theagata 14.03.06, 22:17 teraz w Antyradiu have fun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: astat Re: Koncert Janis Joplin. IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 15.03.06, 11:31 Nie ryzykuj, naprawdę Cię kiedyś zabiję, no ile mozna słuchać:) Wtorki są tragiczne, trzeba pogodzić adamowe radio z normalnymi nawykami i uzależnieniami radiowymi, i życiem, i jeszcze donosisz swoje. No sześciu uszu naprawdę nie mam:) A książkę o JJ czytałaś? Warto. Jeden z redaktorów radiowych też się do niej co nieco przyłożył, to tak, żeby w temacie radio dalej się trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Koncert Janis Joplin. 15.03.06, 14:49 Gość portalu: astat napisał(a): > A książkę o JJ czytałaś? ostatnio czytałam "Bliznę" A. Kiedisa z RHCP. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goff Re: Koncert Janis Joplin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:59 theagata napisała: > teraz w Antyradiu straasznie juz jestes nudna...a moze chcesz pokazac swiatu,ze tylko Ty potrafisz sluchac zapowiedzi,reklam i muzyki w radiu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat wyciągam topór, uwaga:) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 15.03.06, 20:51 Wiesz co, normalnie beznadziejny jesteś, jak nie widzisz, jaka jest theagata. Słuchać kazdy sobie może czego chce, nawet reklam albo złotych przebojów, jak lubi. Ważne jest to, że coś lubi. Szczerze. I tyle. Co więcej, jako chyba jedyna na tym forum nie powiedziała ani jednego głupiego słowa. Fakt, niewiele mówi:) Uff, normalnie się zeźliłam, theagaty mi tu nie tykać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goff Re: wyciągam topór, uwaga:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 02:14 > Wiesz co, normalnie beznadziejny jesteś, jak nie widzisz, jaka jest theagata. wiesz co nie widze jaka jest theagata,bo to forum w internecie.z ta beznadziejnoscia w stosunku do mojej osoby(na podstawie tego szacownego medium) tez nie przesadzalbym. > Słuchać kazdy sobie może czego chce, nawet reklam albo złotych przebojów, jak > lubi. Ważne jest to, że coś lubi. Szczerze. I tyle. > Co więcej, jako chyba jedyna na tym forum nie powiedziała ani jednego głupiego > słowa. Fakt, niewiele mówi:) > Uff, normalnie się zeźliłam, theagaty mi tu nie tykać! oczywiscie,ze tak,ale wszyscy chyba wiemy,ze"nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu".nawet na forum o radiu:( pozdroowy dla theagaty i reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat chowam topór, uwaga:) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 16:53 No dobra, przepraszam. I przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, przeczytałam w tej chwili z wrodzoną sobie bystrością do śledzenia forum:) Po prostu, zeźliłam się na chwilę, bo theagatę jakoś bardzo polubiłam, naprawdę najsensowniejsza osoba, jeszcze kiedyś tu Ergil taka była i to chyba Agnieszka dla odmiany? Coś te dziewzyny na A mają w sobie:) A Ty nagle z atakiem, więc pognałam bronić, jak zwykle bez namysłu. Spontanicznie. No przepraszam. Starczy już tego przepraszania, no! Hm, bo ja wiem, z tym faszyzmem... Nie wiem, mnie się jakoś podoba w ludziach, jak lubią swoje i jeszcze umieją tym zarazić innych. O to zarażanie mi chodzi. Jakby tu powiedzieć, nie zauważyłeś, że radio na tym się zasadza?:) Duża sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 17:19 I jeszcze. W faszyźmie jest przymus. Propozycja jest czymś zupełnie innym. Masz wybór. Nie tylko niesłuchania, ale i nieczytania, jeśli nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat snują sie okularnicy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 17:54 Chciałam przeprosić wszystkich okularników, bo dopiero się zorientowałam, jak fatalnie i niegrzecznie mi to wyszło. No cóż, wzrok to jedyna zaleta jaką posiadam, więc się pochwaliłam:) a większość moich znajomych to z tymi patrzałkami a i na mnie ostatnio z obrzydzeniem spojrzał okulista, że też już chyba powinnam i wstyd, że dobrze widzę. No cóż, widzę ciemność ogólnie rzecz biorąc, im bardziej się rozglądam dookoła. Ale nic to, będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Koncert Janis Joplin. 16.03.06, 00:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=37662482&wv.x=2&a=37663800 have fun Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Nina jak Roman PRIII broni TVP2 16.03.06, 19:47 Uwaga, uwaga. U T. Kina pani Nina Terentiew broni TVP2 w podobnym stylu jak Romek Laskowski PRIII. Jest ciekaiwe, choć pani Nina czasem delikatnie i z "biesiadnym" uśmiechem na ustach zapędza pana Tomasza do komercyjnego kąta. Nasłuchuje dalej Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Sprostowanie 16.03.06, 19:48 Nie "Romek" ale "pan Romek" miało sie pojawić Odpowiedz Link Zgłoś