos inny i nawet wiem kto: Ryszard Jaźwiński, "stary" trojkowicz mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: KUKU?KA w PR3 IP: *.ltk.com.pl 20.09.02, 16:58 Gość portalu: Broda napisał(a): > Byla kukulka. Hm. Alez nie przecze. Pewnie sie spoznilem. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: KUKUŁKA w PR3 IP: *.bogucicka7.com.pl 20.09.02, 17:12 Faktycznie kukułka kukała tylko gdzieś około 20 minut a Niedźwiedź nie prowadził ale był gościem Rokosa. Kukułka kukała gościnnie prawdopodobnie w ramach kwadransu dobroci dla starych słuchaczy PR3. Cóż, czyżby wyciągnieta ręka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: KUKUŁKA w PR3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 18:54 kukułka - zombie ? Odpowiedz Link Zgłoś