Dodaj do ulubionych

Brawo Janiszewski!!!! :)

02.03.06, 13:30
Jestem z Ciebie dumny - tak trzymać i dawac przykład głąbom!
Obserwuj wątek
    • Gość: MichnicCaritasEst Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.chello.pl 02.03.06, 13:35
      tak jest, tylko dla głąbów Janiszewski może byc przykładem ,popieram!
    • Gość: kochający inaczej Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.chello.pl 02.03.06, 20:52
      Panie Janiszewski - skoro jest pan tak odważny - to bardzo proszę o wyjaśnienie
      nurtującej mnie kwestii - jest pan czynnym czy biernym?? A moze 2w1????
      • Gość: LigaPacholowRomana Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 08:23
        hehe, badacz jakis najwyrazniej. mnie rowniez nurtuje jedno pytanie: czy ty
        bierzesz "do ust" czy "do rak"?
        • Gość: Proktolg Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:01
          2 w 1 to już wyższa i bardziej wyrafinowana szkoła jazdy.Kolega LPR może tylko
          pomarzyć.Mogę skierować kolegę na zajęcia terapeutyczne pozwalające osiągnąć ten
          wyższy stopień wtajemniczenia.Proszę nie dziękować , robię to z troski o spokój
          psychiczny innych uczestników tej debaty.
          • Gość: LigaPacholowRomana Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 11:09
            proktofil, kierowac to ty mozesz, ale najwyzej furmanka jak romcio albo tadzio
            zezwoli. aha - i nie powinienes uzywac slow, ktorych nie rozumiesz - taka mala
            rada z troski o spokoj psychiczny innych uczestnikow tej debaty. rowniez nie
            musisz dziekowac.
            • Gość: Proktolog Do LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:39
              Kolego LPR tadzia i romcia to ja mam głęboko w du*ie i jest mi z tym
              dobrze.Kolega wymaga terapii dla osób z niepełnosprawnością intelektualną oraz z
              innymi schorzeniami współistniejącymi.Terapie te przywrócą koledze poczucie
              własnej przydatniści i godności do życia w mniej zdeprawowanym
              społeczeństwie.Sądząc po tym co kolega wypiuje tu i tam czeka was obywatelu
              daleka droga .Ale jest wyjście z tej sytuacji !!!
              www.di.com.pl/news/12985,1.html
    • Gość: gog&magog Re: Brawo Janiszewski!!!! :) IP: *.itpp.pl 03.03.06, 09:24
      weźcie sie "chłopcy" za ręcę i w niedziele 5.03 huzia na "manife", niech was
      wreszcie zobaczą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka