Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:38 Jedno zdanie (a raczej równoważnik) - był rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcdef Re: LP3 i Marcin łukawski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 04:04 Nie słuchałam . Teraz żałuję . Lubię Marcina Łukawskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don cabesa Re: LP3 i Marcin łukawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 08:32 To prawda. Słuchałem i było super. Lista była całkiem odmłodzona, bez sztucznych tekstów red. Niedzwiedzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes KRRiTV Re: LP3 i Marcin Łukawski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:17 Łukawski nie tylko w liście, ale we wszystkich prowadzonych przez siebie audycjach wypada dobrze, ma miły, ciepły głos, poczucie humoru i wyczucie sytuacji. Zupełnie nie rozumiem dlaczego cały czas jest "zapchajdziurą", która prowadzi audycje w zastępstwie Barona, Kantereita itd. Moim zdaniem powinien dostać swój program, najlepiej pasmo 9:00-12:00 w miejsce Rokosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: LP3 i Marcin Łukawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:26 Nie, w miejsce Rokosa nie, bo wtedy nie mógłbym go sluchać- bo jestem w szkole :p A tak na serio, to ma pna Łukawski swoją audycję- w niedzielę 17.00-19.00. Ale trochę to mało, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: LP3 i Marcin Łukawski. IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 25.03.06, 12:43 Gość portalu: Prezes KRRiTV napisał(a): > Łukawski nie tylko w liście, ale we wszystkich prowadzonych przez siebie > audycjach wypada dobrze, ma miły, ciepły głos, poczucie humoru i wyczucie > sytuacji. Zupełnie nie rozumiem dlaczego cały czas jest "zapchajdziurą", która > prowadzi audycje w zastępstwie Barona, Kantereita itd. Moim zdaniem powinien > dostać swój program, najlepiej pasmo 9:00-12:00 w miejsce Rokosa. Mhm. Podpisuję się. Choć akurat pasma 9:00 - 12:00 nie życzyłabym nikomu, nawet najgorszemu wrogowi. Zdaje się, że jest tak obwarowane konkursami, playlistą, wymogami 'radia towarzyszącego', że i geniusz nic by z tym nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: LP3 i Marcin Łukawski. 25.03.06, 22:54 Też lubię Łukawskiego. Jest w nim coś takiego, że uśmiecham się na samą myśl, że będę go mogła posłuchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
przedwojenny Re: LP3 i Marcin łukawski. 26.03.06, 00:00 Dwa zdania. Nie cierpię Łukawskiego . Nie ma ani ładnaego głosu, ani nie potrafi ciekawie opowiadać; jest typem takiego wiecznie uśmiechającego się do wszystkich człowieka, który pod tym uśmiechem, kryje pogardę dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: LP3 i Marcin łukawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 09:09 jedno zdanie. chyba inaczej słyszymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sz Re: LP3 i Marcin łukawski. 26.03.06, 13:45 Prowadzenie listy - rewelacja; Generalnie za mało red. Marcela. ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthrax3 Re: LP3 i Marcin łukawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:28 Całkiem fajnie to prowadzenie mu wyszło ;)))) Zresztą większość programów prowadzi nieźle. A Rokosa to powinni na najbliższym drzewie przy Łazienkowskiej... Jak kiedyś prowadził listę to miałem myśli samobójcze ;)))) Żądamy więcej Marcela w Trójce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef przedwojenny ? jesteś sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:23 Ty naprawdę masz ucho przedwojenne i inaczej słyszysz . Red. Rokos niech zostanie w swoich godzinach . W tym czasie jestem w pracy , a tam nie mam możliwości słuchania Trójki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: przedwojenny ? jesteś sam IP: *.tomaszow.mm.pl 27.03.06, 11:13 Marcin Łukawski prowadził Listę rewelacyjnie. Błyskotliwy, inteligentny, dowcipny. Sprawdza się w każdym paśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwojenny Re: przedwojenny ? jesteś sam 29.03.06, 18:08 O gustach się nie dykutuje. Dla mnie słuchanie Łukawskiego to męka-brzydki głos, ciągle fałszywy uśmiech w głosie. Pan Łukawski całkowicie się skompromitował w moich oczach... znaczy się uszach, gdy kiedyś prowadząc popołudniowe Zd3 powiedział coś takiego( nie jest to dokładny cytat, ale oddaje istotę rzeczy),, Tak- ty już idziesz do domu, a ja tu muszę jescze siedzieć godzinę,ech." Było to w rozmowie z jakimś czytającym serwisy. Od tamtej pory w moich uszach pan Łukawski stracił wszystko(dużo tego nie było, bo od zawsze mnie drażni taki typ karierowiczów, co to zawsze są uśmiechnięci zawsze rzucają ciepłe słówka, a tak naprawdę to gardzą drugim człowiekiem). Ma pracę, o jakiejn ludzie moga tylko marzyć, zarabia krocie ( w porównaniu do zwykłych Polaków), prace ma lekką , łatwą i przyjemną-a nie chce mu się dosiedziec godziny w studiu i z pogradą dla milionów słuchaczy mówi, że już wołaby być w domu. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przedwojenny ? jesteś sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:09 To był taki żart, ale widocznie niektórym sztywniakom to pojecie jest obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedwojenny ? jesteś sam IP: *.aster.pl 30.03.06, 09:12 Chyba jestes paranoikiem. Co ty o nim wiesz, ze nazywasz go karierowiczem, ktory gardzi czlowiekiem - kazdy kto odnosi sukces i jest sympatyczny twoim zdaniem tak NAPRAWDE gardzi czlowiekiem??? mnie z kolei draznia tacy zakompleksieni zawistnicy. Niestety w naszym pieknym kraju takich pelno (cecha narodowa?). A Marcin Lukawski jest nie tylko sympatyczny na fonii, ale face to face tez i do tego jest przystojny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: przedwojenny ? jesteś sam i będziesz sam IP: *.tomaszow.mm.pl 30.03.06, 09:16 Przedwojenny, czy Ty się naprawdę dobrze czujesz, czy może to wiosenne przesilenie działa tak niekorzystnie na Twój stan umysłu? Naprawdę, steku tylu bzdur dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwojenny Re: przedwojenny ? jesteś sam i będziesz sam 30.03.06, 14:19 Oczywiście, że dobrze się czuję. O jakim steku bzdur piszesz? Jeżeli mi podoba się kobieta o blond włosach, a Tobie brunetka, to wyzwiesz mnie, powiesz, że źle się czuje i że to są bzdury? De gustibus non est disputandum. Komuś może się podobać pan Łukawskim dla mnie jest on beznadziejny, słuchanie jego to męka, nie podoba mi się jego głos, sztuczny (przyklejony uśmiech), nie podoba mi się sposób w jaki prowadzi audycycje, to , że nie ma nic do powiedzenie i ubiera ten fakt w słowa. Chyba mam prawo mieć taką opinię? Czy może mi powiesz, że muszą mi się podobać brunetki, a jak nie to jestem debilem. >Chyba jestes paranoikiem. Co ty o nim wiesz, ze nazywasz go karierowiczem, ktory gardzi czlowiekiem - kazdy kto odnosi sukces i jest sympatyczny twoim zdaniem tak NAPRAWDE gardzi czlowiekiem??? mnie z kolei draznia tacy zakompleksieni zawistnicy. Niestety w naszym pieknym kraju takich pelno (cecha narodowa?). A Marcin Lukawski jest nie tylko sympatyczny na fonii, ale face to face tez i do tego jest przystojny:)) > Nie-nie jestem paranoikiem. Nie rozumiem skąd ten zarzut. Nie-nie każdy kto odnosi sukces, gardzi człowiekiem. Sukces odniósł(wśród radiowców) pan Bugalski, MAnn-to są naprwadę ludzie wybitni-magowie mikrofonu, ludzie których chce się słuchać, którzy mają piękne głosy i pięknie umieją się nimi posługiwać i urzekająco opowiadać . Nie jestem żadnym zawistnikiem, a tym bardziej zakompleksionym. Jeżeli Tobie nie podoba się przykłądowo piłkarz Grzegorz Rasiak, to mam prawo nazwać Cię zakompleksioną zawistnicą(cecha narodowa?). Otóż nie-tak Cię nie nazwę. Każdy ma prawo do własnej oceny i nie rozumiem, czemu jedni chcą narzucić swój subiektywny osąd innym. Ktoś uważa, że pan Łukawski ma piękny głos i dobrze prowadzi audycje-jego prawo. Ja uważam, że ma on głos, który nie predystynuje go do pracy w radiu, głos , który w porównaniu do chociażby Bugaskiego, to dno i dwaz metry mułu. Uważam , że źle prowadzi audycje, nie lubię jego sztucznego uśmiechu i tego, że Trójka zrobiła z niego taką natenową apchajdziurę. Oczywiście nie ma nic przeciwko Łukawskiemu personalnie-może to fajny cżłowiek, ale w moim osądzie, w radiu się nie sprawdził-jest człowiekiem na niewłasiwym miejscu. Tylu mamy młodych dziennikarzy o przepięknych głosach, które się marnują , a jest promowana przeciętność-bylejakość-w postaci pana Łukawskeigo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przedwojenny ? jesteś sam i będziesz sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:15 > Ja uważam, że ma on głos, który nie predystynuje go do pracy w radiu, głos , > który w porównaniu do chociażby Bugaskiego. Afuuuu bugalski ma okropny glos i brzydka maniere mowienia. Lukawski jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedwojenny ? jesteś sam i będziesz sam IP: *.aster.pl 30.03.06, 19:20 Od tamtej pory w moich uszach pan Łukawski stracił wszystko(dużo tego nie było, bo od zawsze mnie drażni taki typ karierowiczów, co to zawsze są uśmiechnięci zawsze rzucają ciepłe słówka, a tak naprawdę to gardzą drugim człowiekiem). To wytlumacz nam, co tu sugerujesz. Dla mnie to zdanie swiadczy o zawisci i pochopnej ocenie. Nie wiesz co sie kryje za kazdym usmiechem. Nie uwazasz, ze jestes uprzedzony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: przedwojenny ? jesteś sam i będziesz sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:24 Typowa polska zawisc. To jest chyba jakas genetyczna wada naszego narodu. Zresztą pokretne rozumowanie, wedlug Ciebie kazdy kto jest miły albo sie usmiecha to jest odrazu flaszywa swiania. Odpowiedz Link Zgłoś