Gość: sito IP: *.edipresse.pl 28.11.02, 17:40 kto to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: Zbigniew Banach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 19:50 Szefostwo edipress pozwala swoim pracownikom na obijanie się w pracy poprzez odwiedzanie tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: Zbigniew Banach IP: *.edipresse.pl 29.11.02, 09:02 Gos´c´ portalu: Dawid napisa?(a): > Szefostwo edipress pozwala swoim pracownikom na obijanie sie˛ w pracy poprzez > odwiedzanie tego forum? no, o 19.50 juz sie mozna obic. taki kapitalizm z lucka twarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Zbigniew Banach IP: 62.233.167.* 29.11.02, 10:52 Gość portalu: Dawid napisał(a): > Szefostwo edipress pozwala swoim pracownikom na obijanie się w pracy poprzez > odwiedzanie tego forum? Bardzo nie podoba mi sie taki sposob rozumowania. Zaraz zaczna sie pytania, czy szefostwo pozwala komus w pracy pic kawe. Czy pozwala sluchac radia. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: Zbigniew Banach 28.11.02, 22:48 Gość portalu: sito napisał(a): > kto to jest??? NIKT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPZ Re: Zbigniew Banach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 23:16 Zbigniew Banach? Nie wiem. Wiem, kto to Zdzisław Dyrman... zasadniczo... A kto to jest Zbigniew Banach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Zbigniew Banach IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.11.02, 23:36 Zbigniew, Piotr, Michał... Co to??? Jakaś mafia? Klika? A może ktoś nam rozrysuje drzewo genealogiczne? PS. Był jeszcze Stefan Banach - lwowski profesor matematyki (ten od przestrzeni Banacha). Chcę wierzyć, że nie ma nic wspólnego z w/w Odpowiedz Link Zgłoś
joe-doe Re: Zbigniew Banach 13.02.03, 02:50 A który??? Bo Zbigniewów Banachów jest sporo? Jeden napisał książkę: "Pierwszy grudzień Jaruzelskiego", drugi - jest aktorem w Tarnowie, trzeci - burmistrzem Terespola, czwarty - przedstwicielem Glumatexu w Tarnowskich Górach (co to, cholera, jest Glumatex?), piąty - profesorem w PAN, coś tam z mechaniką,] szósty - poetą. A dalej to juz mi się nie chciało googlować, bo nuda nudą - ale bez przesady :-)) Gdyby nie to, że wątek zupełnie bez sensu (przynajmniej dopóki nie dowiem się, o co chodzi) to i tego by mi sie robić nie chciało. A może to jakis klon Józefa Tkaczuka? Odpowiedz Link Zgłoś