Dodaj do ulubionych

O co chodzi z tym Janiszewskim?

01.03.06, 21:00
Co zrobił ten Janiszewski bo nie słuchałam? Czy ktoś może zacytować?
Obserwuj wątek
    • llukiz Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 21:04
      nic nie zrobił, ale powiedział że jest gejem.
      • Gość: przechodziłam przechodziłam z ciekawości:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:12
        Ja też nie słuchałam- mozesz powiedzieć coś o okolicznościach ?
        • Gość: :))) Re: przechodziłam z ciekawości:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:14
          Jesteś tu jeszcze ?
          Bo nie wiem czy czekać na odpowiedź czy odchodzić od komputera.
      • lola.ferrari Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 21:24
        llukiz napisał:

> nic nie zrobił, ale powiedział że jest gejem.

Ale w jakim kontekście to powiedział? Tak ni z gruszki ni z pietruszki? Po co?
        • Gość: no no Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:30
          Rada pedagogiczna jakiejś szkoły nie zgodziła się na pogadankę Biedronia dla
          uczniów, bo to mogłoby obrazić czyjeś uczucia religijne. Tak powiedział dyrektor
          szkoły. Janiszewski nie wytrzymał i powiedział, że sam jest gejem i czy to też
          obraża uczucia religijne. Według mnie Biedroń nie powinien być wpuszczany do
          szkół, bo uprawia politykę, a szkoła to nie jest miejsce na politykę. Na
          pogadankę można wysłać geja neutralnego politycznie.
        • Gość: MichnicCaritasEst Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: 87.206.212.* 01.03.06, 21:35
          też tego nie słyszałem ale to naprawdę akt wprost niewiarygodnej odwagi
          graniczącej z heroizmem. Faceet od miesiecy nic innego nie robi tylko ocieka,
          wrecz eksploduje swoim homoseksualizmem ostentacyjnie manifestując to każdym
          zdaniem słowem i nawet tembrem głosu. To tak jakby np Maryla ROdowicz w otoczce
          niespodzianki i w akcie obrazoburczej odwagi ogłosiła światu że
          jest...piosenkarką
          • Gość: mgr Kwaśniewski Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:38
            jaki ty nudny jesteś...
          • Gość: mis Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.136.rev.vline.pl 02.03.06, 11:44
            Gość portalu: MichnicCaritasEst napisał(a):

> też tego nie słyszałem ale to naprawdę akt wprost niewiarygodnej odwagi
            > graniczącej z heroizmem. Faceet od miesiecy nic innego nie robi tylko ocieka,
            > wrecz eksploduje swoim homoseksualizmem ostentacyjnie manifestując to każdym
            > zdaniem słowem i nawet tembrem głosu. To tak jakby np Maryla ROdowicz w otoczce
            >
            > niespodzianki i w akcie obrazoburczej odwagi ogłosiła światu że
            > jest...piosenkarką.Nic dodac nic ujac.
          • Gość: Draco Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.mit.pl 02.03.06, 19:30
            Teraz jak ktoś będzie chciał go wywalić z redakcji (na co raczej nie liczę) to
            zostanie okrzyknięty homofobem i nietolerancyjnym łobuzem. Należenie do grona
            homoseksualistów jest w niektórych miejscach jak przynależność do związku
            zawodowego.
    • ksiaze-ciemnogrodu Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 23:48
      powiedzial publicznie ze jest gejem czyli homoseksualnym zboczencem
      • Gość: Jan N Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:59
        Po jakiego diabła biedroń ma być wpuszczany do szkoły? Żeby głosić hasła
        pedalskie i lewackie?
        Sama jego mina zniekształcona od ssania parówek jest obrazą wszelkich ludzkich
        uczuć.
        janiszewski każdą swoją wypowiedzą rani moje uczucia religijne.
        • Gość: Loki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ssss [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:11
            • Gość: Loki Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:59
              A co jest nie tak z twoją fujarką?
              • Gość: LigaPacholowRomana [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 14:51
                • Gość: Proktolog Do LigaPachołówRomana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:24
                  Kolego LPR zapraszam na bezpłatne badania profilaktyczne.Sądząc po tym co
                  piszesz tu i tam masz Patologiczne Zatwardzenie Mózgu.Zabieg jest prawie
                  bezbolesny,musisz jednak być otwarty na nowe doznania. Działania uboczne :
                  wytrzeszcz oczu i łzy upokorzenia .Lepsze to niż gó.. w głowie.( to za motłoch)
                  • Gość: LigaPacholowRomana Re: Do LigaPachołówRomana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 08:20
                    alez dziekuje drogi proktofilu, ale nie skorzystam. swoimi wypocinami tu i tam
                    potwierdzasz jednynie przynaleznosc do tegoz motlochu, wiec nie ma co sie
                    obrazac. a ze prawda w wytrzeszczone oczy bole, moj boze, inni maja jeszcze
                    gorzej. pozdrowienia dla kazika.

• Gość: toyayurek endecja+żydzi+pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:20
                      Słonimski pisze w swoich wspomnieniach jak to przedwojenne, zaciekle
                      zwalczające się dzienniki endeckie, żydowskie, socjalistyczne i kilka jeszcze
                      innych, przesyłały sobie szczotki artykułów jeszcze przed ich wydrukowaniem.
                      Chodziło o to aby przeciwnik jak najszybciej odpowiedział. Redakcje wiedziały,
                      że wartość merytoryczna ich wytworów jest żadna i nikt bez "walki o lub
                      przeciw" nie brałby tego do ręki. TOK należy do walczących. O byle co. Oby
                      walczyć. Całe dwa dni o wykładzie jakiegoś pedała o korzyściach płynących z
                      homoseksualizmu, o jakiejś durnej paradzie
                      • Gość: mis Re: endecja+żydzi+pedały IP: *.136.rev.vline.pl 03.03.06, 11:35
                        O byle co walke prowadza prowadzeni Kubusie,natomiast Agora wie o co walczy.W
                        alczy o kase dla swej zawartosci,czyli 45-letniego bagazu.Wszak to przechowalnia
                        Maleszkopodobnych.Wykorzystywanie redaktorkow,ktorym sie wydaje ze walcza o cos
                        osobistego jest powrzechne.To myslace mieso armatnie.Dla kasy obnarza publicznie
                        najgorsze nawet swoje slabostki a czasami zboczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka