Dodaj do ulubionych

Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:01
wielkie wydarzenie wyciskało łzy wzruszenia i jednocześnie uśmiech radości.
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtala Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.centertel.pl 10.06.06, 11:05
      Jak zwykle... Wielki Koncert!!! Wspaniala impreza!!! I na koniec Photographic.
      Pieknie, po prostu pieknie.
      • Gość: paolka Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 11:45
        Ech, nie byłam, ale depesze przypominają mi moją wielką miłość z dawnych
        czasów... Łezka w oku się kręci ...
    • gkamilla Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 10.06.06, 11:56
      Pięknie! Dziękuję
    • Gość: BIGus Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:02
      jestem w niebie...tam mnie szukajcie :)
      • Gość: kris Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.chello.pl 12.06.06, 20:17
        czekałem na tę chwilę 20 lat dziękuję łzy radości
    • Gość: fanka Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 82.210.148.* 10.06.06, 12:09
      Koncert rewelacyjny!!!! na płycie odstałam swoje juz od 18! Na początku piękna
      pogoda! cieszyłam sie że bedzie ciepło i bezdeszczowo, ale nie długo. Koło 19
      zaczął lac deszcz. Tak wiec deszcz na koncercie Depeche Mode w Warszawie to juz
      powoli tradycja:)) pamietam koncert ze Służewca w strugach wody. Całe szczęście
      przed 21 przestał padac całkowicie:)) Kiedy zespół wyszedł na scene, kiedy
      zabrzmiały pierwsze takty "A pain that I'm used to" nastapił szał który trwał
      do końca koncertu! Mimo iż nie stałam pod sceną tylko dalej i z boku, to widok
      miałam rewelacyjny, wszystko było widac jak na dłoni:) zazdrościłam tylko
      trochę ludziom stojącym przy "wybiegu", gdzie Dave i Martin wchodzili w tłum.
      Atmosfera na koncercie rewelacyjna!, przez cały koncert ludzie śpiewali,
      klaskali, tańczyli...piosenka po piosence. Zestaw utworów też był rewelacyjny,
      od najnowszych po najstarsze, zaśpiewali cały przekrój swojej twórczości
      od "Speak&Spell" po "Playing the Angel". Rewelacja!!!! jeszcze jestem pod
      wrażeniem:)
      pozdrawiam innych fanów Depeche Mode:))
      • Gość: ix [...] IP: *.chello.pl 10.06.06, 13:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wujek_ml Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.chello.pl 10.06.06, 14:23
      a gdzie zdjęcia sceny? pozostałych muzyków? przedstawienie kończyło się na
      wokaliście? ps bez wątpienia DM zagrali lepiej na Legii, niż Polacy na Schalke 04
    • Gość: boshek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 17:20
      swietne foty. najlepsze z trasy jakie widzialem. poklony :)
    • Gość: marek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:16
      Koncert Depeche Mode - Mistrzostwo Świata WIELKIE DZIĘKI
      • Gość: waldi Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 19:21
        Depeche Mode jest po prostu the best,koncert fantastyczny no i fani dopisali od
        małolata do dziadka-rewelacja!!!!!!!!
    • Gość: M&M Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gb.net.pl 10.06.06, 20:36
      Koncert iście dopracowany pod wzgledem artystycznym, fantastyczna oprawa,
      doskonała gra specjalistów od medialnych tricków. Pomimo wszystko pozostał mały
      niedosyt brakowało mi duszy może to pogoda trudno powiedzieć. Depeche jak
      zwykle doskonali ale organizatorzy zaspali scena była zdecydowanie za nisko.
      Stojąc juz kilka rzedów od sceny nie można było dobrze widziec tego co dzieje
      sie na scenie. Pozdrawiam wszystkich fanów DM ;)
      • Gość: Marek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.06.06, 16:33
        Cały koncert był rewelacja ale zgadzam się że scena była za nisko, dwadzieścia
        metrów od sceny trzeba była często stać na palcach a jestem średniego wzrostu.
        Mam nadzieję że następnym razem organizatorzy wezmą wszystkie uwagi do serca
    • Gość: Nikita Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 20:59
      Nigdy nie byłam fanatykiem zespołów jakichkolwiek wykonawców. Jednak koncert
      rzucił mnie na kolana ze względu na atmosferę i wspomnienia z młodości. DM
      nadal w formie!Śpiewało się z nimi cudnie!Tylko na bisy niewygodnie krzyczalo
      się : Depech Mode. ;-)Ale nawet deszc nie przeszkodził w czekaniu na Gwiazdę
      Wieczoru.Niech żałuje ten kto nie był...
    • Gość: Marcin 92 Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:00
      bylo nie do opisania!! dave skaczacy na scenie, martin grajacy na gitarze i
      andrew na klawiszach wywolali u mnie usmiech na twarzy i lezke w oku. z calego
      serca Im za to dziekuje!!!!!
      • Gość: oldriver Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:20
        Podzielam zachwyty.
        Zestaw utworów i ich aranżacje były świetne, a zagrali tak, jakby to był
        najważniejszy koncert w tej trasie.
        Siedziałem, a raczej stałem, pod dachem na trybunie, a ze mną przez większą
        część koncertu stała i tańczyła reszta fanów.
        Czyli wszystko extra. No prawie...
        Bo czy nie uważacie, że jeden bis, przy takiej owacji, to trochę mało ?
        Po "Photogaphic" byłem pewien, że jeszcze wyjdą , szczególnie że nie zapalono
        świateł na stadionie. Skandowałem "Depeche Mode" przez dobre kilka minut, a
        tu...koniec.
        Pozostał niedosyt. Ale i niezapomniane wspomnienie.
    • agnosa Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 11.06.06, 00:30
      Też byłam na tym wspaniałym koncercie,ale troche żałowalam,że kupilam bilet na trybunę honorową(chcialam wszystko widzieć)a tam było dużo sztywniaków-nie mówię jednak,że wszyscy-ale miałam wrażenie,że byłam jedną z niewielu, która skacze, klaszcze i śpiewa. Rozczarowalam sie,że był tylko jeden bis-niesprawiedliwe,bo w Londynie dali dwa... Ale i tak dali naprawde czadu. A ten las rąk przy "Never let me down again"... aż miło było popatrzeć....Teraz nie mogę się doczekać na ich występ w Hyde Park'u w Londynie.
      • Gość: bogusia Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:35
        tez mialam miejsce w lozy honorowej i mam takie same odczucia jak Ty juz na
        samym poczatku zalowalysmy z siostra ze nie jestesmy na plycie obok nas tylko
        niewielu naprawde zylo tym koncertem szlag mnie trafial jak w trakcie chodzily
        pielgrzymki z jedzeniem to po co oni tam przyszli mogli isc do
        knajpy ,prawdziwi fani tak sie nie zachowuja ...My z siostra zdarlysmy gardla
        spiewajac wszystkie teksty ,a bisy no coz ...w Katowicach publicznosc nie
        rozchodzila sie tak szybko tylko domagala sie kolejnych wyjsc i dopiela swego
        bo bylo ich wiecej...ale i tak jestem szczesliwa ze tam bylam i co przezylam to
        moje i jak bym miala mozliwosc to pojechala bym gdziekolwiek na ich koncert...
    • Gość: Michał z Koszalina Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.06.06, 00:54
      he he. Przy bramce widziałem tego kolesia po prawej. Sprzedawał piwko,
      spiewał : "Arriva Depeche Mode" :) Pozdrawiam cię
    • Gość: ucho Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.06, 14:25
      BYŁO TAK PIĘKNIE < SZKODA ZE TAK KRÓTKO mogli grac bez konca.
      • Gość: emik Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 22:21
        Bylo BOSKO. moglabym tak sluchac i sluchac. czuje niedosyt :)))
        pelna ekstaza :)
    • Gość: Misia Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:01
      Było cudownie....Nie mogę przestać o tym myśleć...
    • Gość: AGATA Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 85.219.137.* 16.06.06, 12:52
      cudowny koncert!!!po raz pierwszy mialam okazje zobaczyc depeche mode live!!
      niesamowite uczucie!!ekstaza!!rozkosz!!tego co tam przezylam nie da sie opisac
      slowami!!pozdrowki dla współtowarzyszy- karoli,bartka beli i reszty ekipy z
      Oławy..!dzieki!!
    • Gość: AGATA Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 85.219.137.* 16.06.06, 13:00
      cudowny koncert!!po raz pierwszy miałam okazję zobaczyć depeche mode live!!
      ekstaza!!rozkosz!!nie da sie tego opisać słowami>>pozdrówki dla współtowarzyszy-
      karoli, bartka, beli i reszty ekipy z Oławy..dzięki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka