Dodaj do ulubionych

Koncert Janis Joplin.

14.03.06, 22:17
teraz w Antyradiu

have fun
Obserwuj wątek
    • Gość: astat Re: Koncert Janis Joplin. IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 15.03.06, 11:31
      Nie ryzykuj, naprawdę Cię kiedyś zabiję, no ile mozna słuchać:) Wtorki są
      tragiczne, trzeba pogodzić adamowe radio z normalnymi nawykami i uzależnieniami
      radiowymi, i życiem, i jeszcze donosisz swoje. No sześciu uszu naprawdę nie
      mam:)
      A książkę o JJ czytałaś? Warto. Jeden z redaktorów radiowych też się do niej co
      nieco przyłożył, to tak, żeby w temacie radio dalej się trzymać:)
      • theagata Re: Koncert Janis Joplin. 15.03.06, 14:49
        Gość portalu: astat napisał(a):

> A książkę o JJ czytałaś?

ostatnio czytałam "Bliznę" A. Kiedisa z RHCP.

have fun
    • Gość: goff Re: Koncert Janis Joplin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:59
      theagata napisała:

> teraz w Antyradiu

straasznie juz jestes nudna...a moze chcesz pokazac swiatu,ze tylko Ty
      potrafisz sluchac zapowiedzi,reklam i muzyki w radiu:(
      • Gość: astat wyciągam topór, uwaga:) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 15.03.06, 20:51
        Wiesz co, normalnie beznadziejny jesteś, jak nie widzisz, jaka jest theagata.
        Słuchać kazdy sobie może czego chce, nawet reklam albo złotych przebojów, jak
        lubi. Ważne jest to, że coś lubi. Szczerze. I tyle.
        Co więcej, jako chyba jedyna na tym forum nie powiedziała ani jednego głupiego
        słowa. Fakt, niewiele mówi:)
        Uff, normalnie się zeźliłam, theagaty mi tu nie tykać!
        • Gość: goff Re: wyciągam topór, uwaga:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 02:14
          > Wiesz co, normalnie beznadziejny jesteś, jak nie widzisz, jaka jest theagata.

wiesz co nie widze jaka jest theagata,bo to forum w internecie.z ta
          beznadziejnoscia w stosunku do mojej osoby(na podstawie tego szacownego medium)
          tez nie przesadzalbym.

> Słuchać kazdy sobie może czego chce, nawet reklam albo złotych przebojów, jak
          > lubi. Ważne jest to, że coś lubi. Szczerze. I tyle.
          > Co więcej, jako chyba jedyna na tym forum nie powiedziała ani jednego
          głupiego
          > słowa. Fakt, niewiele mówi:)
          > Uff, normalnie się zeźliłam, theagaty mi tu nie tykać!

oczywiscie,ze tak,ale wszyscy chyba wiemy,ze"nadgorliwosc jest gorsza od
          faszyzmu".nawet na forum o radiu:(
          pozdroowy dla theagaty i reszty.

• Gość: astat chowam topór, uwaga:) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 16:53
            No dobra, przepraszam.
            I przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, przeczytałam w tej chwili z
            wrodzoną sobie bystrością do śledzenia forum:)
            Po prostu, zeźliłam się na chwilę, bo theagatę jakoś bardzo polubiłam, naprawdę
            najsensowniejsza osoba, jeszcze kiedyś tu Ergil taka była i to chyba Agnieszka
            dla odmiany? Coś te dziewzyny na A mają w sobie:)
            A Ty nagle z atakiem, więc pognałam bronić, jak zwykle bez namysłu.
            Spontanicznie. No przepraszam. Starczy już tego przepraszania, no!

Hm, bo ja wiem, z tym faszyzmem... Nie wiem, mnie się jakoś podoba w ludziach,
            jak lubią swoje i jeszcze umieją tym zarazić innych. O to zarażanie mi chodzi.
            Jakby tu powiedzieć, nie zauważyłeś, że radio na tym się zasadza?:) Duża sztuka.
            • Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 17:19
              I jeszcze.
              W faszyźmie jest przymus.
              Propozycja jest czymś zupełnie innym. Masz wybór. Nie tylko niesłuchania, ale i
              nieczytania, jeśli nie chcesz.
              • Gość: astat snują sie okularnicy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 17:54
                Chciałam przeprosić wszystkich okularników, bo dopiero się zorientowałam, jak
                fatalnie i niegrzecznie mi to wyszło. No cóż, wzrok to jedyna zaleta jaką
                posiadam, więc się pochwaliłam:) a większość moich znajomych to z tymi
                patrzałkami a i na mnie ostatnio z obrzydzeniem spojrzał okulista, że też już
                chyba powinnam i wstyd, że dobrze widzę. No cóż, widzę ciemność ogólnie rzecz
                biorąc, im bardziej się rozglądam dookoła. Ale nic to, będzie dobrze.
      • theagata Re: Koncert Janis Joplin. 16.03.06, 00:46
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=37662482&wv.x=2&a=37663800
        have fun
    • zbyszu Nina jak Roman PRIII broni TVP2 16.03.06, 19:47
      Uwaga, uwaga. U T. Kina pani Nina Terentiew broni TVP2 w podobnym stylu jak
      Romek Laskowski PRIII.

Jest ciekaiwe, choć pani Nina czasem delikatnie i z "biesiadnym" uśmiechem na
      ustach zapędza pana Tomasza do komercyjnego kąta. Nasłuchuje dalej
      • zbyszu Sprostowanie 16.03.06, 19:48
        Nie "Romek" ale "pan Romek" miało sie pojawić
    • Gość: aa Re: Koncert Janis Joplin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka