Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 06:12 Nasłuchałem się NMP, mogę przespać sobotni POP. Aczkolwiek wolałbym w nocy pospać:-) trUjka radiem wampirów??? j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: POP vs NMP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 06:15 aha, a jutro w nocy Mariusz Owczarek tez nie da pospać!!! dobrze, że nic ciekawego nie ma w niedzielne przedpołudnie! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: POP vs NMP IP: *.devs.futuro.pl 07.12.02, 08:16 Gość portalu: jarek napisał(a): > aha, a jutro w nocy Mariusz Owczarek tez nie da pospać!!! dobrze, że nic > ciekawego nie ma w niedzielne przedpołudnie! > j. Jutro w nocy Piotr Stelmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: POP vs NMP IP: *.zab.cdp.pl, / *.kat.cdp.pl 07.12.02, 06:59 Ja tam sobie poczekam na retransmisję audycji na Caladanie. Swoją drogą - gdyby tak zamienić te audycje i puszczać "Sobotę w stylu POP" w nocy, to ilu osobom by się chciało czekać do tej pory? Dyrekcja postępuje po prostu _racjonalnie_ ;)). Odpowiedz Link Zgłoś