Dodaj do ulubionych

koliber - cham pozbawiony przyzwoitości

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 20:06
Z zażenowaniem przeczytałem posty kolibra w wątku poświęconym Michałowi
Banachowi. Rozumiem ,że nowy kształt Trójki mu się nie podoba ale to co
zrobił to gruba przesada. Wprawdzie wszystkie podane tam informacje pochodzą
ze stony www M. Banacha ale ile osób odwiedziło ją przez ostatno rok? Pewnie
facet nie może własnej komórki używać bo półinteligenci z fanklubu ''starej''
Trójki przesyłają mu setki wulgarnych SMS-ów. Problemy mogą mieć też jego
rodzice którzy z tego co wiem mieszkają pod podanym przez kolibra
starachowickim adresem. A co koliberku? Może ty masz wiecej ról filmowych na
swym koncie? Może jesteś lepszym menagerem mediów? Ależ jestem naiwny!!!!
Przecież koliber to laureat Oscara za rolę pierwszoplanową rolę w filmie ''
Części intymne''. Nieprzypadkowo tam właśnie bo jest dyrektorem programowym
nowojorskiej stacji w której pracuje Howard Stern. I jeszcze jedno.
Szczególnie irytuje mnie to ,że koliber to pewnie mieszkaniec Starachowic na
co wskazuje chociażby cytowany przez niego fragment artykułu z ''Tygodnika
Starachowickiego''.
WSTYD!!!! WSTYD!!!!! WSTYD!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mac.iek Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: 80.241.130.* 19.11.02, 20:12
      Tak, tak wstydź się takiego brzydkiego tytułu.
    • Gość: Jureek Re: Po co tworzy się strony internetowe? IP: 62.8.156.* 19.11.02, 20:26
      Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Z zażenowaniem przeczytałem posty kolibra w wątku poświęconym Michałowi
      > Banachowi. Rozumiem ,że nowy kształt Trójki mu się nie podoba ale to co
      > zrobił to gruba przesada. Wprawdzie wszystkie podane tam informacje pochodzą
      > ze stony www M. Banacha ale ile osób odwiedziło ją przez ostatno rok?

Myślałem, że po to robi się strony internetowe, żeby ludzie je odwiedzali. A przynajmniej należy się liczyć z tym, że ludzie je odwiedzą. Tym bardziej, gdy jest się tak sławnym człowiekiem, jak pan Banach.
      Być może Koliber przesadził, ale reakcja Banacha (straszenie sądem) była jeszcze bardziej przesadna. Powinien zrozumieć, że takie są koszty bycia osobą publiczną. A Koliber to nie żaden "paparazzi" robiący z ukrycia zdjęcia w intymnych sytuacjach, on zacytował tylko to, co pan Banach sam o sobie upublicznił.
      Jurek

P.S. Nie jestem ze Starachowic.
    • Gość: koliber Re: koliber - zwolennik prawdy IP: 149.156.12.* 19.11.02, 20:33
      MIMO RZECZYWISTEGO CHAMSTWA FANA MICHAŁA BANACHA I RADIA STARACHOWICE MTMFM
      ODPOWIEM NA TEN POST.
      Na początek wyjaśnienie-jest coś takiego jak przeglądarki internetowe, gdzie po
      podaniu hasła "Michał Banach" pojawiają się adresy stron związane z tym Panem.
      Zamieszczone informacje pochodziły od Pana Banacha. A Pan Michał Banch jest
      artystą i osobą publiczną więc jego życie zawodowe jest w jakiś sposób
      publiczne.
      > Z zażenowaniem przeczytałem posty kolibra w wątku poświęconym Michałowi
      > Banachowi.
      To Twój problem.
      >Rozumiem ,że nowy kształt Trójki mu się nie podoba ale to co
      > zrobił to gruba przesada. Wprawdzie wszystkie podane tam informacje pochodzą
      > ze stony www M. Banacha
      NO WŁAŚNIE.
      > ale ile osób odwiedziło ją przez ostatno rok?
      DARMOWA PROMOCJA. Ciekawe, że Pan Banach wykasował swoje strony internetowe.
      Czyżby wstydził się swojej drogi artystycznej i zawodowej.
      >
      > Pewnie facet nie może własnej komórki używać bo półinteligenci z
      >fanklubu ''starej'' Trójki przesyłają mu setki wulgarnych SMS-ów. Problemy
      >mogą mieć też jego rodzice którzy z tego co wiem mieszkają pod podanym przez
      >kolibra starachowickim adresem.
      Komórka pochodziła z jego stron. Ja mu żadnych SMS-ów nie wysyłałem, to nie w
      moim stylu (widać wszytkich mierzysz własną miarą). A numer może sobie zmienić.
      Adres pochodził również z jego stron.
      >A co koliberku? Może ty masz wiecej ról filmowych na
      > swym koncie?
      Nie jestem aktorem. Przedstawiłem jedynie opracowaną przez Michała Banacha jego
      drogę artystyczną.
      >Może jesteś lepszym menagerem mediów? Ależ jestem naiwny!!!!
      BYĆ lepszym menagerem od Pana Bancha to żadna sztuka.
      > Przecież koliber to laureat Oscara za rolę pierwszoplanową rolę w filmie ''
      > Części intymne''. Nieprzypadkowo tam właśnie bo jest dyrektorem programowym
      > nowojorskiej stacji w której pracuje Howard Stern.
      NIE INGEROWAŁEM W ŻYCIE PRYWATNE I OSOBISTE PANA BANACHA. Opisywałem jedynie
      życie zawodowe i artystyczne Pana Banacha. Jak się jest aktorem i dyrektorem
      firmy państwowej, to trzeba mieć to wkalkulowane w koszty. A WSZYSTKIE
      INFORMACJE POCHODZIŁY OD NIEGO. Za kilka komentarzy przeprosiłem, były one
      niepotrzebne, wystarczyło napisać no comments.
      >I jeszcze jedno.
      > Szczególnie irytuje mnie to ,że koliber to pewnie mieszkaniec Starachowic na
      > co wskazuje chociażby cytowany przez niego fragment artykułu z ''Tygodnika
      > Starachowickiego''.
      To z wyszukarki internetowej. To takie proste. Nie jestem drogi detektywie ze
      Starachowic.
      > WSTYD!!!! WSTYD!!!!! WSTYD!!!!!!
      Tak wstyd mi za Ciebie także. Ale szanuję Twoje zdanie. Prosiłbym tylko o nie
      wyzywanie mnie.
      Koliber
      • franzmaurer Re: koliber - zwolennik prawdy 19.11.02, 21:27
        Gość portalu: koliber napisał(a):

> Na początek wyjaśnienie-jest coś takiego jak przeglądarki internetowe

Nie rozrozniasz przeglądarki od wyszukiwarki :)

> Prosiłbym tylko o nie wyzywanie mnie.

Masz całkowitą racje... czasami po prostu brak mi słow jak czyytam te wszystkie
        duperele...
        • Gość: koliber Re: koliber - zwolennik prawdy IP: 149.156.12.* 19.11.02, 21:28
          franzmaurer napisał:

> Gość portalu: koliber napisał(a):
          >
          > > Na początek wyjaśnienie-jest coś takiego jak przeglądarki internetowe
          >
          > Nie rozrozniasz przeglądarki od wyszukiwarki :)
          >
          Wiadomo o co chodzi.
    • Gość: boltzmann Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.icm.edu.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.11.02, 20:43

> Szczególnie irytuje mnie to ,że koliber to pewnie mieszkaniec Starachowic na
      > co wskazuje chociażby cytowany przez niego fragment artykułu z ''Tygodnika
      > Starachowickiego''.

Dlaczego? Uważasz, że każdy mieszkaniec Starachowic powinien popierać Banacha?
      • Gość: Dawid Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:16
        Powinien bo jak już kiedyś pisałem na tym forum Banach to jedna z z niewielu
        osób ze Starachowic której udało się wybić. Nie mówiąc o tym ,że Trójka pod
        jego współrządami zmieniła się zdecydowanie na korzyść.
        • Gość: As Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.11.02, 21:22

> Powinien bo jak już kiedyś pisałem na tym forum Banach to jedna z z niewielu
          > osób ze Starachowic której udało się wybić. Nie mówiąc o tym ,że Trójka pod
          > jego współrządami zmieniła się zdecydowanie na korzyść.

Na szczęście nie wszyscy tak uważają ...
        • Gość: koliber Re: koliber - tropiciel prawdy IP: 149.156.12.* 19.11.02, 21:25

> osób ze Starachowic której udało się wybić. Nie mówiąc o tym ,że Trójka pod
          NOWE HASŁO. KAŻDY MIESZKANIEC STARACHOWIC POPIERA BANACHA. Współczuję
          mieszkańcom Starachowic.
          Propaganda sukcesu.
          To Twoja opinia. Według mnie (i nie tylko) rozwalił Trójkę i jej klimat.

• Gość: jarek Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:29

> osób ze Starachowic której udało się wybić.

wobec tego ja cieszę się, że nie "wybiło" się więcej jego ziomków:-))
          przestaję żałować, że nie byłem w Starachowicach...

> Nie mówiąc o tym ,że Trójka pod

ja mam nadzieję, że rychło wróci na plan filmowy, Oskary czekają:-)))
          j.

• Gość: Dawid Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 07:15
            Gość portalu: jarek napisał(a):

> przestaję żałować, że nie byłem w Starachowicach...
            Żałuj. To bardzo ładne miasto. Dużo zieleni , sporo zabytków - zwłaszcza
            kultury przemysłowej.
            Jeśli chodzi o zarzuty koilibra: oczywiście wszystkie podane informacje były
            dostepne na stronie www M. Banacha ale ogólna atmosfera nagonki panująca na tym
            forum sprawia ,że posty kolibra noszą cechy wezwania do np. dzwonienia z
            wyzwiskami na prywatny numer tel. Banacha , wysyłania pod starachowicki adres
            listów (o wymowie jak telefony) i ogólnej kpiny z jego wszystkich dokonań -
            zwłaszcza artystycznych. Co zaś do równie wykpionego Radia MTM - to naprawdę
            niezła rozgłośnia. Dziwę się ,że koliber robi sobie z niej jaja w wątku dot.
            Banacha skoro pewnie nigdy nie słyszał nawet jednego taktu emitowanej przez MTM
            muzyki.
            • Gość: koliber Re: Dawid elegancki erudyta IP: 149.156.12.* 20.11.02, 07:31

> Jeśli chodzi o zarzuty kolibra: oczywiście wszystkie podane informacje były
              > dostepne na stronie www M. Banacha ale ogólna atmosfera nagonki panująca na
              > tym forum sprawia ,że posty kolibra noszą cechy wezwania do np. dzwonienia z
              > wyzwiskami na prywatny numer tel. Banacha , wysyłania pod starachowicki adres
              > listów (o wymowie jak telefony)
              CIEKAWA INTERPRETACJA. JA NIE DZWONIŁEM. NIE WYSYŁAŁEM LISTÓW. A numer telefonu
              można zmienić i zastrzec. Oj mierzysz wszystkich swoją miarą. Gdy Ci ktoś nie
              odpowiada wysyłasz listy i dzwonisz?.
              A-ha Pan Banach otrzymał ode mnie kilka merytorycznych maili na SŁUŻBOWY ADRES:
              mbanach@radio.com.pl, pozostały one bez odpowiedzi.
              > i ogólnej kpiny z jego wszystkich dokonań -
              > zwłaszcza artystycznych.
              CoŚ PODOBNEGO. DOROBEK MÓWI SAM ZA SIEBIE.
              > Co zaś do równie wykpionego Radia MTM - to naprawdę
              > niezła rozgłośnia. Dziwę się ,że koliber robi sobie z niej jaja w wątku dot.
              > Banacha skoro pewnie nigdy nie słyszał nawet jednego taktu emitowanej przez
              > MTM muzyki.
              WIDZIAŁEM STRONY INTERNETOWE, SPRZECZNE DANE DOTYCZĄCE SŁUCHALNOŚCI i PLAY-
              LISTĘ (zacytowałem kilka kwiatków), DZIEKUJĘ, POSTOJĘ.
              • Gość: Dawid Re: Dawid elegancki erudyta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 14:10
                Jeśli , drogi kolibrze masz chwilkę to kliknij na znaną ci stronę
                www.radiomtmfm.prv.pl i zobacz zmiany do których doszło tam przez ostatnie dni.
                W budowie jest nowy , bogatszy serwis
                • tuhanka Re: Dawid elegancki erudyta 20.11.02, 14:38

> Jeśli , drogi kolibrze masz chwilkę to kliknij na znaną ci stronę
                  > www.radiomtmfm.prv.pl i zobacz zmiany do których doszło tam przez ostatnie
                  dni.
                  >
                  > W budowie jest nowy , bogatszy serwis

Owszem, bardzo w budowie. Strona główna - logo się nie wyświetla, historia - w
                  budowie, załoga - w budowie, audycje - w budowie, agencja reklamowa - w
                  budowie, wszystko w budowie poza sondą. Niczego dowiedzieć się nie można, nawet
                  adresu, telefonu czy e-maila do radia. Przy czym ciekawe, że zabrali się za
                  przebudowę witryny akurat teraz, po długiej dyskusji na temat osoby i kariery
                  zawodowej wicedyrektora TrUjki Michała Banacha. Czyżby był telefon do kumpli -
                  ci internauci męczą mnie, cytują stronę MTM-u, więc zróbcie z tym coś? Bo to mi
                  wygląda ma bardzo prawdopodobny ciąg zdarzeń...
            • tuhanka EOT 20.11.02, 14:29
              Dawidzie, po prostu nie zrozumieliście się z Kolibrem. Wzywając do dzwonienia,
              pisania tak naprawdę sobie żartował i nikt z nas nie potraktował tego poważnie.
              Gdyby ktokolwiek z nas chciał napisać na adres domowy Banacha, zadzwonić na
              jego komórkę, to już dawno by to zrobił. Strona wisiała w internecie od bardzo
              dawna i już kilka miesięcy temu było o niej na tym forum pisanie, bodaj w
              kwietniu. Koliber nie jest chamem, choć czasem ma niewyparzony język. Da się z
              nim bardzo kulturalnie porozmawiać, zapewniam. Nie jest też na pewno
              sfrustrowanym aktorzyną, który próbuje dokopać innemu aktorzynie. Zawód, który
              wykonuje, z aktorstwem czy pokrewną działalnością kulturalną nie ma za wiele
              wspólnego. Nie jest też na pewno mieszkańcem Starachowic, a Krakowa (co
              wyniknęło zresztą w którymś wątku, gdzie po IP rozpoznali się dwaj koledzy z
              tej samej firmy :). Tak więc kończmy ten wątek i nie obrażaj bez potrzeby
              Kolibra, który czasem używa ostrych sformułowań, ale chamem na pewno nie jest.
            • mh2 Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości 20.11.02, 15:34

> Gość portalu: jarek napisał(a):
              >
              >
              > > przestaję żałować, że nie byłem w Starachowicach...
              > Żałuj. To bardzo ładne miasto. Dużo zieleni , sporo zabytków - zwłaszcza
              > kultury przemysłowej.
              > Jeśli chodzi o zarzuty koilibra: oczywiście wszystkie podane informacje były
              > dostepne na stronie www M. Banacha ale ogólna atmosfera nagonki panująca na
              tym
              >
              > forum sprawia ,że posty kolibra noszą cechy wezwania do np. dzwonienia z
              > wyzwiskami na prywatny numer tel. Banacha , wysyłania pod starachowicki adres
              > listów (o wymowie jak telefony) i ogólnej kpiny z jego wszystkich dokonań -
              > zwłaszcza artystycznych. Co zaś do równie wykpionego Radia MTM - to naprawdę
              > niezła rozgłośnia. Dziwę się ,że koliber robi sobie z niej jaja w wątku dot.
              > Banacha skoro pewnie nigdy nie słyszał nawet jednego taktu emitowanej przez
              MTM
              >
              > muzyki.

Drogi Dawidzie,

Szkoda, że nie odróżniasz cytowania, od "wezwania do np. dzwonienia z
              wyzwiskami na prywatny numer tel.". Jeżeli ktoś podaje numer swojego telefonu
              na stronach internetowych, to w rozumieniu większości po to, by do niego
              zadzwonić. Znam człowieka, który dawno temu zadzwonił do Michała B. Nie z
              wyzwiskami, choć z krytyką. Co usłyszał? "Ja Pana do prokuratora podam". Oj
              przeczulony ten nasz "Procesor" Banach. Moja, całkowicie obojętna na sprawy
              trUjki żona, widząc stronę Banacha w internecie powiedziała, że biedny musi być
              ten jej autor, skoro tak idiotycznie podbudowuje swoje malutkie ego.
    • Gość: koliber Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: 149.156.12.* 19.11.02, 21:39
      Tytuł postu mówi o Tobie.
      Tytuł moich: Michał Banach.
      Treść: cytaty ze stron Pana Banacha i drobne komentarze. Nie było wyzwisk...
      Każdy rozstrzygnie w swoim sumieniu.
    • Gość: koliber Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: 149.156.12.* 19.11.02, 21:51

Cytat z jedynego postu Pana Michała Banacha na tym forum
      "Dobry wieczór Państwu!
      Nazywam się Michał Banach i jestem mimowolnym obiektem komentarzy i obelg.
      Niestety publiczność mojej funkcji powoduje, że każdy anonimowo może opluć
      godność moją i mojej rodziny. Nie będę polemizował z dwoma lub trzema osobami,
      które publicznie obrażają mnie. Autorzy w/w postów zapomnieli, że każdy
      komputer ma swoje ID i administrator portalu ma obowiązek udostępnienia danych
      osób rejestrujących się na nim w przypadku prowadzenia postępowania
      prokuratorskiego.
      Przykro mi, ale po kilku miesiącach opluwania, nie pozwolę już na publiczne
      szarganie mojego nazwiska.
      Pozdrawiam Państwa i z przyjemnością spotkam się osobiście z Państwem na salach
      sądowych.
      Z Poważaniem
      Michał Banach"

A TO MOJA ODPOWIEDŹ NA TEN POST, na którą już riposty nie było:
      "Szanowny Panie!
      Ucieszyłem się widząc Pański post. Niestety nie podjął Pan w nim spraw
      podstawowych, czyli tego co
      się dzieje z Programem Trzecim Polskiego Radia. A miałem nadzieję na wprawdzie
      spóźnioną, ale
      jednak merytoryczna dyskusję.
      Niestety obecna Dyrekcja nie reaguje na głosy krytyki i słuchalnosć spada z
      5.3% do 4.26%. To są fakty
      za Medialinkiem.
      Jeśli natomiast którymś z moich postów poczuł się Pan urażony, przepraszam.
      Pragnę zauważyć, że składały się one z cytatów z oficjalnych ston internetowych
      Pana i Pana byłego radia
      MTMFM Starachowice. Chyba nic w tym obraźliwego nie jest.
      Z poważaniem"

• Gość: chemik Prosze sie odpierwiatkowac od kolibra!!! IP: *.gl-jp.digi.pl 19.11.02, 21:58
      A ja bede bronil kolibra!! Faktem jest, ze puszczaja muczasem nerwy, ale njie
      widze nic zlego w upublicznianiu danych podanych przez Michala Banacha na jego
      wlasnej stronie. Opamietaj sie, mosci Dawidzie!! Sam natomiast niespecjalnie
      popisales sie swoim postem - sporo o tym w poprzednich postach.
    • Gość: astat Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 22:20
      Przede wszystkim nie windujmy wątku w górę. Proponuję koniec.
      Tytuł jest po prostu uwłaczający naszemu forum. A.
    • Gość: Szaman Re: koliber - cham pozbawiony przyzwoitości IP: 62.233.167.* 20.11.02, 15:50
      Cchialem powiedziec, korzystajac z podobienstwa tematu,
      ktory rozpatrujemy w tym watku, ze tez jestem chamski i
      wredny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka