Dodaj do ulubionych

Piekne Pan Premir skwitowal rzad cieniasow

14.02.06, 17:43
przepraszam rzad cieni
I bardzo dobrze Panie Premierze bo gabinet cieni to gabinet prawdziwych
cieniasow!!!!
Co przez 16 lat zrobil w sejmie pan rokita i donald tusk jedynie odwolali Rzad
Olszewkiego to jedyna niesluszna ich zasluga!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gaga Re: JOW TYLKO JOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:01
      To było piękne,Niech żyją Kaczory i berety mocherowe. Koniec coraz bliższy dla
      Partii przestępczych[PO,SLD.SDRP.PD.PSL]itp.AAAAAA zapomniałem dzięki
      o.Rydzykowi. AMEN.
      • greg43 Re: JOW TYLKO JOW 14.02.06, 18:16
        No, wreszcie Premier nazwał ich po imieniu!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jiji Re: JOW TYLKO JOW IP: *.chomiczowka.net.pl 15.02.06, 07:55
          Dokładnie !!!!
          Brawa dla Premiera !!!!!!!!!!!
    • Gość: Lelekl Proszę mi tu nie pomijac zasług Rokity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:42
      Toz to w końcu pan Rokita był przy boku pani Suchockiej , rządu , który kleonął
      konkordat i tolerował Rydzykowe radyjko
    • Gość: Antony Re:BRAWO!! Premier skwitowal rzad cieniasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:42
      No nareszcie po imieniu. A ślag tam z protokołem. Brawo dla harcerza
      Marcinkiewicza. TAK trzymać i cieniasów nie dopuszczać do władzy bo znowu coś
      skitrają.
      • Gość: jacuś Re:BRAWO!! Premier skwitowal rzad cieniasow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.06, 20:12
        Miałem możliwość obejrzeć całą dzisiejszą konferencję Marcinkiewicza.
        Był w świetnej formie. Rzeczowy, sypał konkretami. Stanowczy i otwarty.
        Dowcipny, nawet ujmujący. Po raz pierwszy zrobił na mnie duże wrażenie.
        Kwestia z "cieniasami" była oczywiście wyreżyserowana, ale w miarę dobrze
        zagrana.
        Na sam koniec padło pytanie: czy premier lubi Jana Rokitę, bo ten powiedział,
        że lubi Marcinkiewicza. Odpowiedż Marcinkiewicza: chciałbym.
        • Gość: hej Re:BRAWO!! Premier skwitowal rzad cieniasow IP: *.aster.pl 14.02.06, 20:30
          Tytułem uzupełnieia - Rokita na dzisiejszej konferencji z przylepionym uśmieszkiem
          protekcjonalnie: lubie p.Marcinkiewicza,to sympatyczny człowiek, wszyscy go lubia,
          to taki człowiek, jego nie można nie lubic......całość podszyta nutką wyższości,
          lekkiej ironii, szyderstwa - upaja sie tymi monologami samouwielbienia.
          Czy to możliwe, żeby nie zdawal sobie sprawy, że jest smieszny, a jego kariera
          polityczna skończona, nawet, gdyby 3 razy dziennie w TV przez najbliższe miesiące
          częstował ludzi swoją męczącą merytorycznie erudycją??
    • Gość: col_porter [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • fedorczyk4 [...] 14.02.06, 21:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Czerwiec 14 Re: Zdjęcie POcieniasów na tle sztandaru jednost IP: *.chello.pl 15.02.06, 01:14
          A może byś uzupełnił tytuł figurujący na tym zdjęciu podpisami zawierającymi
          tytuły tych panów, a szczególnie ich "zasługi", każdego z osobna i wszystkich
          razem.
        • Gość: diagnostyk Re: Zdjęcie POcieniasów na tle sztandaru jednost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:09
          Fedorczyk nie gorączkuj się tak bo ci polisie czerwone jeszcze bardziej się robią.
    • Gość: Karol Re: Piekne Pan Premir skwitowal rzad cieniasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:04
      Brawo Panie Premierze, mój syna mówi jednak o nich jako o cieniasach.
      • Gość: Jarek Re: Piekne Pan Premir skwitowal rzad cieniasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:57
        Nie jestem fanem PO, ale uważam, że jesteście takie same prymitywy jak wasz idol.
        • Gość: no to Re: Piekne Pan Premir skwitowal rzad cieniasow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.06, 11:02
          nie jestem fanem PO (przed wyborami dażyłem wielu polityków PO sympatią) ale
          uważam, że takich prymitywów jak w PO to nawet wśród postkomunistów nie ma.
        • Gość: Karol Re: Piekne Pan Premir skwitowal rzad cieniasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:55
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Nie jestem fanem PO, ale uważam, że jesteście takie same prymitywy jak wasz
          idol.
          Drogi Jarku! Jak mam to rozumieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka