Dodaj do ulubionych

Staś, Nel i roboty na parę

28.05.06, 22:50
Przykład knajactwa, bezguścia, beztalencia i bezczelności.
Tępić to wszelkimi sposobami.
Obserwuj wątek
    • Gość: veebee Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:19
      nie, no jasne, taka kompetencja bije z twych slow, ze nie smeim nawet
      polemizowac, szczegolnie, ze jakakolwiek polemika sensu nie ma- przeciez i tak
      wiesz najlepiej!
      a ja lubie steampunk, choc do dzis nie wiedzialam, ze to steampunk:)

a przynajmniej pilipiuka bardzo lubie. to sa bardzo zabawne i blyskotliwe
      fabuly. a ich bohater- egzorcysta, jakub wedrowycz - jest bardzo sympatyczna
      postacia!
    • Gość: J_P Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.ppath.umn.edu 28.05.06, 23:37
      ciezko sie czyta - moze komiks wymaga papieru zamiast kompa - urok papieru etc.
      Wole fanfiki jako wejscie w dana historie i jej modyfikacje czy wersje
      alternatywna a nie eksploatacje postaci w ciagach-dalszych

republika.pl/steampunk/piechur/odc57.html
      • Gość: andrzy Ambitne IP: *.crowley.pl 29.05.06, 00:03
        Bardzo ciekawe i ambitne. Najważniejsze, żeby wciągało uwagę widza i nie było
        zbyt przerysowane jak "LNDż".

wyborca.blox.pl/2006/05/Zydowskie-roszczenia-cd.html
      • Gość: Bard Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.chello.pl 30.05.06, 17:27
        Z tego co wiem ma ukazać sie w wersji papierowej,
        W intenrecie tylko przedsmak ( czyli chłyt marketingowy;) )
        czekam z niecierpiwościa na całosc:)
    • Gość: grishbad Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 01:46
      Na ciebie kolego starczy jeno prusakolep.
    • Gość: czytelnik Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.chl.asp.gda.pl 29.05.06, 10:49
      dla mnie bomba :)
    • Gość: zdumiona Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:38
      Droga Lejbokogelmogel. Twoja wiedza na temat steampuku jest równa Twojemu
      pseudonimowi. Świetna samoocena. Gratuluję. Ocena, którą wystawiłaś autorowi
      tekstu świadczy o Twojej kulturze, a raczej jej braku. Pozdrawiam
    • Gość: Boruta Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.zab.nat.hnet.pl 30.05.06, 22:55
      Tepic, ale ciebie.
    • Gość: Reni Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.acn.waw.pl 01.06.06, 12:51
      Pomysłowe, świetna kreska, a co najważniejsze steampunkowe!
      • Gość: znikam Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:42
        mom zdaniem perełka polskiego netkomiksu i jeden z moich ulubionych komiksów
        internetowych. mam nadzieję, że rzeczywiście zostanie wydane na papierze...
    • Gość: Ewunia Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: 82.160.242.* 12.06.06, 19:31
      Ja sądzę,że owe komiksy są super i niecierpliwie czekam na ich wydrukowanie.Nie
      ma to jak przystojny Staś Tarkowski,piękna Nelly,Kali i najważniejsi polscy
      wynalazcy i bohaterzy z różnych epok!!!!!Oraz oczywiście Solipse.To samo mogę
      powiedziec o brygadzie.....COOL
    • Gość: ParowaMachinaSnów Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.06, 23:03
      nie ma to jak konstruktywna krytyka, no ale cóż... ;) Może najpierw trzeba pojąć
      czym jest steampunk... Moim zdaniem genialny
      komiks, świetna kreska, ciekawa fabuła no i postacie historyczne wplecione w
      całą tą historię:) polecam
      • Gość: cypis Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.chello.pl 24.06.06, 00:28
        Czy ktoś mi możę wyjaśnić czym jest steampunk?

Komiks bardzo mi przypadł.
    • Gość: Kel Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:55
      Bardzo dobre - tego można było się spodziewać po twórcy z takim doświadczeniem,
      jak Tobiasz Piątkowski... z resztą, autorzy popisali się, tworząc coś
      oryginalnego. Jakby to pwiedzieć... this is a pr0 sht
    • Gość: Stach Re: Staś, Nel i roboty na parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:46
      Znakomite! Świetny pomysł, bezbłędna realizacja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka