Dodaj do ulubionych

Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja

14.04.06, 09:21
Ten głos, żenujące dowcipy i wołające o pomstę do nieba wywiady z Aliną
Dragan... Kto tego jeszcze słucha???...
Obserwuj wątek
    • addictedtoradio Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 11:39
      Ja słucham.
    • xk Nikt ci go słuchać nie karze 14.04.06, 11:41
      A ja chciałbym więcej Marków N w polskim eterze i tyle.
      • unimill Re: Nikt ci go słuchać nie karze 15.04.06, 00:21
        A ja nie chciałbym więcej osób o tak rozmiękłym kręgosłupie w radiu.
        W eterze? Być może - w końcu każdy ma prawo lubić co chce (nawet misia), ale
        nie jako decydenta.
        MPZ jest jedną z osób odpowiedzialnych za stan trójki.

Propagator muzyki przyjemnej i pseudoambitnej.
        Jakoś trójka w ogóle przypomina listę przebojów
        I to nie jest koplement!!!

Hough!
    • yacy Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 12:02
      Ja, mój brat, jego żona, sąsiad z naprzeciwka i jeszcze kilka osób.
      A tak powaznie to styl Pana MN jest dla mnie super. Alina zabawna i wogóla listajest ok. Dosłownie na palcach jednej ręki mogę policzyć ilość słuchanych przeze mnie list na Zetce i RMF. Po dwóch trzech wejściach prowadzących wyłączam radio, raz nawet rozsypałem je na kawałki- fakt że wtedy zawadziłem o antenę ale fakt jest faktem...
      to tyle...

A dziś muzyka ciszy. Polecam!!!
    • strachzyc Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 13:28
      A czego ty dziecko słuchasz? Pewnie fascynujesz się tańcem z gwiazdami i
      występami zielonego pajaca na "festiwalu eurowizji".
      Mam do ciebie prośbę. Nie słuchaj Trójki, bo jak kiedys uwzględnią cię w
      badaniach, automatycznie obniżysz poziom słuchaczy Trójki.
      • joanna.syrenka Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 16:24
        E tam - dajecie sięsprowokować tylko.
        Niedźwiedzki ma swój styl i bardzo go lubię. Jest legendą tej rozgłośni. No i
        pani Alina Dragan :))))))
    • trojkofan.trojka.info Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 16:46
      Ja słucham. Niezmiennie. Od lat. I sprawia mi to olbrzymią frajdę.
    • trug Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.04.06, 21:19
      Tez nie trawię tych dowcipów, mnie one nie śmieszą.
      Jednak teraz (troszkę przed 21) muzyka z "trójki" leci wyśmienita i Niedźwiecki
      stanął na najwyższym podium. Taka ma być "trójka" wg mnie.
      Będę czekał do grudnia na taką "trójkę". Dlaczego? A no dlatego, że w grudniu
      najbliższe święta i mam nadzieję, że nie wydarzy się żadna tragedia. "Trójka"
      tylko w takich chwilach gra znakomicie.
    • tekisk Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.04.06, 07:54
      pep-per napisał:

> Ten głos, żenujące dowcipy i wołające o pomstę do nieba wywiady z Aliną
      > Dragan... Kto tego jeszcze słucha???...

Nie chcesz , niesłuchaj . Masz pilota lub pokrętło to skorzystaj z niego .
      Twoja krytyka i tak M.N. nie zaszkodzi .
      • chelseaa Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 16.04.06, 20:36
        Pieprzysz pep-per ;)
      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 04.10.06, 19:26
        > Twoja krytyka i tak M.N. nie zaszkodzi .
        W mojej skromnej opinii MN już nigdy i nic nie zaszkodzi.
    • jasnos Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 17.04.06, 18:12
      ja słuchałam, słucham i słuchac będę...to samo dotyczy moich bliskich, moich
      znajomych....

nie rozumiem dlaczego tego słuchasz jeśli Ci to nie odpowiada, doprawdy nie
      rozumiem...pewnie to typowe dla słuchaczy lp ;P

nie pozdrawiam

• live7 Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 04.10.06, 09:34
      pep-per napisał:

> Ten głos, żenujące dowcipy i wołające o pomstę do nieba wywiady z Aliną
      > Dragan... Kto tego jeszcze słucha???...

Ja słucham i to b. chętnie.
      Uważam go za rewelacyjnego radiowca i b. cenię.
      Ma świetny głos.
      Gadania Aliny D. też nie lubię
    • villac Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 04.10.06, 11:52
      per - per masz problemy ze zrozumieniem słowa słuchanego - nie słuchaj,
      przerzuć na RMFiu lub Zetkę albo inna eskę tam jest i muza (nie mylić z muzyką)
      i słowo mówione dla ciebie, daj innym słuchać Programu Trzeciego PR i zawartych
      w nim audycji w tym prowadzonych przez Marka Niedźwiedzkiego.
    • polibius Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 04.10.06, 13:17
      Ja słucham.
    • ququka Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 04.10.06, 15:12
      Ja slucham :)
    • jolla7 Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 05.10.06, 10:23
      ja słucham
      • imagistyk Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 05.10.06, 17:25
        Ja także uważam MN za beznadziejną beznadzieję.Natomiast lubię słuchać muzykę w jego audycjach.Moim zdaniemjest on typowym pływakiem,który wszędzie się wedrze z przepraszającym uśmieszkiem,że niby nie wie skąd się wziął i co on tu robi.Umie dbać o swoją kasę i popularność wśród kucharek i panienek z Carskiego Seminarium Panien Dobrze Urodzonych.
        • muka77 Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 07.10.06, 20:52
          Masz cos do kucharek? ;) Moze jakas trauma z dziecinstwa? ;)
          • imagistyk Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 08.10.06, 15:38
            Mam.Nie mam talentu do robienia ciast,choć bardzo je lubię jeść.Wychodzi mi tylko sernik.
            • muka77 Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 08.10.06, 17:05
              No masz, a mi sernik nigdy jeszce nie wyszedl...
    • ab-ba Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 10.10.06, 11:31
      Słuchałam,słucham i słuchać będę.
      Wczoraj od 19-tej Marek Niedźwiedzki pięknie żegnał Marka Grechutę...
      A propos Aliny Dragan - rzeczywiście irytująca,z manierą samozachwytu nad
      wątpliwymi żarcikami.
      • endengo Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 10.10.06, 19:40
        Słucham i słuchać będę, dopóki Pan Marek będzie w Trójce i będzie grał, jak
        dotychczas. Nie rozumiem mieszania oceny jego pracy radiowca z opinią o nim
        samym. Oceniam audycje na podstawie zawartości i polecam to samo innym. A Pana
        Marka serdecznie pozdrawiam ;)
      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 11.10.06, 07:26
        > Wczoraj od 19-tej Marek Niedźwiedzki pięknie żegnał Marka Grechutę
        A ciekawe, czemu uniwersalny niedźwiadek(specjalista od popularnej muzyczki i
        tapet, co on ma do Grechuty?), a nie ktoś znający się na piosence poetyckiej.
        Np: ktoś z nocnych godzin - przynajmniej 2 osoby mi się nasuwają...
        • theagata Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 11.10.06, 13:32
          unimill napisał:

> co on ma do Grechuty?), a nie ktoś znający się na piosence poetyckiej.
          > Np: ktoś z nocnych godzin

to samo pomyślałam gdy usłyszałam M.N. w poniedziałek po 19-tej i tak bardzo mi
          nie pasował do M.G. że musiałam wyłączyć radio :(
          • zbyszu Marek Niedźwiecki z Trójki - najlepszy 11.10.06, 13:49
            I słusznie! Po co sie męczyć...

Niestety wciąż sporo tutaj jest takich, którzy narzekają, narzekaja, ze Trojka
            to, ze tamto, a dalej slucha i to nierzadko z wielką uwagą. Ale oczywiście jak
            przydzie co do czego to: "Nie nie...nie słucham tej komercyjnej papki".
            Dziwactwo
            • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - najlepszy 11.10.06, 19:44
              A weź ty se przemyśl co napisałeś...
              • zbyszu Niedźwiecki z Trójki - najlepszy 11.10.06, 20:07
                Dziś, o godz. 7.26 też nie byłeś w najlepszej formie. Mija prawie 13 godzin
                i ...bez zmian.

Nie oczekuję odpowiedzi, bo wiadomo, czy to się zawsze konczy na tym forum. Do
                nasłuchania
                • unimill Re: Niedźwiecki z Trójki - najlepszy 12.10.06, 07:51
                  > Dziś, o godz. 7.26 też nie byłeś w najlepszej formie. Mija prawie 13 godzin
                  > i ...bez zmian.
                  W formie takiej jak zwykle, ani lepszej, ani gorszej - własnej.
                  A jak należysz do fan-clubu misia, to po prostu ogłoś to całemu światu i koniec
                  dyskusji. Z fanatykami nie dyskutuję.
                  To co napisałeś w swoim '''poście''' było już w wielu miejscach na tym forum.
                  ...A skąd wiecie, że takie słabe, skoro nie słuchacie! -
                  Odpowiadam - bo wystarczy na pięć minut przełączyć/włączyć, żeby wyrobić sobie
                  zdanie.

> Nie oczekuję odpowiedzi, bo wiadomo, czy to się zawsze konczy na tym forum.
                  Jak już masz taki 'akuratny' dostęp do sieci, to zwracaj uwagę na końcówki - to
                  tak trochę niedbale i świadczy o nieumiejętności przeczytania tego co się
                  napisało.

> Do nasłuchania
                  Do wymyślenia lepszego sformułowania.
                  Do nasiedzenia? Do nalania? Do zwiśnięcia?
                  To od słuchania misia masz takie genialne sformułowania?
                  Do wizyty u kuśnierza - oby szybkiej.
          • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 13.10.06, 12:32
            theagata napisała:
            > unimill napisał:
            > > co on ma do Grechuty?), a nie ktoś znający się na piosence poetyckiej.
            > > Np: ktoś z nocnych godzin
            >
            > to samo pomyślałam gdy usłyszałam M.N. w poniedziałek po 19-tej i tak bardzo mi
            > nie pasował do M.G. że musiałam wyłączyć radio :(
            >

tiaaaa... wszyscy Niedzwiedzia przez pryzmat listy przebojow widza to i nie dziw
            ze wam nie pasuje do M.Grechuty, a przeciez lista to od lat jest dla
            szkolniakow i podobnych doroslych dzieci (tyle ze te bardziej dorosle, to po
            latach sluchania chcialyby zeby na liscie i ambitniejsza muzyka sie pojawiala)
            ja listy juz od wiekow nie slucham (normalnie wyroslem) i widze Niedzwiedzia
            jako propagatora ambitnej muzyki popularnej (Markomania) oraz malo popularnych
            podgatunkow: smoothjazz i chillout. I robi to niezle, choc poziom bywa rozny...
            udalo mi sie ostatnia 'smoothjazzcafe' posluchac i powiem ze te oderwanie SJC od
            'Markomanii' wyszlo mu na dobre! to teraz jest przemyslana audycja, bez zadnej
            lipy, Randy Crawford, Patricia Barber, Pat czy nawet calkiem polscy Smietana z
            Karolakiem - niech mi kto znajdzie w polskim radiu druga tak swietne robiona
            audycje w temacie smooth-jazz???!!!

w dzisiejszej 'Tonacji trojki' znowu uslyszelismy Grechute - i co? nie wolno mu
            pamietac i lubic?
            • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 07:57
              > propagatora ambitnej muzyki popularnej
              :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> oraz malo popularnych
              > podgatunkow: smoothjazz i chillout.
              Zapomniałeś dodać - ale jakże ambitnych.

> w dzisiejszej 'Tonacji trojki' znowu uslyszelismy Grechute - i co? nie wolno
              > mu pamietac i lubic?
              Ależ wolno (na ile to jest szczera), podobnie jak mnie ocenić jako nie
              najlepsze nadawanie się do audycji wspomnieniowej.
              Jeśli komuś się ustawił znak równości pomiędzy Trójką/PR3 a misiem to pozostaje
              mi tylko nieutulone w żalu współczucie.

I tak misia do kuśnierza sugeruję.
              • grzmucin Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 11:51
                > I tak misia do kuśnierza sugeruję.

A sugeruj sobie ;)
                Zapewne ani sugestie twoje dotyczące Niedźwiedzia, ani sugestie innych (w tym moje) dotyczące zdjęcia Rokosa z pory dziennej nie zostaną przez nikogo uwzględnione ;)
                • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.10.06, 19:41
                  A zapewne nie zostaną uwzględnione, ale zgłosić można.
                  Żeby nikt później nie mówił, że nikt nic nie mówił.

A wstawianie młodych łosi w rodzaju Kokosa kosztem doświadczonych dziennikarzy
                  jest znaczące - co najmniej o hierarchii wartości osób odpowiedzialnych.

I tradycjnie: poszukuję kuśnierza ;-)
        • theagata M. Niedźwiecki i P. Stelmach - uniwersalni didżeje 11.10.06, 14:28
          unimill napisał:

> uniwersalny niedźwiadek(specjalista od popularnej muzyczki i
          > tapet,

btw. jeszcze jest uniwersalny Piotr Stelmach - pierwszy zastępowy tzn. zastąpi
          każdego nieobecnego [niedawno słyszałam go w Programie Alternatywnym a ostatnio
          Liście Osobistej]i mimo że często zupełnie nie pasuje do charakteru danej
          audycji próbuje na siłę wpasować swoje off.
          • zbyszu J. Kosiński - uniwersalny "didżej" 11.10.06, 17:19
            Ooo -uniwersalny. jak to dziwne ujęłaś...To moze odnieś się do "uniwersalności"
            innego redaktora muzycznego - pana Janusza Kosinskiego.

Z jednej strony jest guru antysłuchaczy, bo spełnia wszystkie zachcianki, nie
            to co w Muzycznej Poczcie UKF. Z drugiej jest "polską twarzą" kwintensencji
            artyzmu festiwalowego - Festiwalu Eurowizji! :-///

To nie wszystko. "Tonie wszystko" - jak śpiewają Pustki. Pan Janusz firmuje
            swoim nazwiskiem ostatnie jeden z koncertów Opola czy Sopotu 2006. Nie
            pamietam, który festiwal, zresztą to nie ma znaczenia - i tak wszystkie w pień
            zostały tutaj do cna skrytykowane.

Fakty powyższe i tak nie zmieniają tego, ze lubię i pana Kosinskiego i pana
            Niedzwieckiego.
            • theagata Re: J. Kosiński - uniwersalny "didżej" 11.10.06, 21:12
              zbyszu napisał:

> jest guru antysłuchaczy, bo

ma ogromną wiedzę muzyczną i w bardzo ciekawy sposób dzieli się nią w swoich
              audycjach.

> spełnia wszystkie zachcianki,

a jednak nie wszystkie ;) postaraj się posłuchać Koncertu Życzeń uważnie.

> nie
              > to co w Muzycznej Poczcie UKF.

nie wiem co masz na myśli ponieważ tej audycji w Trójce nie słucham.

> jest "polską twarzą" kwintensencji
              > artyzmu festiwalowego - Festiwalu Eurowizji! :-///

jest tylko przewodniczącym jury bez prawa głosu.

> Pan Janusz firmuje
              > swoim nazwiskiem ostatnie jeden z koncertów Opola czy Sopotu 2006. Nie
              > pamietam, który festiwal,

1. Debiuty Opolskie - przewodniczący jury.
              2. Niepokonani – jubileusz 25-lecia zespołu Perfect (Sopot 2006) - redakcja.

> zresztą to nie ma znaczenia - i tak wszystkie w pień
              > zostały tutaj do cna skrytykowane.

polecam lekturę Forum Muzyka ;)
              • zbyszu J. Kosiński - uniwersalny "didżej" 11.10.06, 21:35
                To już staję się wręcz modne, ale powtórzę. Teraz przeczytaj sobie jeszcze raz
                to co sama napisałąś post wczesniej. Uważnie...przeczytaj.

2:0 - piekny wieczór - oby do konca
            • unimill Re: J. Kosiński - uniwersalny "didżej" 12.10.06, 07:55
              I niestety dołożę tutaj pana Wojciecha Mana.
              Któremu również zdarzało się mało ambitne rzeczy robić.
              Niestety :-(

A Kosa nie puszcza wszystkiego, jak leci, z propozycji słuchaczy Any-Radia

BTW... ile takich 'wpadek' ma misiunio na sumieniu?
          • nierozpoznawalny Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 12.10.06, 09:23
            Proponuje okreslenie _najwszechstronniejszy_ - oczywiscie w kontekscie
            prezentowanej muzyki i opinii na tematy okolo-muzyczne.
            Stelka nie jest nawet uniwersalny - w kazda audycje wklada pastelowe klimaty i
            poza ta muzyka nie widzi nic, chocby to bylo nawet zastepstwo w "Sjescie" :)
            unimil kiedys byl uniwersalny, ale ostatnio kazda rozmowe konczy stwierdzeniem
            "do kusnierza", wiec o czym tu mowic...
            • theagata Re: Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 12.10.06, 11:45
              nierozpoznawalny napisała:

> Stelka nie jest nawet uniwersalny - w kazda audycje wklada pastelowe klimaty i
              > poza ta muzyka nie widzi nic, chocby to bylo nawet zastepstwo w "Sjescie" :)

być może w moim poście zabrakło ""
              • nierozpoznawalny Re: Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 13.10.06, 12:17
                theagata napisała:
                > być może w moim poście zabrakło ""
                moze niektorym zabraklo...
                ale bylo zrozumiale, ja tylko chcialem uwypuklic sprawe i podkreslic jak bardzo
                Janusz Kosinski jest wszechstronny w porownaniu z innymi prezenterami
            • unimill Re: Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 14.10.06, 12:48
              > ale ostatnio kazda rozmowe konczy stwierdzeniem
              > "do kusnierza", wiec o czym tu mowic...
              Jak to o czym!!
              O cenach futra...
              Misia do lasu - tak lepiej?
              • nierozpoznawalny Re: Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 14.10.06, 21:08
                no nie mowilem?
                unimil tylko o jednym i tym samym :)
                • unimill Re: Janusz Kosinski - najwszechstronniejszy! 15.10.06, 19:44
                  Prawda?
                  To już niemal obsesja.
                  Potworne, co z człowieka robi radio.

Każdy wie kogo... gdzie.
        • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 11.10.06, 15:02
          "specjalista od popularnej muzyczki i tapet, co on ma do Grechuty?"

pomijajac milczeniem te obrazliwe i zupelnie nie na miejscu "tapety" twierdze,
          ze Niedzwiedz doskonale zawsze sie wywiazywal z zadania grania 'muzyki ciszy' a
          tu mielismy calkiem podobna 'okazje' - i nie zauwazylem tu zadnych zgrzytow ani
          nie odczulem zadnego dyskomfortu
          poza tym dlaczego odbieracie mu prawo do nadawania danej muzyki i danego
          wykonawcy? myslicie ze on tylko gra i lubi 'od do' i nic wiecej? slupki to
          Niedzwiedz odrabia w piatki prowadzac liste
          zaszufladkowaliscie czlowieka i w ten sposob sami sie ograniczacie, a fe!
          • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 11.10.06, 19:58
            >pomijajac milczeniem te obrazliwe i zupelnie nie na miejscu "tapety" twierdze,
            Jeśli nie na miejscu, to tylko z uwagi na smutne okoliczności.
            Tapety - bo specjalnością misia stały się typowo ilustracyjne mielodyjki. Dla
            mnie to takie tapety dźwiękowe. Nijakie i miałkie.

> ze Niedzwiedz doskonale zawsze sie wywiazywal z zadania grania 'muzyki ciszy'
            O tak... on się zawsze wywiązywał doskonale z każdego zadania. Gdzie go
            derekcja postawiła, żeby nie wiem jaki trudny odcinek, to on nic, nawet nie
            miałknął tylko do roboty.

> poza tym dlaczego odbieracie mu prawo do nadawania danej muzyki i danego
            > wykonawcy? myslicie ze on tylko gra i lubi 'od do' i nic wiecej? slupki to
            > Niedzwiedz odrabia w piatki prowadzac liste
            Dla mnie to całokształt działalności misia sprowadza się do słupków. No po
            prostu specjalista od muzyczki lekkiej, łatwej i niewiele wymagającej.
            Że ludzie mają prawo do takiego czegoś? Oczywiście - tylko jak wspominamy i
            zatapiamy się w żalu po artyście, to ja oczekuję kogoś, kto tego
            artystę 'znał', kto go 'puszczał'.

A nie cierpię misia, bo w czasie, gdy on się rozbijał po najlepszych czasach
            antenowych trójki, to osoby dla których MG nie był kolejną pozycją na
            plejliście można było usłyszeć głęboką nocą.
            I jakoś to misiowi nie przeszkadzało. A tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki
            wspomina MG.
            Ja tu czuję fałsz, bździnę i wazelinę...
            No po prostu tego trójkowego byłego kierownika muzycznego nie toleruję.

Misia do kuśnierza.
            • yacy Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 11.10.06, 21:41
              unimill napisał:
              ... bo specjalnością misia stały się typowo ilustracyjne mielodyjki. Dla mnie to takie tapety dźwiękowe. Nijakie i miałkie.

chyba słuchamy innego Niedźwiedzia. Na pewno.

unimill napisał:
              ... A tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki wspomina MG.

pomijając to, że MN bardzo dobrze orientuje się "w temacie" Marek Grechuta i mi nawet do głowy nie przyszło aby wyłączać radio z jego powodu, to może po prostu osoby, które prowadzą nocne audycje nie mogły poprowadzic tej audycji? Ale podkreślam dla mnie Marek Niedźwiecki zrobił tą audycje bardzo bardzo dobrze!

unimill napisał:
              Misia do kuśnierza.

Na szczęście dla ogromnej większości Trójki/PRIII - jak kto woki - nie Ty o tym decydujesz!!!

theagata napisał:

btw. jeszcze jest uniwersalny Piotr Stelmach ...

no akurat do alternatywnej pasuje. A jak sama nazwa - LISTA OSOBISTA - mówi też!!! Nie zawsze słucham Jego audycji ale akurat ostatnia LO była świetna!
              • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 12.10.06, 07:51
                > chyba słuchamy innego Nied?wiedzia. Na pewno.
                Chyba jednak tego samego, tylko zdania mamy różne.
                Nie muszę pisać dużymi literami, że to była moja prywatna opinia?
                Dla mnie to oczywiste.

> pomijajšc to, że MN bardzo dobrze orientuje się "w temacie"
                > Marek Grechuta
                A ta wiedza to skąd czerpana?
                Z jego '''audycji'''?

> i mi nawet do głowy nie przyszło aby
                > wyłšczać radio z jego powodu,
                Następnym razem wynajmą klauna z jakiegoś cyrku. I to też nie będzie powód.
                A jeszcze następnym pominą milczeniem. Bo szkoda pieniędzy.

> to może po prostu osoby, które prowadzš nocne
                > audycje nie mogły poprowadzic tej audycji?
                Bo na przykład jak pan Piotr Kosiński z Krakowa, musiałyby extra dojechać -
                zapewne na własny koszt.
                Bo prowadzą tylko jedną audycję późną nocą i nie są pod ręką.
                Deblessen (przepraszam, jeśli przekręciłem nazwisko), Makowska, Podmiotko,
                Wasowski...
                Ale po co...
                Ktoś jest zawsze pod ręką, zawsze na stanowisku, zawsze gotowy służyć pomocą
                potrzebującym.
                Zawsze gotów na pseudo-ckliwe wspomnienia.
                MIŚ.

> Ale podkre?lam dla mnie Marek Nied?wiecki zrobił
                > tš audycje bardzo bardzo dobrze!
                Tiaaaa.... Misiu zawsze wszystko robi tak, żeby było dobrze i wpasowane w gusty
                wszystkich jednocześnie.
                Aż mi się chce pewną fraszkę zacytować.

>> Misia do ku?nierza.
                > Na szczę?cie dla ogromnej większo?ci Trójki/PRIII
                Ani to Program Trzeci, ani jeszcze nawet nie Trójka... na razie ciągle jeszcze
                trójka - z małej litery. Bo choć parę rzeczy zmieniło się na lepsze, to nie
                tyle, żeby usprawiedliwiać szacunek wyrażany dużą literą. W dalszym ciągu w
                dzień i popołudniem, to stara dobra trujka - a za taki wizerunek odpowiedzialny
                jest między innymi miś.

> - jak kto woki - nie Ty o tym decydujesz!!!
                Kolejny (?) maniak litrówek.
                Chodziło o wolę czy o woka?
                Nie ja decyduję, ale mam prawo do swojej opinii.
                I mam prawo ją wyrażać.
                Miś ma problemy z kręgosłupem... i to nie od dziś.
                Taki to właśnie miś.

Do kuśnierza z nim!
                • yacy Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 12.10.06, 08:19
                  zacznę od końcowego akapitu:
                  unimill napisał:
                  < Kolejny (?) maniak litrówek.
                  nie bardzo wiem o co Ci chodzi bo to po prostu zwykła literówka. w przeciwieństwie do np.:
                  < nawet nie miałknął
                  tzn że nie był miałki???? bo jeśli już to nie miaUknął! (Tak zadałem sobie trud i poszukałem w Twoim poście :-))
                  > Następnym razem wynajmą klauna z jakiegoś cyrku. I to też nie będzie powód.
                  > A jeszcze następnym pominą milczeniem. Bo szkoda pieniędzy.
                  proszę Cię tylko o jedno: napisz dlaczego słuchałeś tej audycji i dlaczego słuchasz Trójki? To już chyba lepiej wyłączyć radio tak jak theagata. po co się męczyć i potem zamęczać innych swoimi komentarzami? ja np. jak mi nie pasuje sobotnia audycja w godz. 9-12 to po prostu przełączam na odtwarzacz CD i tego specjalnie nie komentuję. bo nie wymagam od Trójki aby grała 24/dobę tylko "moją" muzę.
                  ps. trochę się obawiam o jakieś literówki ...

• unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 07:51
                    > tzn że nie był miałki???? bo jeśli już to nie miaUknął!
                    No proszę... ktoś dostrzegł, znaczy nie na próżno się męczę. ;-)

> Tak zadałem sobie trud
                    > i poszukałem w Twoim poście :-))
                    Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

> proszę Cię tylko o jedno: napisz dlaczego słuchałeś tej audycji i
                    Nie słuchałem. Włączyłem trójkę, usłyszałem misia prowadzącego program
                    wspomnieniowy o MG i przełączyłem/wyłączyłem zniesmaczony.

Podobnie nie słucham misiowatych programów - po 5 minutach i zakwalifikowaniu
                    muzyczek prezentowanych do... nazwijmy to mało ambitna tapeta
                    dźwiękonaśladowcza - ewentualnie złote przeboje - wyłączam/przełączam.
                    Że mimo wszystko czasami wracam na trójkowe fale o różnych porach i sprawdzam?
                    Nadzieja umiera ostatnia.

> nie wymagam od Trójki aby grała 24/dobę tylko "moją" muzę.
                    A ja wymagam aby nie było bloków - znaczy, żebym mógł usłyszeć moją *MUZYKĘ* (
                    a nie żadną muzę ), w ludzkich godzinach - np: między 10-12 w niedzelę, np w
                    piątek rano, np: w czwartek w południe, we wtorki po południu.
                    • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 21:22
                      unimill napisał:

> > nie wymagam od Trójki aby grała 24/dobę tylko "moją" muzę.
                      > A ja wymagam aby nie było bloków - znaczy, żebym mógł usłyszeć moją *MUZYKĘ* (
                      > a nie żadną muzę ), w ludzkich godzinach - np: między 10-12 w niedzelę, np w
                      > piątek rano, np: w czwartek w południe, we wtorki po południu.

znaczy, ze muzyka ktora teraz nadaje w ww. porach W.Mann (i jego goscie) to tez
                      "tapeta"?? pewnie dlatego, ze nie puszcza 4AD...
                      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.10.06, 19:54
                        > znaczy, ze muzyka ktora teraz nadaje w ww. porach W.Mann (i jego goscie) to
                        > tez "tapeta"?? pewnie dlatego, ze nie puszcza 4AD...
                        Nie bardzo wiem, o co ci chodzi z porami (spodniami?) pana Manna. I co to
                        znaczy, że mu coś w tych portkach nadaje...

Muzyka prezentowana przez pana Wojciecha M. daleka jest od tapety poza
                        wymienianymi w innym wątku wyjątkami.
                        Do 4AD mam stosunek mieszany: z jednej strony wspomnienia, z drugiej świadomość
                        ewidentnej ilustracyjności tej muzyki.
                        Ale i tak jest tapeta i tapeta.
                        Ta z 4AD podoba mi się o wiele bardziej, niż ta misiowa.
                        Rzecz gustu niewątpliwie.
                        Ale rozumiałbym, gdyby ktoś miał pretensję o wypełnianie znacznej ilości czasu
                        antenowego 'moim' 4AD.

I bądź tak dobry/dobra, nie przypisuj mi tego, czego nie powiedziałem.
                        Dla pana Wojciecha M. mam całkiem sporą dawkę szacunku.

• nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 16.10.06, 10:10
                          unimill napisał:
                          > > znaczy, ze muzyka ktora teraz nadaje w ww. porach W.Mann (i jego goscie)
                          > to
                          > > tez "tapeta"?? pewnie dlatego, ze nie puszcza 4AD...
                          > Nie bardzo wiem, o co ci chodzi z porami (spodniami?) pana Manna. I co to
                          > znaczy, że mu coś w tych portkach nadaje...
                          >
                          > I bądź tak dobry/dobra, nie przypisuj mi tego, czego nie powiedziałem.
                          > Dla pana Wojciecha M. mam całkiem sporą dawkę szacunku.

Ja tez mam.
                          Mowisz ze 'przypisuje'? A jak mialem to zrozumiec:
                          unimill napisał:
                          >A ja wymagam aby nie było bloków - znaczy, żebym mógł usłyszeć moją *MUZYKĘ* (
                          a nie żadną muzę ), w ludzkich godzinach - np: między 10-12 w niedzelę, np w
                          piątek rano, np: w czwartek w południe, we wtorki po południu.

kiedy wlasnie dokladnie w tych godzinach ma aktualnie audycje W.Mann??
                          Jesli to przypadek, to sorry, ale wowczas z tego by wynikalo, ze ty w ogole nie
                          wiesz co jest w PR3 grane! Nie znasz aktualnej ramowki, nie wiesz ze graja tez
                          MUZYKE - no ignorant jestes w temacie a tak sie tu wypyszczasz.
                          Specjalnie przenosisz temat na spodnie Manna czy tez w sluchaniu PR3 ograniczasz
                          sie tylko do nasluchiwania jaka tapete pusci Niedzwiedz?
                          Rozczarowales unimil...
                          • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 16.10.06, 18:35
                            > Mowisz ze 'przypisuje'? A jak mialem to zrozumiec:
                            Jako przykłady 'ludzkich godzin' - ale oczywiście zrozumiałeś to tak jak ci
                            było wygodniej - aż tak cię zabolała krytyka misia?
                            Krewny, przyjaciel, alter ego?

> - np: między 10-12 w niedzelę, np w
                            > piątek rano, np: w czwartek w południe,
                            > we wtorki po południu.
                            > kiedy wlasnie dokladnie w tych godzinach ma aktualnie audycje W.Mann??
                            Bo oczywiście *wszystkie* te godziny to godziny pana Wojciecha M.
                            No może ja rzeczywiście nie znam ramówki...
                            Muszę posłuchać we wtorek i w czwartek.
                            Może u mnie inna trójka nadaje?

> Jesli to przypadek, to sorry, ale wowczas z tego by wynikalo, ze
                            > ty w ogole nie wiesz co jest w PR3 grane!
                            Podejrzewam, że tego nikt nie wie dokładnie.

> Nie znasz aktualnej ramowki, nie wiesz ze graja tez
                            No zdecydowanie nie znam. Jak wyżej.

> MUZYKE - no ignorant jestes w temacie a tak sie tu wypyszczasz.
                            No gdybym się nie wypyszczał na misia, to łatwiej by było wybaczyć, prawda...
                            I zdecydowanie jestem ignorant w sprawie wielu aktualnie nadawanych w trójce
                            audycji.
                            I jestem z tego umiarkowanie dumny.

> Specjalnie przenosisz temat na spodnie Manna czy tez w sluchaniu PR3
                            Próbowałem zwrócić uwagę w sposób taktowny na pory wymienione przeze mnie, ale
                            widzę, że do ciebie trzeba z grubej rury. Postaram się następny raz.

> ograniczasz sie tylko do nasluchiwania jaka tapete pusci Niedzwiedz?
                            Ile razy powtórzyć, żeby dotarło do główki, nie nasłuchuję audycjek misia.
                            Czasem jestem zmuszony przez rozmaitych osobników do wysłuchiwania ciężko
                            strawnych dań serwowanych między innymi przez misia i misiopodobnych.
                            Jeżeli ja dysponuję 'gałą', to zawsze przełączam - jeśli mi coś nie odpowiada.
                            Zrozumiałeś, czy rozwinąć temat dużymi literami?

> Rozczarowales unimil...
                            Napisałbym vice versa, ale chyba nie ma takiej potrzeby.

Misia do kuśnierza - bez znieczulenia
                            • nikiforia1 Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 16.10.06, 19:00
                              unimill napisał:
                              > Mowisz ze 'przypisuje'? A jak mialem to zrozumiec:
                              > Jako przykłady 'ludzkich godzin' - ale oczywiście zrozumiałeś to tak jak ci
                              > było wygodniej - aż tak cię zabolała krytyka misia?
                              > Krewny, przyjaciel, alter ego?

tez mi po glowie chodzi co Ci takiego zrobil: dziewczyne odbil, premii lub
                              awansu pozbawil? przewietrz sie, to lepsze niz kusnierz.
                              • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 17.10.06, 02:34
                                Kolejny z sekcji chwieji fanklubu?
                                A może zastęp wazeliniarzy?

Radio mi moje zepsuł. To mi zrobił.

> przewietrz sie, to lepsze niz kusnierz.
                                Nieee... lepiej przewietrzyć futro misia.
                                • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 17.10.06, 15:41
                                  unimill napisał:
                                  > Kolejny z sekcji chwieji fanklubu?
                                  > A może zastęp wazeliniarzy?
                                  >
                                  > Radio mi moje zepsuł. To mi zrobił.

Biedaczysko, głasku, głasku, kiedy on ci te radio zepsul? w 1982? I odtad tak
                                  bolejesz? Co za uraz...
                                  Koci, koci lapci, pojedziem do... Krakowa albo do Choroszczy, przewietrzymy
                                  unimilka :)

• unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 17.10.06, 22:08
                                    > Biedaczysko, głasku, głasku, kiedy on ci te radio zepsul? w 1982? I odtad tak
                                    > bolejesz? Co za uraz...
                                    O mój żesz ty... tobie pewnie misiu nie zepsuł...
                                    I tak sobie dorastasz od lp3 do jazzzzzzu misiowego.

A nie miałem na myśli roku 1982, raczej 2002 już bliżej...
                                    Ale komu ja to mówię.

> Koci, koci lapci, pojedziem do
                                    Zawsze uważałem, że wśród fanów misia to jakiś taki infan-tylizm panuje.
                                    Dziękuję za potwierdzenie.
                                    Rośnij dalej w siłę i w argumenty.

Misia do kuśnierza.
                                    • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 18.10.06, 08:43
                                      unimill napisał:

> O mój żesz ty... tobie pewnie misiu nie zepsuł...

Jak na to wpadles?! Oczywiscie, ze PR3 zepsul laskowitek i ci co go tam posadowili.

> I tak sobie dorastasz od lp3 do jazzzzzzu misiowego.

Dorastam, w przeciwienstwie do tych co ciagle na etapie lp3.

unimilka przewietrzyc :)
                                      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 18.10.06, 18:27
                                        > Jak na to wpadles?! Oczywiscie, ze PR3 zepsul laskowitek i ci co go
                                        > tam posadowili.
                                        Och, co za uroczy sposób myślenia...
                                        A psuł go sam jeden Laskowski, bez żadnych pomocników.
                                        No po prostu dwoił się i troił. Wszędzie był.
                                        Nikt mu nie pomagał.
                                        Nikt nie pełnił odpowiedzialnych funkcji...
                                        Zawsze poza jednym głównym kapo stoi tłum mniejszych.
                                        Jak już dorośniesz, to poczytaj sobie na temat totalitaryzmów wszelkiej maści -
                                        może znajdziesz wspólne obszary.

A jeśli chodzi o postawę misia - to może jego zdaniem radyjko w które
                                        przeistoczyła się Trójka/PR3, było całkiem w porzo.
                                        No przecież dobrze było - psiakrew!!! A kto mówi inaczej ten wróg nasz.
                                        Prawda? Panie '''nierozpoznawalny'''?

> Dorastam, w przeciwienstwie do tych co ciagle na etapie lp3.
                                        No tu bym się spierał. Ale jak to ci ma pogorszyć samopoczucie.

Misia do kuśnierza.
                                        • nierozpoznawalny Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 19.10.06, 08:11
                                          unimill napisał:
                                          > Zawsze poza jednym głównym kapo stoi tłum mniejszych.
                                          > Jak już dorośniesz, to poczytaj sobie na temat totalitaryzmów wszelkiej maści
                                          - może znajdziesz wspólne obszary.

Aaaa... to ty pewnie z 'tamtej' jedynie slusznej strony a my reszta to ZOMOwcy
                                          co po zlej stronie ogrodzenia? gdzie sie nauczyles takiej argumentacji - na
                                          kaczorowych wiecach?

> A jeśli chodzi o postawę misia - to może jego zdaniem radyjko w które
                                          > przeistoczyła się Trójka/PR3, było całkiem w porzo.
                                          > No przecież dobrze było - psiakrew!!! A kto mówi inaczej ten wróg nasz.

Nieprawda. Nigdy tak Niedzwiedz nie mowil, a co o tym wszytkim myslal to pewnie
                                          nie miales okazji sie dowiedziec...
                                          Najlatwiej podwinac ogon i wyemigrowac. Ale tysiace zostaje i robi swoje - bo
                                          umie, bo lubi, bo kocha. Niezaleznie od tego kim jest kapo, dyrektor czy jaka
                                          partia. Potem takie unimile krzycza, ze nie opuscil okretu, ze nie poszedl do
                                          jakiejs komercji tylko zostal, ze oprtunista. A gdyby odszedl to co? Byloby w
                                          PR3 lepiej? Akurat, przyszloby w zamian 3 innych rokosopodobnych i bylaby
                                          laskotrojka do potegi...

> > Dorastam, w przeciwienstwie do tych co ciagle na etapie lp3.
                                          > No tu bym się spierał. Ale jak to ci ma pogorszyć samopoczucie.
                                          > Misia do kuśnierza.

Nic sie nie rozwijasz, o dorastaniu juz nawet nie ma co wspominac.

unimilka przewietrzyc :)
                • muka77 Pytanie do unimil 12.10.06, 15:43
                  Mam pytanie bo Piotr Kosinski prowadzil kiedys genialna audycje w rmf, ktora
                  zniesli z anteny niestety. Czy on teraz prowadzi jakas audycje w trojce?
                  • yacy Re: Pytanie do unimil 12.10.06, 16:26
                    przepraszam że się wcinam ale mogę pomóc więc mam nadzieję że ... mogę.
                    Tak, prowadzi w nocy z piątku na sobotę od 2 do 6 audycję Noc Muzycznych Pejzażya w RMF nazywał to się Rock Malowany Fantazją. polecam choć pora taka sobie :-)

oto link do strony tej audycji:
                    polskieradio.pl/trojka/nocmuzycznych/
                    ale warto zajrzeć na tę stronę:
                    www.pejzaze.prv.pl
                    • muka77 Re: Pytanie do unimil 12.10.06, 20:46
                      :))) dziekuje, choc godzina zabojcza :/
                  • unimill Re: Pytanie do unimil 14.10.06, 08:03
                    Rock Malowany Fantazją?
                    Ech... stare dobre czasy 'byli'
                    Z piątku na sobotę od drugiej do szóstej.

W przeciwieństwie do misia, który musi być wyspany i gotowy.
                    Aby mógł być bardziej giętki w miejscu, w którym przeciętny człowiek ma
                    kręgosłup.

Misia do kuśnierza.
                    • muka77 Re: Pytanie do unimil 14.10.06, 10:23
                      Dokladnie- "rok malowany fantazja", juz myslalam , ze tylko ja sluchalam i cos
                      mi sie przysnilo ;), choc poczatkowo leciala od 20 do 24 dopiero pozniej
                      przeniesli ja na 24-4..
    • wszystkieporankiswiata Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 13.10.06, 22:59
      ja słucham. Ręce precz od Niedzwiedzia.
      Bardzo lubię i kropka. A kto nie lubi niech nie słucha-proste. Na razie jeszcze
      mamy kilkadziesiąt innych stacji radiowych, net, tv, itp, itd. Trójka to nie
      kołchoznik.
      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 08:06
        > ja słucham. Ręce precz od Niedzwiedzia.
        > Bardzo lubię i kropka. A kto nie lubi niech nie słucha-proste. Na razie
        > jeszcze
        Wiesz, gdzie możesz mnie pocałować z takimi stwierdzeniami?
        W ... łokieć.

> mamy kilkadziesiąt innych stacji radiowych, net, tv, itp, itd. Trójka to nie
        > kołchoznik.
        Za rządów pewnego kierownika muzycznego niedużo jej brakowało do tego.
        A argument o przełączaniu zastąpię argumentem o zmianie pracy, albo
        przynajmniej zmianie godzin pracy.
        Zesłać misia na nocne godziny, przynajmniej na rok.
        Niech będzie jakaś pokuta za jego chwiejność...

Misia do kuśnierza.
    • gaianer Chyba jesteś Waść młody bardzo... 14.10.06, 14:33
      ...proponuję poszukać alternatyw.. Trójka jest raczej dla RÓWIEŚNIKÓW
      Niedźwiedzia włąśnie...

Czuwaj.
      • unimill Re: Chyba jesteś Waść młody bardzo... 14.10.06, 20:08
        Re: Chyba jesteś Waść młody bardzo...
        Rozbawienie na śmierć, to też jest jakiś sposób...

> ...proponuję poszukać alternatyw.. Trójka jest raczej dla RÓWIEŚNIKÓW
        > Niedźwiedzia
        Rozbawiłeś mnie po raz kolejny...
        Zaraz zapewne powiesz o 'docelowym targecie'...
        Znaczy że co, że wszyscy rówieśnicy misia to jacy tacy?
        Podstarzali old(play)boye zasłuchani w szeleszczące dźwięki talerzy?
        Wolę Zappę...

Klubowe podgrywajki?
        Wolę 4AD...

> włąśnie...
        No właśnie...

PR3 miał kiedyś ofertę bardzo szeroką, jeśli idzie o wiek.

I po raz kolejny - największe pretensje do misiunia mam nie o miałki guścik
        muzyczny.
      • theagata Re: Chyba jesteś Waść młody bardzo... 14.10.06, 21:12
        gaianer napisał:

> Trójka jest raczej dla RÓWIEŚNIKÓW
        > Niedźwiedzia włąśnie...

bardzo interesujące spostrzeżenie, ciekawe jak na to wpadłeś ;)
    • gianni_vonsacze Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 14.10.06, 21:22
      pep-per, brzmisz jak Jaco Kurski - no comments!

Nieźwiedź to dla mnie postać, która ukształtowała mnie muzycznie już naście lat
      temu, podobnie jak cała 'stara' Trójka, kiedy to jeszcze Marcin Zimoch, Grzechu
      Miecugow itd prowadzili np Zapraszmy do Trójki o 16, kiedy to był jeszcze BRUM
      itd...

btw - nie masz racji i tyle..
      • imagistyk Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.10.06, 15:12
        Oddzielmy muzykę puszczaną przez M.N. od jego osoby i szczególnie od jego głosu.
        Muzyka -tak,wszystko pozostałe -nie.
        • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.10.06, 20:25
          > Oddzielmy muzykę puszczaną przez M.N. od
          > jego osoby i szczególnie od jego głosu
          > Muzyka -tak,wszystko pozostałe -nie.
          Och tak dobrze to nie ma.
          Jeśli naprawdę chcesz oddzielić muzykę od osoby, to znaczy, że miś tam jest
          niepotrzebny - wystarczy komputer. Tak już było w jednym radiu, i może nie
          tylko tam.
          Ja sobie w mojej chorej imaginacji czynię misia jedną z osób odpowiedzialnych
          za rozpad zespołu, jakim była dawna Trójka.
          Taką mam paskudną obsesję.

Nie był jednym z twórców wielkości Programu Trzeciego, ale niewątpliwie od
          momentu zaistnienia LP, był osobą kojarzącą się z tym radiem.

A w okresie po Kaczkowskim, był niewątpliwie jedną z osób, która mogła
          pieprznąć pięścią w stół (tak, wiem, że to jest bardzo śmieszne) i powiedzieć
          nie. A miś co? Miś wykorzystał sytuację do upieczenia swojego tortu.
          Te jego wieczne zapowiedzi, że odejdzie...
          Miś pokazał, gdzie ma resztę ekipy radiowej i o co chodzi w tej grze.
          I dopóki miś nadal będzie w grze na tej samej pozycji, nie ma mowy o żadnej
          poprawie trójki.

A wracając do wypowiedzi o 24h/dobę mojej muzyce...
          Ja wiem, że w radiu potrzebny jest wypełniacz, że nie można grać arcy-ważnych
          utworów non-stop, bo w końcu nawet one spowszednieją.
          Nawet Any-radio sporą część programu wypełnia dość sztampowa muzyka.
          Ale z faktu, że jest się dostawcą - tak jak misiu - wypełniacza, czyli że jest
          się niezbędnym dla funkcjonowania radia, tak jak śmieciarz dla miasta, czy
          padlinożerca i inne 'przyjemne' acz niezbędne stworzenia w przyrodzie, nie
          powinna wynikać duma i uwielbienie.
          No naprawdę nie mogę za to szanować czy lubieć misia.
          Ani nie mogę tolerować, że się komuś poplątały proporcję cementu do piasku.

I żeby nie było - nie czepiam się, że misiu źle parkuje, że nie przeprowadza
          babci przez jezdnię, że żyje bez ślubu czy ze ślubem i z kim...
          Ja się czepiam osoby misia jako radiowca.

Kuśnierza do misia - dzisiaj robota na wynos.
      • unimill Re: Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja 15.10.06, 19:58
        > Nieźwiedź to dla mnie postać, która ukształtowała mnie muzycznie już naście
        > lat
        Dobre z tym Nieźwiedziem ;-)
        I nie obraź się ,ale skoro to kształtowanie odbywało się naście lat temu...
        Jaką to muzyką cię misiu ukształtował?

> btw - nie masz racji i tyle..
        To argument z gatunku kończących.
        • chatka_ "Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja" 19.10.06, 00:58
          Jak ktos kto formuuje w taki sposob tytul watku moze wypowiadac sie o czyims
          poziomie...:(((
          • unimill Re: "Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja" 19.10.06, 07:30
            > Jak ktos kto formuuje w taki sposob tytul watku moze wypowiadac sie o czyims
            > poziomie...:(((
            Kto jest twoim idolem i dlaczego miś - to jest źle sformułowane (uuowane?).
            Taki tytuł wątku jest dobry, pod warunkiem uzasadnienia w treści ogłoszenia.

Czyżby kolejna członkini 'exclusiv fan-club' misia?
          • nierozpoznawalny Re: "Marek Niedźwiecki z Trójki - beznadzieja" 19.10.06, 08:13
            masz racje, i dyskutowac z takim tez nie byloby sensu,
            ale zauwaz ze autor (per-per?) juz sie nie odezwal, za to odezwaly sie nozyce...
    • pep-per Re: Marek Niedźwiecki ze Złotych Przebojów...(n/t) 08.09.07, 20:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka