afrykan 30.03.06, 20:22 Herbert nie chciał leżeć na Powązkach tylko we Lwowie ks. Twardowski nie chciał leżeć w świątyni Opaczności a Lemowi udało się nie trafić po śmierci, gdzie nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Trafi na styk Jana Pawla II IP: *.versanet.de 30.03.06, 20:35 to pewnie tez nie bylo jego marzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka w. Re: Pogrzeb Stanisława Lema IP: *.l2.c3.dsl.pol.co.uk 30.03.06, 23:35 nie to niemozliwe. i dlaczego nie ma mnie w kraju, to smutne ze nie moge osobiscie pozegnac wybitnego Polaka.wyrazy wspolczocia - nie ma juz czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Pogrzeb Stanisława Lema IP: *.sip.bct.bellsouth.net 31.03.06, 22:14 Mam to samo. Ale w ten weekend zrobimy stype. Ja i koledzy z Rosji, Ukrainy i Czech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pogrzeb Stanisława Lema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:11 Ale Herbert zdawał sobie sprawę, że niemożliwe wtedy było, aby spoczął na Łyczakowie. Ja się bardziej zastanawiam, jak czuje się Miłosz na Skałce... Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Pogrzeb Stanisława Lema 31.03.06, 16:26 Gość portalu: kasia napisał(a): > Ale Herbert zdawał sobie sprawę, że niemożliwe wtedy było, aby spoczął na > Łyczakowie. Ja się bardziej zastanawiam, jak czuje się Miłosz na Skałce... Miłosz nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukagir Re: Pogrzeb Stanisława Lema IP: 212.182.124.* 02.04.06, 19:50 Milosz zyje bardzije, niz Ty, jak sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Sturdast Funeralia 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 01:32 Na Księżycu kolo winien być zakopany, kmioty! Odpowiedz Link Zgłoś