Gość: rybcius1@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:01 wielkie wydarzenie wyciskało łzy wzruszenia i jednocześnie uśmiech radości. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtala Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.centertel.pl 10.06.06, 11:05 Jak zwykle... Wielki Koncert!!! Wspaniala impreza!!! I na koniec Photographic. Pieknie, po prostu pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolka Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 11:45 Ech, nie byłam, ale depesze przypominają mi moją wielką miłość z dawnych czasów... Łezka w oku się kręci ... Odpowiedz Link Zgłoś
gkamilla Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 10.06.06, 11:56 Pięknie! Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIGus Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:02 jestem w niebie...tam mnie szukajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.chello.pl 12.06.06, 20:17 czekałem na tę chwilę 20 lat dziękuję łzy radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 82.210.148.* 10.06.06, 12:09 Koncert rewelacyjny!!!! na płycie odstałam swoje juz od 18! Na początku piękna pogoda! cieszyłam sie że bedzie ciepło i bezdeszczowo, ale nie długo. Koło 19 zaczął lac deszcz. Tak wiec deszcz na koncercie Depeche Mode w Warszawie to juz powoli tradycja:)) pamietam koncert ze Służewca w strugach wody. Całe szczęście przed 21 przestał padac całkowicie:)) Kiedy zespół wyszedł na scene, kiedy zabrzmiały pierwsze takty "A pain that I'm used to" nastapił szał który trwał do końca koncertu! Mimo iż nie stałam pod sceną tylko dalej i z boku, to widok miałam rewelacyjny, wszystko było widac jak na dłoni:) zazdrościłam tylko trochę ludziom stojącym przy "wybiegu", gdzie Dave i Martin wchodzili w tłum. Atmosfera na koncercie rewelacyjna!, przez cały koncert ludzie śpiewali, klaskali, tańczyli...piosenka po piosence. Zestaw utworów też był rewelacyjny, od najnowszych po najstarsze, zaśpiewali cały przekrój swojej twórczości od "Speak&Spell" po "Playing the Angel". Rewelacja!!!! jeszcze jestem pod wrażeniem:) pozdrawiam innych fanów Depeche Mode:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix [...] IP: *.chello.pl 10.06.06, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek_ml Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.chello.pl 10.06.06, 14:23 a gdzie zdjęcia sceny? pozostałych muzyków? przedstawienie kończyło się na wokaliście? ps bez wątpienia DM zagrali lepiej na Legii, niż Polacy na Schalke 04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boshek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 17:20 swietne foty. najlepsze z trasy jakie widzialem. poklony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:16 Koncert Depeche Mode - Mistrzostwo Świata WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 19:21 Depeche Mode jest po prostu the best,koncert fantastyczny no i fani dopisali od małolata do dziadka-rewelacja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gb.net.pl 10.06.06, 20:36 Koncert iście dopracowany pod wzgledem artystycznym, fantastyczna oprawa, doskonała gra specjalistów od medialnych tricków. Pomimo wszystko pozostał mały niedosyt brakowało mi duszy może to pogoda trudno powiedzieć. Depeche jak zwykle doskonali ale organizatorzy zaspali scena była zdecydowanie za nisko. Stojąc juz kilka rzedów od sceny nie można było dobrze widziec tego co dzieje sie na scenie. Pozdrawiam wszystkich fanów DM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.06.06, 16:33 Cały koncert był rewelacja ale zgadzam się że scena była za nisko, dwadzieścia metrów od sceny trzeba była często stać na palcach a jestem średniego wzrostu. Mam nadzieję że następnym razem organizatorzy wezmą wszystkie uwagi do serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 20:59 Nigdy nie byłam fanatykiem zespołów jakichkolwiek wykonawców. Jednak koncert rzucił mnie na kolana ze względu na atmosferę i wspomnienia z młodości. DM nadal w formie!Śpiewało się z nimi cudnie!Tylko na bisy niewygodnie krzyczalo się : Depech Mode. ;-)Ale nawet deszc nie przeszkodził w czekaniu na Gwiazdę Wieczoru.Niech żałuje ten kto nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin 92 Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:00 bylo nie do opisania!! dave skaczacy na scenie, martin grajacy na gitarze i andrew na klawiszach wywolali u mnie usmiech na twarzy i lezke w oku. z calego serca Im za to dziekuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldriver Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:20 Podzielam zachwyty. Zestaw utworów i ich aranżacje były świetne, a zagrali tak, jakby to był najważniejszy koncert w tej trasie. Siedziałem, a raczej stałem, pod dachem na trybunie, a ze mną przez większą część koncertu stała i tańczyła reszta fanów. Czyli wszystko extra. No prawie... Bo czy nie uważacie, że jeden bis, przy takiej owacji, to trochę mało ? Po "Photogaphic" byłem pewien, że jeszcze wyjdą , szczególnie że nie zapalono świateł na stadionie. Skandowałem "Depeche Mode" przez dobre kilka minut, a tu...koniec. Pozostał niedosyt. Ale i niezapomniane wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnosa Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 11.06.06, 00:30 Też byłam na tym wspaniałym koncercie,ale troche żałowalam,że kupilam bilet na trybunę honorową(chcialam wszystko widzieć)a tam było dużo sztywniaków-nie mówię jednak,że wszyscy-ale miałam wrażenie,że byłam jedną z niewielu, która skacze, klaszcze i śpiewa. Rozczarowalam sie,że był tylko jeden bis-niesprawiedliwe,bo w Londynie dali dwa... Ale i tak dali naprawde czadu. A ten las rąk przy "Never let me down again"... aż miło było popatrzeć....Teraz nie mogę się doczekać na ich występ w Hyde Park'u w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:35 tez mialam miejsce w lozy honorowej i mam takie same odczucia jak Ty juz na samym poczatku zalowalysmy z siostra ze nie jestesmy na plycie obok nas tylko niewielu naprawde zylo tym koncertem szlag mnie trafial jak w trakcie chodzily pielgrzymki z jedzeniem to po co oni tam przyszli mogli isc do knajpy ,prawdziwi fani tak sie nie zachowuja ...My z siostra zdarlysmy gardla spiewajac wszystkie teksty ,a bisy no coz ...w Katowicach publicznosc nie rozchodzila sie tak szybko tylko domagala sie kolejnych wyjsc i dopiela swego bo bylo ich wiecej...ale i tak jestem szczesliwa ze tam bylam i co przezylam to moje i jak bym miala mozliwosc to pojechala bym gdziekolwiek na ich koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał z Koszalina Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.06.06, 00:54 he he. Przy bramce widziałem tego kolesia po prawej. Sprzedawał piwko, spiewał : "Arriva Depeche Mode" :) Pozdrawiam cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.06, 14:25 BYŁO TAK PIĘKNIE < SZKODA ZE TAK KRÓTKO mogli grac bez konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 22:21 Bylo BOSKO. moglabym tak sluchac i sluchac. czuje niedosyt :))) pelna ekstaza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:01 Było cudownie....Nie mogę przestać o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 85.219.137.* 16.06.06, 12:52 cudowny koncert!!!po raz pierwszy mialam okazje zobaczyc depeche mode live!! niesamowite uczucie!!ekstaza!!rozkosz!!tego co tam przezylam nie da sie opisac slowami!!pozdrowki dla współtowarzyszy- karoli,bartka beli i reszty ekipy z Oławy..!dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: Koncert Depeche Mode - Warszawa, 10 czerwca 2 IP: 85.219.137.* 16.06.06, 13:00 cudowny koncert!!po raz pierwszy miałam okazję zobaczyć depeche mode live!! ekstaza!!rozkosz!!nie da sie tego opisać słowami>>pozdrówki dla współtowarzyszy- karoli, bartka, beli i reszty ekipy z Oławy..dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś